Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 628
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз това лято прескачах между Yellow Diamond Versace, Amethyst Lalique, Bronze Goddess 2011 Estée Lauder, Chance Eau Tendre Chanel и Dior Addict Eau Fraiche. От време на време се пръсвам с Philosykos и Ninfeo Mio, но нещо не ми вървят.

Слабост са ми и гримовете, като се има предвид че се занимавам и професионално с това. Това лято обаче съм на бебешка тема и съм ги поизоставила гримьорските истории. Все пак се позаглеждам и по някои продукти, за да съм в крак с тенденциите.

# 76
  • някъде под слънцето...
Атти  bouquet
Много  интересна тема..
За летните жеги използвам парфмите, които ми харесват....или иа4е казано атомни бомби разни, сбръ4кани воня6ти баби4ки, коктейл Молотов и &..Няма недоволни, по скоро 6тастливи хора , които изпадат в делириум yesyes след като се поздравим(по принцип тук се използва за здравей и довиждане две целувки по бузите, ръкостискането  не е много популярно макар, 4е би трябвало след затваряне на операцията да гоним клиента с ръкостискане...)
За алтернативните ми мании
Трудно контролирани  - бяла козметика .
Декоративна като 4е ли съм малко по скромна, но не си признавам колко нюанси на лилави моливи, сенки и о4ни линии имам.... ooooh!
Контролирани мании, обувки и копринени ризи
Неконтролируеми ... бельо, всевъзможни пижами, но6тници, халати.. във всякакви цветове. особено ако са коприна и дантели...
Контролируемо на етапи са книгите....Ве4е нямам място,   имам куп готварски с невероятни снимки, оито икой не 4ете, и доста голямо коли4ество, които ме интересуват...Всеки път от Бг си нося поне  двайсетина  книги.... Имам и доста тука6ни, най ценните за мен са тези с автограф от автора... те все о6те не са ми станали мания, но са на път Laughing за6тото имам един познат в издателство и 4есто  ми  носи такива...

# 77
Влюбих се днес в Прада Канди, ама защо никой до сега не е споменал, че толкова вкусен и едновременно нежен Heart Eyes  Трябва да го имам, на всяка цена, тъй че ако някой си го е купил по погрешка или пък са му го подарили и му се ще да се отърве, да свирка бързо Whistling , докато не съм го купила Wink Направо съм сърдита на всичките му притежателки, дето едва-едва са го споменавали до този момент. Що така бе хора!? Отивам да мрънкам в размените Crossing Arms

Докато сме на алтернативнити мании....имам си вече най-нежните, балетно-розови пантофки, ейййй, огря ме и мен най-накрая и туниката за която мечтая от две години/ като модел де/. По-късно ще се похваля в съответната тема. Wink

И да питам SL как така успява да си контролира маниите!? newsm78

# 78
  • някъде под слънцето...
goddess
Най то4ната дума е трудно Grinning..
Но след като се напълни гардероба и 6кафа за обувки поспирам, докато не  се освободи място...
При  неконтролируемите намирам нови пространства за съхраняване  Laughing
макар,  4е остават все по малко ресурси...Все пак жили6тната ми пло6т е константа...
Забравих бижутата Mr. Green
Но там положението е по нормално, за6тото рядко има съответствие на това което харесам и цената, която бих дала за него.
Обикновено ми харесват не6та, за които не бих дала толкова пари...Но когато има съвпадение, хи4 не му мисля Laughing отнасям го като куцо пиле домат.

С парфюмите съм по трудна...
рядко купувам от нормална парфюмерия, харесва ми да се ровя в квартални парфюмерии, където  е пълно с непотърсени съкрови6та...
А по сайтовете, колкото по трудно откриваем е парфюмът толкова пове4е се самонавивам да го отстрелям...

Пропуснала съм и една от новите ми мании   козметиката за коса.... 6ампоани, маски, серуми , млека , масла  и всякакви професионални продукти....

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 22:31 от sl

# 79
Прада канди  от няколко дни я мисля и все се каня да вляза някъде да я пробвам и забравям ooooh!Има писано , Калина я споменаваше Grinning

# 80
Леле, забравих, че има нова тема! ooooh!
Да, лятото ни изпържи мозъците яко. Crazy Имам си мания, споделих си я в предишната тема, имам безкрайно много обуща. Embarassed Обичам си ги всичките до едни, дори и когато ги изхвърлям, ги изпращам с любов, както направих вчера с десетина чифта, защото трябва да отворя място за нови. hahaha

Имам и други дребни залитания, боички разни, лакчета, сребро... Женски слабости общо взето. И една унисекс - телефони. Това е, скромна съм. Blush

Това лято правих всякакви парфюмни експерименти - от силно летни, до откровени зимни стихии. Оживях! Добре е понякога човек да прави шантави неща. Twisted Evil Wink

# 81
  • на североизток от Рая
  Здравейте!

Онзи ден видях новата тема, ама си викам "Този път няма да се включа, че да не ми излиза в обновени  и да чета по-рядко". Да, ама не се получава. Дори и да не ми излиза при обновените, аз си ви търся  и чета редовно. Ето, че сте ми като мания. Hug Heart Eyes

Че и след Бижу се включвам. Какво удоволствие!  Hug

Поразгледах интересните моменти, които Атти ни е пуснала на първа страница.
 Е, какво да кажа - и с двата крака съм вътре.
 искам да вложа вече разум и да не залитам по нови парфюми, ама може ли? Идва нов сезон....Вие не спирате да описвате  и да примамвате слабата ми психика. Crossing Arms

През горещините пробвах върху себе си доста неща с цел да намеря трайния парфюм.
 Доколкото помня, само Монтала издържа на теста много часове.
 И други се представяха добре, но аз по принцип пръскам по малко, че те моите парфюми са все пробички  и..пестя.  Mr. Green

А за маниите.  ooooh! Ох, какво да кажа. Разпознах се в много от вас.
 Книги, обувки,  дрехи...Коя не ги обича и иска постоянно. Поне пъзели спрях да поръчвам и да купувам. Че миналото лято по два на седмица получавах.
 Сега пък разумно ходя на библиотека всяка седмица, вместо да купувам и трупам книги в нас. НЕма място вече.  Whistling Ето, днес върнах 4 и взех нови 5.  Flutter
 Имам страхотни сандали, купени със страст. И все още необувани. И една рокля им купих. И тя си виси в гардероба неуважена. Confused

Абе,   и други неща ще си призная, ама впоследствие.

bouquet

# 82
Преди исках помощ от вас за един парфюм бях забравила името му - е намерих го,само че се оказа тоалетна вода  Laughing малинката на Ив Роше,вече и се радвам  Heart Eyes

# 83
  • Варна
Влюбих се днес в Прада Канди, ама защо никой до сега не е споменал, че толкова вкусен и

Е как да не е, не внимаваш  Naughty Hug Laughing
Аз току мрънна, колко е приятен и че откривам една индустриална кожа (мразя израза "изкуствена кожа") в него. Бубка ли беше, Пикси ли, не се сещам, да ме прощават, че ми бяга споменът  Embarassed, също са го възхвалявали.

# 84
И аз отдавна хленча за него... Crazy

# 85
А бе споменаван е, но някакси рядко и ми е оставал извън полезрението. Все едно такова между другото пишете за него, вместо да ревнете с пълен глас, като мен. Дори пирамидата му не бях погледнала, но снощи я загледах. Днес се намъкнах в най-близката ми парфюмерия и директно на въпроса. продавачката тръгна да пръска на блотер,аз ая секнах Mr. Green викам ѝ на кожа искам, пръсна ми два пъти. После тръгна да ми пръска и нещо друго дето не го запомних, ама я секнах пак, исках на блотер Laughing И за капак най-нагло си изпросих още две пръскания на Канди Wink
Никаква кожа не откривам, но има най-божествения карамел, а после тала любимия ми муск. И на плаж го заведох, къпах го, но муска му седи и не ми дава мира. Въздъъъъх Cry

пп. Sl, мен такива прозаични неща, като липса на място не ме спират. Laughing

Ама как така изхвърляте обувки ooooh! Не мога, никога Naughty Crossing Arms

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 21:38 от goddess

# 86
Е как няма да изхвърлям, то място няма?! Whistling Всичко изхвърлям и отварям място за нови неща. Всяко нещо не носено повече от една година задължително подарявам, ако е в блестящо състояние или ако е носено го оставям навън до кофата.

Мен пък Прада Кенди ме дразни ужасно и на моята кожа и от други хора. Не знам защо. Това е от първа проба и усещането не се промени, което не е никаква загуба де. Simple Smile Прада по принцип не е моя бранд и повечето неща им откровено не ми допадат, че и по лоши думи мога да кажа.

# 87
Добре де, ама как тъй ги износвате тия обувки/ дрехите е ясно/ или пък ви омръзват? Аз всеки чифт купувам с любов Heart Eyes

Между другото установих че искам  точно 5 парфюма още, два от които на сляпо Laughing, но първо трябва да разкарам поне 10, а може и 20 Rolling Eyes

# 88
  • Бургас
Не искам и да чувам за изхвърлени обувки,  Naughty  защото още не мога да прежаля едни червени велурени ботушки, които съвсем леко /незабележимо от самолет/ се бяха изтрили на едно място и аз реших да се отърва от тях.
Знам, че е хубаво /май по фън шуй  newsm78 / да се изхвърлят нещата, които не се ползват . Peace

Успоредно с парфюмите, другата ми страст са обувките  Heart Eyes
Лятото си ползвах с кеф Шанс-овете, Армани Код Самър 2009, Средиземноморските, Версенс , КМ и Жасмин Ноар.

# 89
Хм Simple Smile , аз също тази Лолита не я познавам /къде може да се тества  newsm78 , никога не съм се заглеждала  търсила на марката нищо / . Ако си взема черна рокля сега пък се зачудих дали последната с черешките от 2011 или тази от 2009 .... Wink) robe noire 2 видях , че има кожа и я отписвам за сега
Последната, разбира се  Peace

Писах за нея шреди месец-два. Красив, елегантен, присъствен, но ненатрапчив, несладникав аромат за жени с характер, които обичат да излъчват красота.
Осезаема е черешата в него. Аз се разколебах да го взема заради остатъчната миризма, а и защото лятото не е най-подходящ сезон да се тества.

Радвам се за себе си, че успявам постепенно да контролирам част от маниите си и да не става, техен роб, като държа все повече не на това, което придобивам, а имам в себе си.

Обичам да предизвивкам лятото като нося нетрадиционни за него аромати - смятам, че се развиват сега по нов начин, по-присъствени са.

Общи условия

Активация на акаунт