Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 566
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново
Аз съм далеч от определението за парфюман Wink, в сравнение с повечето от вас и колекциите,които притежавате Wink но пък чистосърдечно си признавам,че много ме влекат красивите флакончета и опаковки,роматите,които излизат от тях.... и съм в постоянно търсене и издирване на следващия любим аромат Heart Eyes По принцип харесвам свежите,леки аромати-или поне така си мислех Wink до тази година,когато имам пълен обрат в предпочитанията- през лятото си нося Шалимар инишъл,Ейлиън на Тиери Мюглер...дори Нилските градини ги размених Peace На път съм да се сдобия с Guerlain l'instant magic/все още се колебая между него и Guerlain idylle /, но търся и се чудя как да се снабдя с Balenciaga essence- влюбих се в този аромат Heart Eyes
Другите ми мании са-бяла и декоративна козметика,козметика за коса......нищо ново под слънцето Simple Smile

# 31
Ееее в Нилските тамян няма, та човека се е влюбил без угризения и прилошавания в теб! Heart Eyes Hug

Дадох три пръскания Коромандел и любимия го надуши през 3 стаи като гладен котарак! Mr. Green

# 32
 Това лято настроение и комфорт ми носят Розата на Булгари, Водата и Лагуна на Дали,Кашмирената мъгла на Дона Каран,Дневната Гала на Льов,Коко Мадмоазел,Жадор Л`Абсолю... А вечерите са  магични с ароматите на Шалимар Инишъл и Л`Арте ди Гучи!Парфюмната ми мания е все така обсебваща и прогресивно развиваща се! Любопитството ми към нови  брандове е огромно,дано не ме сполети участта на любопитната котка.. ooooh!

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 19:17 от Mitsouko

# 33
  • София
Днес носих Коромандел, без специален повод, и се чувствах страхотно.  Привличащия ме напоследък Sensuous Nude избледня пред него. Да не говорим, че си харесах и рокля за Коромандела, но ето на това вече му казвам мания без граници/= на лудост/. Така че излязох от магазина за дрехи без рокля, но с надеждата че още съм в норма.

А в магазина на ЕЛ в Сердика едно мило момиче - консултант взе да ме омагьосва с любимата ми Тосканска кожа и да ме убеждава как този аромат предизвиквал спомените и .... " не Ви ли прилича на аромата на кожено яке?" Е, не. Не ми прилича само на  кожено яке. Напомня ми на много повече от това. Нищо не й казах,просто мълчаливо я слушах /момичето беше приятно/ и естествено нямаше как да не разпозная школовката при някоя от нас.

# 34
Имам един въпрос относно Gianfranco Ferre, не розата ами ирисовия. Наистина ли прилича на Ирис Пудре на Мал? Някой ще го опише ли, че няма къде да се тества тук при нас.

# 35
  • Варна
Ах, Ковачева, размечта ме  Heart Eyes

# 36
  • Козлодуй
Кой Фере?Съмнявам се който и да е Фере да  се доближава до страхотният,съвършен Ирис...ех...

# 37
Ето този, Лунен Сън http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/Ferre-eau-de-parfume-166.html
Не знам, бая хора са писали, че си приличат та затова. Защото в скоро време едва ли ще имам кефа да притежавам Мал, та се чудех дали пък няма да е задоволителен този Фере..  Rolling Eyes

ПС: А и е на същия парфюмер, та има вероятност да си приличат.

# 38
  • Козлодуй
Хората понякога имаме навик да повтаряме като папагали...Имам го това Фере,а от Ириса имах отливка,която вече е само спомен.Не ми е хрумвала подобна прилика,но довечера като се прибера ще си пръсна и ще потърся.Но никак не им вярвам на тия 37 души.

# 39
Хехе Лунен сън, върна ме на земята.  Laughing Все пак пиши като тестваш да си кажеш мнението, надеждата умира последна.  Laughing

# 40
За малко да изпусна, че има нова тема Blush Blush

Парфюми в момента много не ме вълнува, точно заради жегите. Пръскам се от време на време с нещо ...ей така да не е без хич.
Не харесвам особено лятото, обичам да е студено...наистина мноооого студено. Тогава мога да си нося всичките парфюми и да се пръскам обилно.

Освен мания към парфюмите си имам и други Rolling Eyes грим, лакове за нокти, бяла козметика, чанти, бижута....изобщо всичко, което е свързано с красота на една жена Flutter
Сега чакам един нов в парфюм поръчан на сляпо. Надявам се да ми хареса и да мога да си го нося през този месец.

пп. Признайте си кой ми изкупи сапфиреното извънземно Crossing Arms Сега трябва да му треперя от enzo, пък и за 17 лева повече   Sob

# 41
  • София
пп. Признайте си кой ми изкупи сапфиреното извънземно Crossing Arms Сега трябва да му треперя от enzo, пък и за 17 лева повече   Sob

аз пък от няколко дни се чудя кой отнесе кофата Tobacco Vanille  Laughing

# 42
Няма да е само един! Mr. Green
Аз се зачудвам на партия на бидона Ноар де ноар.

# 43
След като в сайта  Noir de Noir е 645лв. какво струва това чудо в магазина Shocked

# 44
  • София
Няма да е само един! Mr. Green

може и да е само един.. ако се появи някой сега който започне да предлага отливки за 50 кинта за 10мл (колкото би струвала отливка от 50мл-ов флакон, чиста работа значи), ясна е работата  Joy

Жаки, към 350 лева за 50мл  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт