Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 612
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Хм Simple Smile , аз също тази Лолита не я познавам /къде може да се тества  newsm78 , никога не съм се заглеждала  търсила на марката нищо / . Ако си взема черна рокля сега пък се зачудих дали последната с черешките от 2011 или тази от 2009 .... Wink) robe noire 2 видях , че има кожа и я отписвам за сега

недей  Naughty и аз не харесвам кожа, но тази рокля е просто  Heart Eyes
само дето не намирам да я купя - ако имаш жокер, смигни ми на ЛС  Praynig Praynig Praynig

# 61
  • София
Атти, закачам се за Лолитата с бърз въпрос. От два дена с каня да питам и все не ми остава време.
Една приятелка иска да си купи. Попита ме каква е разликата между тоалетната и парфюмната вода, но аз изобщо не познавам тази марка. Казах и да влезе в магазин, да душка и да сравнява каквото и хареса повече.
Ходила в два магазина в единия и предложили тоалетна вода /нямали парфюмна/, като пръскалцето било златисто на цвят. Във втория магазин също тоалетна вода / пак нямали парфюмна/, но пръскалцето било сребристо.
Не са били тестери - в жълта опаковка са си били и двата , а и тя е питала преди това за тестери.
Парфюмната вода е със златно пръскало, а тоалетната вода - със сребърно. Разлика в ароматите има и тя е голяма. В едп има доста осезателна ванилия, която дава плътност и вкусност, в едт се усеща повече анасонът, който е коварна съставка и не на всеки се харесва, той е по-въздушен и прозрачен от двата.

# 62
  • София
Това лято нося предимно Acqua di Parma Iris Nobile, Chanel 19 edt, Poudre и Beige, JHAG Not a Perfume, CdG Hinoki и Avignon, O de l'Orangerie Lancome, Miss Dior Cherie l'eau, She wood.
Към старите любимци- Philosykos, Ninfeo, Chance eau fraiche, Un jardin sur le Nil и Kelly Caleche, почти не съм посягала.

Парфюмната ми страст позатихна, но това е за сметка на книжната ми мания и покупките на обувки. Единственият проблем във връзка с книгите е, че вече почти няма къде да ги съхранявам и ги трупам на купчини тук-там, а не ми се иска да минавам на електронен четец.
А повечето от обувките си не съм обувала дори веднъж.  Laughing

# 63
Атти, goddess , благодаря!
Значи едната продавачка не е била в час със сигурност.
Парфюмна вода значи ..... newsm78
А като трайност .....
В руската фрагрантика сега се зачетох, че превъзнасят повече тоалетната вода.
Май ще ида някъде да  душкам.
Любопитна съм.

goddess, ти какво не му хареса?

# 64
Сладостта и анасона, иначе трайността му по спомени е доста добра.

Чета за алтернативните ви мании и се успокоявам, явно не съм само аз дето си купува обувки и не ги обува с години. Joy Същия проблем имам и с полите, особено по-зимни, защото не нося чорапогащи/ ужасявам се от тази дума Sick/.
Тук нали имаше изложение на книгите миналия месец, та с ЛМ си накупихме доста. Проблема обаче е, че ги изчетохме и сега пак чета и препрочитам старите. Голям проблем ни е това у дома, а без книга не мога. ooooh!

# 65
  • София
Имала съм само тоалетната вода, не ми беше достатъчно трайна и осезаема и я разкарах. Парфюмната познавам само от тест и не мога да кажа повече. Най-добре пробвай лично  Peace

# 66

Когато намеря ще пробвам Лолитата.
А на нея направо ще и препоръчам парфюмната вода.

# 67
  • Козлодуй
И аз имах Лолита,както и Л,и двете ЕДП.По-късно за кратко имах и Coral Flower и осъзнах,че Lolita Lempicka просто не е моя човек.
Братлето ми показа една програмка за телефона,вид електронен четец.Синхронизира се директно с читанка.инфо и си тегля книги от там.За пръв път ползвам подобно нещо.Принципно не обичам да чета книги на компа,никога досега не ми е доставяло удоволствие,но този четец ми е изключително удобен.

# 68
  • Sofia
А пък аз чакам ли чакаам някой да каже или добра или лоша дума за "Малката черна рокля на Герлен" от 2009 година, че съм се засилила да я взимам на сляпо Wink) . Please , help me   Crazy

Първата рокля за мен е комбинация между бонбонените виолетки от Инсоленс и ирисово-сапунената свежест на Клое Лав.
Като цяло е цветен и младежки аромат, лесен за харесване, но без интрига.

Следващите 2 рокли не познавам още.

# 69
  • Козлодуй
А тази в енцо коя от трите е?

# 70
  • София
Последната, от 2012, съдейки по картинката.

# 71
  • Germany
Ако книгите са ви в повече и няма къде да ги съхранявате - насреща съм, винаги намирам място за още книги  Crazy. Иначе и аз в последно време чета предимно в читанката  Peace
Венуш, не намирам нищо лошо в четенето на готварски книги  Wink. ММ се примири с купуването на такива. По едно време се вълнуваше дали ще сготвя всичко, което съм прочела  Mr. Green, после видя, че няма да го огрее и взе да роптае защо ги купувам, сега само пита има ли нещо интересно в тази книга  Mr. Green. Любимите ми са за хапки, тапас и парти храна, може би, защото наблягам на тях (пък и вървят добре с виното Wink) и съм се зарила с такива ooooh!, но видя ли нещо ново се взима веднага, че може да има нещо, дето не го знам Mr. Green Със сигурност знам, че още една парфюмна ценителка се вълнува от такава литература  Laughing и на следващата парфюмна среща може да се запознаем и с готварските книги  Party
Сега като говорите за тези Герленски рокли и се чудя аз коя съм тествала newsm78 Обаче беше бъкана с граски жасмин, остър и задушаващ и хич не ми хареса. Но в пирамидите на никоя от тях не виждам жасмин. Дали пък не е била точно първата и да съм възприела лакритцата като жасмин? Тестът просто е задължителен Peace
Днес е 17-19 градуса и нося Pure Virgin  Party Успокоих се, че не съм направила грешка с покупката му, божествен е Heart Eyes Присъствен, чист и различен. Определено ще си го нося с кеф през есента, а през зимата се надявам да е още по-красив. Лятото обаче определено не е неговото време.

# 72
  • София
От както имам Киндъл съм решила въпроса със зариването с книги и носенето на няколко в багаж  Wink

Готварски книги събирам и аз със страшно удоволствие. Лошото (или хубавото - зависи от гледната точка) е че не готвя по тях Mr. Green Ако реша да правя нещо търся в Интернет и после сглобявам моя интерпретация на рецептата.

Тази първа Черна рокля май ми стана интересна...Инсоленс и Клое..някой да иска да ме запознае Flutter

# 73
Венуш, не намирам нищо лошо в четенето на готварски книги  Wink. ММ се примири с купуването на такива. По едно време се вълнуваше дали ще сготвя всичко, което съм прочела  Mr. Green, после видя, че няма да го огрее и взе да роптае защо ги купувам, сега само пита има ли нещо интересно в тази книга  Mr. Green. Любимите ми са за хапки, тапас и парти храна, може би, защото наблягам на тях (пък и вървят добре с виното Wink) и съм се зарила с такива ooooh!, но видя ли нещо ново се взима веднага, че може да има нещо, дето не го знам Mr. Green

Това все едно съм го писала аз. Като бях по майчинство все сготвях веднъж в седмицата по нещо, но от тогава Ц. А книги продължавам да трупам. Задължителния сувенир от всяко чужбинско пътуване е готварска книга с местна кухня. В Пикадили в момента има промоция на една дебела готварска книжка - 2 000 рецепти.... 12 лв.  Peace

# 74
Цяло лято ( и аз да се повторя) ползвам Ин Роуз на Алесандро, Пампленум на Герлен ,Колон на Мюглер и Гермен Ом Интенз ЕДП. До други не припарвам, тези ми носят най-голяма свежест и удоволствие Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт