Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 554
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
момичета да ви питам докато не съм платила за този сайт http://parfiumibg.info/
 парфюмибг.инфо
ментета ли са ???? newsm78
Гадни ментета. Peace

# 586
 cayenne при теб значи няма да се задържат количествата дълго, това хич не е зле Hug

Сега се замислих че всъщност първия ми Шанел беше 19. При това положение няма как да ми харесат шансове, мамзели, алюри  LaughingКоко , Коромандел, 19 и Кристал са за мен по-класните.Може би от другите ексклузиви нещо ще ми хареса.Интересен ми е  Sycomore.

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 22:29 от raz_nejena

# 587
  • София
cayenne, Truth ми е от старита най-любими парфюми и единствен от групата на СК. Зерен, но не остър, все едно си се заровил в купа прясно окосено сено  Heart Eyes
Подсети ме и за него - той вече може дасе сложи и още утре  -  нали обещават захлаждане (въпреки че какво му е хладното на 28 градуса Mr. Green)

# 588
  • София
Днес тествах Coco Noir. В базата си ми напомня на много по-носима версия на Алюр Сеншуъл, сладкото начало леко ме притеснява, но със сигурност ще го пробвам още пъти. На прима виста ми допада  Simple Smile

# 589
 Искам да поръчам Bvlgari Omnia Coral. Кой сайт бихте ми препоръчали?

# 590
Коко Ноар нямам ентусиазъм дори да го пробвам. Като знам, че дестината Шанела, които съм тествала на мен седят, в най-добрия случай смотано, инициативата ще е безсмислена.

RумиK, надявам се във вторник да имам за проба Truth, и ще си кажа  Grinning
На СК и аз малко неща нося с удоволствие, но това лято открих: http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Obsession-Night-Woman-250.html И, съвсем по темата, ми стана от любимците за този сезон. При мен е мек полъх на благородно дърво, цитруси в късен следобед и предчуствие за вълнуваща нощ на брега.

# 591
  • гр.Добрич
Момичета, от няколко дена пръскам Адикта и Лолита Лемпицка и намирам голямо сходство между двата, но в Лолита има повече подправки и нещо остро. Какво обаче има в Адикат не мога да разбера. На мен ми мирише на онези розови дребни карамфилчета, които много садяха бабите в дворовете и по терасите, а в пирамидата не виждам подобни цветя. Така или иначе този парфюм направо ме разтапя.

# 592
Здравейте, момичета! bye
I came in peace... така де, да питам за парфюм, чиито съставки са само в главата ми, пък се надявам вие да ми помогнете да визуализирам.
Търся си нещо, ядливо, което да мирише на току-що изпечен кекс, полят с карамел. Хем да е топъл, хем да е вкусен, ама пък да не е чиста и проста ванилия, нито да е плодов. Най-важното е да е евтин, защото такова нещо ще ползвам много рядко, само при изключителни пристъпи.
Мерси предварително. bowuu

# 593
Някой тук спомена, че Шанел имат непрекъснати изисквания.

Шанел наистина е много взискателен стил.

Аз например не мога да си представя да го носи дебела жена, с виме вместо бюст, с малки свински блатясали очички, рядка мазна косица, криви зъби и усмивка при, която се виждат всички венци. Тези жени просто миришат другояче.
Нали?

Наскоро наблюдавах на живо, докато пиех кафе една жена, която говореше високо и невъздържано за Шанел 5, за Коко, за Коко Мадмоазел и въобще за целия този гаден френски ужас.Влагаше много хъс и крещеше , че когато мъжете остаряват почват да купуват Шанел за любовниците си .Кой знае защо споменаваше фестивалът Уудсток и Салвадор Дали, но предполагам, че този детайл няма значение за разказа ми.

Тя мразеше Шанел някак много лично. Помислих си, че това е жена , нещастно обвързана за привлекателен мъж, който и изневерява непрекъснато с млади, слаби, жизнерадостни, много красиви жени, които неизбежно оставят по тялото му уханието си.
Видях този мъж как се забавлява на разкошни места като остров Мадейра, и как облакът на Шанел навсякъде го следва и когато уморен от приключения той смугъл, чернокос и доволен се завърне в общия апартамент го населва с призрачни ухания на Номер 5, на Коко, на Коко Мадмоазел. "Просто бях на риба" - казва той преди да заспи.Simple Smile

И все пак
не мога да разбера омразата и.

Запитах се защо не си тръгне?Защо стои при този красив мъж и му пречи? И вместо да си тръгне, тя му купува Егоист на Шанел и му го подарява. Защото тя точно това държеше в ръката си. Егоист на Шанел."Ей, така, без повод" - казва тя.

Разбира се, всичко това са само предположения и импресии, породени от случайна случка и парфюм. Може би Ноара на Коко ми действа така демонично, знам ли.

Приемете ведро.

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 00:13 от Ara_bella

# 594
Арабела, всякакви хора има, не се притеснявай!  Laughing Случката е била забавна, по-скоро. Какво те ядосва в нея?

# 595
Арабела, всякакви хора има, не се притеснявай!  Laughing Случката е била забавна, по-скоро. Какво те ядосва в нея?

Нищо не ме ядосва, просто наблюдавах жената и даже и съчувствах.

Сигурно е много самотно и тъжно да си жена на привлекателен мъж, чиито ризи вечно натрапчиво ухаят на Номер 5,  Коко, и Коко Мадмоазел.

Това може би ражда злоба. Болката ражда злоба. Така си мисля.

Но какво е виновен парфюмът? Ароматите са невинни.

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 00:03 от Ara_bella

# 596
Много интересно,Арабела.
Аз като съм дебела,с голям бюст,с гъста коса, не мазна и с големи очи,дали бих могла да нося Шанел?
Просто ми е интересно.
Само да добавя,че харесвам почти всичко на Шанел,поне това,което съм пробвала.

# 597
Арабела, всякакви хора има, не се притеснявай!  Laughing Случката е била забавна, по-скоро. Какво те ядосва в нея?

Нищо не ме ядосва, просто наблюдавах жената и даже и съчувствах.

Сигурно е много самотно и тъжно да си жена на привлекателен мъж, чиито ризи вечно натрапчиво ухаят на Коко Мадмоазел.

Това може би ражда злоба. Болката ражда злоба. Така си мисля.

Сигурно е самотно и тъжно, да. И оттук какво следва по отношение на Шанел 5 ? Добре ли е или зле, че тази жена го мрази? И такива ли са според теб жените, които не го мразят,  но нямат особено отношение към него? Щото чак пък да го мрази някой досега не бях чувала?

# 598
  • Germany
Здравейте, момичета! bye
I came in peace... така де, да питам за парфюм, чиито съставки са само в главата ми, пък се надявам вие да ми помогнете да визуализирам.
Търся си нещо, ядливо, което да мирише на току-що изпечен кекс, полят с карамел. Хем да е топъл, хем да е вкусен, ама пък да не е чиста и проста ванилия, нито да е плодов. Най-важното е да е евтин, защото такова нещо ще ползвам много рядко, само при изключителни пристъпи.
Мерси предварително. bowuu
Аризона, Welcome Back Hug
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Les-Plaisirs-Natu … e-Noel-10566.html
Това е точно, каквото търсиш! Лошото е, че беше лимитка някаква, но може да го откриеш изостанало в някой магазин на Ив Роше. Количеството му също е приемливо  Mr. Green, мисля, че 10 мл. ще ти стигнат за цял живот Simple Smile Аз го ползвам два пъти в годината по Коледа обикновено и сестра ми винаги ме пита: "Ти пак ли се поля с кекса"  Mr. Green
А някои хора май много са стояли на слънце тези дни  Whistling

# 599
Много интересно,Арабела.
Аз като съм дебела,с голям бюст,с гъста коса, не мазна и с големи очи,дали бих могла да нося Шанел?
Просто ми е интересно.
Само да добавя,че харесвам почти всичко на Шанел,поне това,което съм пробвала.

О, много те моля.

Лице на Шанел в момента е Брад Пит, предполагам разбираш, че посланието на бранда не е било всичките мъже непременно да са като Брад Пит.

Пък и на теб големите очи и гъстата коса ти разрешават всичко.Simple SmileАз така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт