Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 547
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • USA, Steak State
Днес душнах новия парфюм на Лейди гага- Fame. Не е лош, симпатичен е като аромат, но не е нещо с wow ефект.

Тествах и новата черна рокля, много е особен. ХАРЕСВА МИ!  Mr. Green

Иначе цял ден разхождам Dune и се радвам, че нямам проблеми с ароматите, че щях да се гътна иначе. Simple Smile

# 616
  • Germany
Оленце, Вдовичке, официално честито и на двете ви Hug Да гушкате здрави бебенца на финала Hug
Harukaze, понеже май съм единствената неспяща в този момент, а не си уточнила бонбоните Wink да си дам моите предложения
http://www.fragrantica.com/perfume/John-Galliano/Parlez-Moi-d-Amour-10279.html - за мен силно бонбонен аромат, като уточнявам, че на мен ми е като фуре ягода (малина), ако ти говори нещо. Не съм пробвала следващите издания.
Ако търсиш аромат на бонбони виолетка - пробвай http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Insolence-667.html
Ако се търси усещане за захар, захарен памук и карамел - пробвай Prada Candy.
Предложените от мен парфюми са достъпни във всяка по-голяма парфюмерия.

Сън не ме лови и си чета на спокойствие сценария на Арабела с последните допълнения и изменения. И се чудя защо пък мъжът миришещ на Шанел е смугъл красавец Crossing Arms  Mr. Green Или е бил там и Арабела го е видяла? Или е аксиома мъжете, харесващи Шанел да са смугли и високи красавци?! Защото ако е така веднага ще поправя грешката си и ще се обзаведа с няколко Шанел-а, дано и на мен ми се падне такъв, малко разнообразие никога не вреди Wink Mr. Green
После пък си мисля, че ако ММ се прибере ухаещ на Шанел 5, ще бъда потресена  Shocked Всяка жена познава вкуса на мъжа до себе си и знае неговите предпочитания, знае какво най-силно го привлича като аромат, какво го прави гальовен, мил, нежен и внимателен. ММ умира за еликсира на Ермес, Ангела на ТМ, виолетовия Ангел и най-неочаквано Верт Виолет на Артисан. Със сигурност знам, че Шанел 5 не работи така върху него. И ако наистина ми мирише на Шанел 5 просто ще го приема за проява на лош вкус от негова страна, като нищо лично не влагам в това Peace. Ако обаче ми се прибере ухаещ на Еликсира на Ермес, със сигурност ще си събира дрехите под терасата  Mr. Green, колкото и толерантна и търпелива да съм bowuu
И въобще не си представям жена, наранена от изневяра да си го изкарва на който и да е парфюмен бранд, пък било той Шанел, явно е била наша посестрима  Mr. Green Не, не е била, ние тук сме все красавици и не отговаряме на описанието Mr. Green Heart Eyes Hug
Да поразсъждаваме понеделнишки по тази тема, без да влагаме емоции Wink

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 03:18 от kovatcheva

# 617
Наистина не съм уточнила бонбоните.  Grinning Когато ползвах любимия ми аромат винаги са ми казвали, че мириша на бонбони, захарен памук...абе на сладко Mr. Green това е и ефекта, който търся  Peace
Открих кутията и сега малко препис: с деликатен цветен аромат на момини сълзи, който нежно се прелива с плодови нотки на ягода, лимон и портокал. Hug

# 618
Открих кутията и сега малко препис: с деликатен цветен аромат на момини сълзи, който нежно се прелива с плодови нотки на ягода, лимон и портокал. Hug
Кой е парфюма(щом си открива кутията), за да те насочим към подобни аромати?

# 619
За съжаление не знам. Произведен е от Адмиранда Италия за... Дисни Laughing

# 620
Ехааа... Laughing
Прочети във Фрагрантика за Фантазиите на Бритни Спиърс.

# 621
Изби ме на смях когато ми го подариха, но това не е важно Laughing
Разгледах Фантазията на Бритни и определено ми харесва по това, което чета Peace

# 622
  • София
мдаааа, всички мамаши по нашето черноморие, които носят точно Шанел, всичките до една са  красавици с гъста коса до кръста и с манекенски пропорции, а до себе си имат смугли красавци или двойници на Брад Пит Whistling

ясно е, че всеки бранд се опитва да внуши именно това на своите потребители - че с парфюмът Х всяка жена ще е неотразима, уникална и т.н. - но разумните хора обикновено правят разлика между рекламата и реалния живот.

Да не говорим, че май реклама с дебели "манекени" няма - та, дебелите какво да носят тогава?? Или да си ходят по без парфюм ли, що ли  newsm78 newsm78 newsm78 Ковачева, мдааа, това или някакви "гъби"  Mr. Green

# 623
  • Велико Търново
Исках да попитам дали някой е тествал вече Ange ou Démon Le Secret - Elixir ?
Дано не ме изгонят от темата Mr. Green, но забелязвам, че годес все повече започва да се взима за последна инстанция по някои въпроси  Rolling Eyes

Аз писах преди няколко страници,че се сдобих с него Peace Страхотен аромат Heart Eyes,трайност-задоволителна Wink Може би напоследък тук е все около 40 градуса ooooh! и някак ми се губи,при по-хладно време пак ще дам отзиви Peace

# 624
Силве, абе не сме съвсем сами!  Laughing Biehl Parfumkunstwerke gs01, Hilde Soliani Iris и запас от Nanadebary Classic Pink. Направо от срам снощи реших да разчистя парфюмите, които не намаляват и около 10 парчока заминаха в и бей.  Whistling Но не съм виновна, изкочиха на толкова добра цена от немския форум и трите в комплект- как да се пропусна...
И нали сме в темата с другите мании: на всичкото отгоре вчера поръчах и една чанта Мандарина Дък...  Shocked Наистина голям харч за 5 мин стана! Минавам на шопинг пост!

ММ вчера заяви, че не харесва нито един от моите парфюми и мога всичките ако реша да ги шъткам в и бея!  Mr. Green С други думи ако реши да хойка няма да го надуша по парфюма, защото едва ли ще тръгне след някоя парфюмирана!  Joy Обаче аз знам, че харесва няколко, за които е споменавал. Но наистина няма никакъв късмет да живее с парфюманка, милият!

# 625
Имам предложение, делово.Да се пусне анкета кой бранд е най-велик LaughingВ крайна сметка всеки ще гласува и ще се види най-накрая резултата.
Също мисля че има тема за Шанел и спокойно нещата на бранда могат да се обсъждат там.

Ковачева втора сутрин с кафето ми става готино от твоите постове HugДобре че има здравомислещи сред нас  PeaceМъжете изобщо впечатляват ли се от такива реклами?
Забелязала съм че Хермесите по-подкосяват краката на мъжете Laughing

Мен също ме тресна ванилено-кексовата треска  , така че дано и други мацки като Аризона се появят с по-апетитни въпроси.И аз не искам ванилията да е съвсем само ванилия.

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 09:11 от raz_nejena

# 626
  • София
Също мисля че има тема за Шанел и спокойно нещата на бранда могат да се обсъждат там.

а що, ако е парфюмите на Шанел - няма лошо, те си имат своето място тук - било то за да пъшкаме от кеф, да ги плюем яростно или просто да се прозяваме "пак ли Шанел"  smile3507

но пък психологически анализи от типа на "дамите с червена коса трябва да носят...., защото.. " или "дамите, на които мъжете им изневеряват/бият ги/напиват се и т.н. мразят ... Шанел, червения цвят, зайците .... " - излишни са и не е лошо модераторите като са толкова стриктни напоследък да минават по-честичко да замитат шлаката Peace

# 627
Дами, какво се случва на парфюмния хоризонт? Нещо ново, нещо вехто, нещо синьо, нещо чуждо?

# 628
  • София
Я, слънцето изгря  Hug От всичко по малко, Бубс, имаш пясък в чехъла.
Аз, дето се чудих как да се понеса на ваканция с по-малко от 10 шишета, още не са успели дори да ми омръзнат  Joy

# 629
Дами, какво се случва на парфюмния хоризонт? Нещо ново, нещо вехто, нещо синьо, нещо чуждо?
Има две прекрасни новини около Олето и Паячето Simple SmileДругото не е за разправяне Embarassed hahaha

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 09:50 от raz_nejena

Общи условия

Активация на акаунт