Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 513
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Аз имах щастието да тествам Палома Пикасо, имах отливка - и ужасно много ми хареса. Наистина е трудно откриваем.
За някакъв чист парфюм ли става въпрос , защото едп и едт ги има по сайтовете Grinning

# 661
Аз имах щастието да тествам Палома Пикасо, имах отливка - и ужасно много ми хареса. Наистина е трудно откриваем.
За някакъв чист парфюм ли става въпрос , защото едп и едт ги има по сайтовете Grinning

Не, разбира се.

По кои сайтове? Разглеждала съм само БГ такива.

# 662

Не, разбира се.

Мисля, че съм го мяркала в магазин, бих могла да проверя, ако не се лъжа беше едп Peace

# 663
  • София
Честито и от мен на бъдещите парфюмни мами! Лека бременност, момичета!  Hug Между другото, от хормоните започна ли да ви се променя парфюмния вкус?

Аз в бързината взех на почивката само два парфюма. Сега съжалявам стократно.  Sad Бях обаче приятно изненадана от Philosykos. Божествен е на морския бриз. В София не се държи върху мен така добре, а на морето усещам цялото му очарование. Чак ММ ми направи комплимент, а това е голямо постижение.  Flutter Май ще се купува цял , но сигурно другата пролет.

kovatcheva, densi, може ли да опишете Fifi Chachnil? Praynig И мен ме заинтригува много. Наистина ли прилича на Dior Addict EDP?

С нетърпение очаквам като се върна от почивката да заваря моята нова придобивка Ajmal Wisal.  Whistling Поръчах си го на сляпо преди да тръгна. За съжаление доставката се забави.  Но това е за друга тема!  Сега като чета коментарите ви за парфюма още повече си мисля, че ще ми хареса.  Grinning

Момичета, още един въпрос, който може би вече сте обсъждали тук! Кожата усеща ли се отчетливо в Руската кожа на Шанел?

# 664
Не, разбира се.
http://www.enzo.bg/parfyumi/?f=1-1-1-114
примерно, може и другаде да го има сега не съм разглеждала , но тук вчера го мернах Simple Smile
В гет също го има, но само голяма разфасовка

# 665
sl Hug
Палома Пикасо ЕДП и за мен си е много любим парфюм,без значение дали е бабичка или не.Познавам го от далечната 1998 г.,когато дори не си и помислях,че мога да го притежавам.Сдобих се с него миналата година,без да съм го помирисвала от тогава.Е,все още го обичам.
Самсара аз то взех от http://www.parfumi-shop.net/,но виждам,че се изчерпал.Беше на много добра цена.Можеш да ги следиш. Hug
Честито и от мен на Вдовичката и Оленцето.Да родите здрави бебчета,може и по две!  bouquet

# 666
kovatcheva, densi, може ли да опишете Fifi Chachnil? Praynig И мен ме заинтригува много. Наистина ли прилича на Dior Addict EDP?
Момичета, още един въпрос, който може би вече сте обсъждали тук! Кожата усеща ли се отчетливо в Руската кожа на Шанел?
Аз лично не мога хубаво да го опиша, защото само веднъж се пръснах днес, а това не е достатъчно за големи впечатления, а само за повърхностни. Обаче съм категорична, че на моята кожа няма грам прилика с Адикта.
Отчетлива кожа в Руската кожа?! Имааааа и още как. Mr. Green

# 667
  • София
Дами, вашите описания на Ажмал Уизал (арабски не говоря, Визал?) ми подпалиха чергата. Мислите ли, че ще ми хареса? Ще поръчам проба, и се чудя от кои други аромати да си взема. Аурум звучи много привлекателно.
Ще се изкаже ли някой за бранда?
Ажмал е от сериозните арабски парфюмни брандове.
Преди няколко месеца в един от моловете в Дубай помолих на гишето за клиенти да ме насочат къде са магазините за арабски парфюми. Освен насока къде се намират момчето специално ми каза, че Ажмал е дъ бест.
Аз бях чела, сигурно при вас за Расаси. От Расаси си купих по препоръка на продавача това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Rasasi/Sharina-8735.html Чудно е! Обслужването беше нетипично зле за региона и аз с леко спихнало настроение се занесох до отсрещния магазин на Ажмал.

Заблудено реших, че съм си свършила работата с арабските парфюми и налетях на спрейовете.
Отново по препоръка на продавача купих Аурум. Силен, но не шлейфов, ама много ванилов за мен. Не мога да го нося. Предлагам проби, отливки, замени, кой каквото иска.

По моя преценка взех и този спрей:http://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Sacred-Love-15096.html Едно пръсване и е с теб до вечерта, но там пък цветята ми натъртват.

Сгреших, че не попитах за още нещо арабско и в Ажмал. Продавачите няма как да знаят какви спрейове биха допаднали на европейците. Стараят се, ама много по-добре могат да те насочат адекватно за техните си парфюмни масла.

Лятото реших да направя реванш в Лондон и така открих нещо много неарабско в арабски магазин, за което писах преди няколко страници и продължавам горещо да препоръчвам. Затова пък не харесах нищо от арабските парфюми. Но то нямаше как да харесам нещо след като минути преди това бях излязла от партерния етаж на Селфриджис, където се надишах на ниш за година напред. Арабският магазин е също на Оксфорд стр. буквално срещу Селфриджис и ако не друго предлага възможност да видиш, пипнеш и помиришеш нещо извън обичайните дестинации за арабски парфюми.

Моят нос има следните обобщения за арабските парфюми:
- Истината е в маслата, но трябва да се пита и опитва. Имат развитие различно от парфюмите, с които сме свикнали и си струва зарибените парфюмно да опитат и тях  Embarassed
- Спрейовете не са лоши, дълготрайни са. Но много плоски. Каквото те удари в носа в първата секунда, това остава до вечерта.
- Не избирайте спрейове след като сте били при маслата. Трябва си почивка м/у двете.

ПС В Ажмал ми показаха няколко моно-масла. Държат ги в едни големи стъкленици и смесват на място, ако знаеш какво искаш, разбира се. Извратено беше, че поисках да помириша жасмина. Предвид тъмния цвят на стъкленицата, ще се сетите колко беше приятно. И после отидох на спрейовете и как да съм избирала  Embarassed

# 668
bib.bib, много интересен и полезен опит с арабските парфюми споделяш!   Hug

А аз си получих още днес поръчката направена снощи. Големи бързаци от този сайт  Crazy В момента разучавам Truth и му се радвам  Heart Eyes Няма да мрънкам на зарибителите, напротив даже   bouquet и  Heart Eyes Влиза ми в любимците, дано не изчезне съвсем  Praynig При мен не е само окосена трева. Има чувствени божур и лилиум, свежест от треви и пачули, с характер от ветивера и мека елегантност и дълбочина от муска. Един от най- многопластовите и добре балансирани парфюми, които съм срещала. Много женствен, елегантен и с някак дискретна самоувереност. Това на мен и за моя нос. И на ММ одобрението нямаше как да не отбележа  Twisted Evil

Либерте си е на едната щерка, по-траен и по-хубав е при нея. Бергамот, мармалад, портокалова кора и някакви пикантни подправки. Бутилката на Liberte Cacharel, обаче, за мен е шедьовър. Уникално красива.

Та така. Бройте ме и мен към щастливите тази вечер  Heart Eyes

# 669
  • на североизток от Рая
 Ох, Том. Ох, Форд. Жив и здрав да е!

Ако метне към мен една Черна орхидея или Блондинката / и нея ще приема/, цена няма да има. Blush

# 670
densi, kovaтcheva, ЕДП варианта ли си взехте не Фифи? Ако да може ли да споредлите от къде.   bouquet

# 671
  • някъде под слънцето...
Ох, Том. Ох, Форд. Жив и здрав да е!

Ако метне към мен една Черна орхидея или Блондинката / и нея ще приема/, цена няма да има. Blush
Като го  видях по нашите ширини преди време си беше жив и здрав...Носеше голяма торба с неговото лого  , ако слу4айно някой  пропуусне да го забележи.До тогава не знаех, 4е има буттик тук.Беше в компанията на много привлекателен смугъл господин....

Не, разбира се.
http://www.enzo.bg/parfyumi/?f=1-1-1-114
примерно, може и другаде да го има сега не съм разглеждала , но тук вчера го мернах Simple Smile
В гет също го има, но само голяма разфасовка
Тази Палома е по разли4на от другата с прозра4ната бутилка.Не знам коя ми харесва пове4е,Разликата е забележима, но не натрап4ива .

# 672
  • Варна
Фифи (едп) не ми прилича на Адикт изобщо. Сладки цитруси, амбра и тютюн. Хубав, присъствен парфюм за студено време. Аз усещам отчетлива лекарствена нишка в базата.

Scintillia, кожата в Руската кожа е като седло от кон на изпотен каубой. Оставям на въображението ти целия букет от миризми  Mr. Green

bib.bib, аз като един голям почитател на арабските парфюми, с интерес изчетох ревюто ти. Наистина трябва внимателно да се избират, защото са твърде нетрадиционни за европейския вкус и заради наситеността им лесно може да има не особено приятни изненади.

# 673
  • София
Оле, Паяче .. силни прегръдки, лека бременност, прекрасни бебенца ви желая!  Hug  Heart Eyes Hug

И аз в кюпа на изкушените за незабавен тест на Коко Ноар. Как издържах тези три дена .. не знам.  Grinning
За съжаление , ще повторя написаното - нещо старо, подсилено , поизтупано .. подсладено. Нищо общо с Коко, повече с Км и Алюр. Характерен и разпознаваем. Много мощен и издръжлив. За сега съм пас. Но , ако ми го подарят , няма да го върна.

# 674
  • USA, Steak State
Мисля, че Коко Ноар е новият форумен любимец. Simple Smile

Единственият парфюм за който дори не мога да си помисля да подуша е Черната орхидея, а де... но мисля да експериментирам тия дни на празен стомах и свежо обоняние да видя какво ще се случи.  Mr. Green
Парфюмният ми вкус не се е променил изобщо, дори нямам търпение да мина вече на атомните си бомби. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт