Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 546
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
на Олето и на Вдовицата - честито!   bouquet

другото е недобре  Rolling Eyes

при мен нищо ново - ако щете вярвайте, изкарах почивката с три стари парфюма на ейвън и с един турски одеколон - направиха ме невроятно щастлива  Sunglasses

# 631
Ренка, ще чакам отзиви за последните два. Ti Amo: Iris Hilde Soliani наистина ли прилича на Прада ирис?

Аз предлагам известно време за Шанел или хубаво или нищо, като за........., в противен случай ще започнете да получавате кофти ЛС-та, но пък ако сте достатъчно умни ще им отговорите културно, след което ще използвате опцията- игнориране, която предлага форума. Laughing

при мен нищо ново - ако щете вярвайте, изкарах почивката с три стари парфюма на ейвън и с един турски одеколон - направиха ме невроятно щастлива  Sunglasses
Бубс, добре завърнала се. Grinning
Ето, че човек може да се чувства прекрасно и без скъпи удоволствия.

# 632
  • Варна
Amour De Cacao Comptoir Sud Pacifique е най-тортеното нещо, което съм помирисвала. И много хубаво! Проблемът при мен дойде от това, че такъв тип аромати бързо ми омръзват.

Е па, аз съм слаба и красива  Flutter  bowuu  Crazy и без никакво специално отношение към Шанел и от снощи се чудя това в каква ли категория ме поставя  Whistling Whistling Whistling

# 633
Дами, какво се случва на парфюмния хоризонт? Нещо ново, нещо вехто, нещо синьо, нещо чуждо?
Добре завърнала се! Hug  bouquet
От всичко по много и вехто, и синьо, и чуждо. Laughing

Днес прочетох ,че са създали парфюм за отслабване. Нещо влияел на центровете на мозъка......Та вече сме спокойни, че и дебелите ще могат да носят Шанел. Няма да ги мислим я, има по-интересни неща за мислене. Whistling
След като разбрахме някакви неща за бранда Шанел, време е мисля да си поговорим за парфюми.
Арабела, ти каза че си колекционер. Кой ексклузиви на Шанел ползваш, харесваш или пък мразиш? Масовите парфюми на бранда сме ги обсъждали много години и вече са ни поомръзнали, но повечето дами тук обичат да четат ревюта и сравнения за ексклузивната линия. Та какво можеш да ни споделиш за тях, някакви сравнения?
Може би да започнем с най-специфичния им парфюм Руската кожа? Харесваш ли го и на какво точно ти мирише той?

# 634
  • Бургас
 Grinning Снощи пробвах Коко Ноар в Триа-та, никак не е лош, тази сутрин от едно пръсване  още го усещам на сгъвката на ръката Shocked, ако ми го подарят ще го нося с удоволствие. Laughing

# 635
Grinning Снощи пробвах Коко Ноар в Триа-та, никак не е лош, тази сутрин от едно пръсване  още го усещам на сгъвката на ръката Shocked, ако ми го подарят ще го нося с удоволствие. Laughing
Ей,никой не можа да те изпревари. Joy Joy
Кажи сега,прилича ли си с Мадмоазел?
Днес смятам и аз да се замъкна до там и да го пробвам.
Е па, аз съм слаба и красива  Flutter  bowuu  Crazy и без никакво специално отношение към Шанел и от снощи се чудя това в каква ли категория ме поставя  Whistling Whistling Whistling
Тц,не може такова отношение,трябва задължително да носиш и харесваш само Шанел. Joy

# 636
Нещо ново, нещо вехто, нещо синьо, нещо чуждо?
М, коя ще е "булката"?! Mr. Green

# 637
а-а-а, не знам  Mr. Green
аз съм все още на вълна 'чиста девица' и няма да кротна докато не я гушна  Mr. Green

дали Шанелската история и ироничните подмятания по темата биха могли да приключат?
Шанел имат достатъчно добри парфюми и бихме могли да обсъждаме тях, а не да се гризкаме злобничко уж обсъждайки бранда?

# 638
Наистина не съм уточнила бонбоните.  Grinning Когато ползвах любимия ми аромат винаги са ми казвали, че мириша на бонбони, захарен памук...абе на сладко Mr. Green това е и ефекта, който търся  Peace
Открих кутията и сега малко препис: с деликатен цветен аромат на момини сълзи, който нежно се прелива с плодови нотки на ягода, лимон и портокал. Hug
http://www.fragrantica.com/perfume/Aquolina/Pink-Sugar-975.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Aquolina/Pink-Sugar-Sensual-6893.html
Много лъчезарни и жизнерадостни аромати, препоръчвам горещо.

Оле, Паяче,  Hug Hug Hug

Дами, вашите описания на Ажмал Уизал (арабски не говоря, Визал?) ми подпалиха чергата. Мислите ли, че ще ми хареса? Ще поръчам проба, и се чудя от кои други аромати да си взема. Аурум звучи много привлекателно.
Ще се изкаже ли някой за бранда?

Cayenne, на мен ми убягна шегата тогава, нали все бързам, че дребитата ме дърпат, и се направих на Г-жа учителка, надявам се да не си се засегнала. Hug

# 639
Пробвах Коко ноар, на мен ми е много по-близък до Алюр сенсуел/сеншуъл, пожелах си го за Коледа  Grinning до тогава имам 2-3 нови да понося качествено.
Паяче, Оле  Hug честито и лека бременност  Hug

# 640
Някой по-назад питаше за карамелен парфюм. Препоръчвам Прада Кенди, макар и да не е от най-бюджетните.
Аз смятам да се откажа от един Ермесенс, в името на едно Кенди Heart Eyes

пп. Любовния бряг стои божествено и на ЛМ.

# 641
Здравейте, момичета! bye
I came in peace... така де, да питам за парфюм, чиито съставки са само в главата ми, пък се надявам вие да ми помогнете да визуализирам.
Търся си нещо, ядливо, което да мирише на току-що изпечен кекс, полят с карамел. Хем да е топъл, хем да е вкусен, ама пък да не е чиста и проста ванилия, нито да е плодов. Най-важното е да е евтин, защото такова нещо ще ползвам много рядко, само при изключителни пристъпи.
Мерси предварително. bowuu
Аризона, Welcome Back Hug
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Les-Plaisirs-Natu … e-Noel-10566.html
Това е точно, каквото търсиш! Лошото е, че беше лимитка някаква, но може да го откриеш изостанало в някой магазин на Ив Роше. Количеството му също е приемливо  Mr. Green, мисля, че 10 мл. ще ти стигнат за цял живот Simple Smile Аз го ползвам два пъти в годината по Коледа обикновено и сестра ми винаги ме пита: "Ти пак ли се поля с кекса"  Mr. Green
А някои хора май много са стояли на слънце тези дни  Whistling
Ох, звучи страхотно, особено с тия ядки. Heart Eyes Но щом се намира трудно, едва ли точно аз ще попадна на него.

Привет на всички и мерси на отзовалите се. Simple Smile
Атти, не знам и аз защо гастролът е все с кухненски аромат, ама на, факт. Laughing

В крайна сметка, си взех ей тази Малиция - http://www.fragrantica.com/perfume/Mirato/Malizia-Bon-Bons-Milk-Shake-8752.html - мнооого захар и доста ванилия. Не е точно това, което исках, но е нелош заместител. Сега остава да добавя карамела под някаква форма и картината ще е завършена. Simple Smile

# 642
  • на североизток от Рая
  БубHug!

Я кажи от кои ейвънски парфюми остана доволна.

И аз днес заложих на ЕЙ - вън. С ето това:
Скрит текст:

http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Christian-Lacroix-Nuit-13164.html

Приятен аромат е. Вече два часа го усещам. Ще видим докога.

# 643
Момичета  Hug Hug Аз съм с "нещо синьо", пък ха дано и с нещо "розово".

Гледам в тази тема доста нищим парфюмте Шанел. Съгласна съм, че 5цата е "изискваща". Моята 5ца, например, изисква дънки, черно сако и обувки с много висок ток. Вари го, печи го - това е. Добре, че я нося доста тази комбинация. Аа, да, и при мен съзряването (влюбването) за конкретно тази парфюмна икона настъпи преди две години. До тогава само бърчех нос.
Любопитен ми е Coco Noir, но ще мине доста време преди да го тествам.

За всички притежателки на Lacoste pour Femme - сега му е сезона!? Забележката ми към парфюма досега беше слабата трайност. Ами той топлина искал, милия. От вчера си се пръскам с него и о, чудо! - трайност, шлейф, облаци - и всички те: меки, велурени и бежови. Heart Eyes Бижу, ако не си го разкарала провери , моля те, това ми наблюдение.

# 644
Бижу, ако не си го разкарала провери , моля те, това ми наблюдение.
Разкарах, омръзна ми! Бих сложила Сирената на ПХ, защото намирам, че много си приличат, но днес съм Беж-ова. Grinning

Паяче, сега разбрах от писанията на другите момичета, честито! Hug Като влезете в серия "тумбачета" и ми е много кеф! Crazy Heart Eyes
Оленцето... тя си знае, казах ИМ онзи ден! Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт