Огледален свят по VOYO ~ тема 5 ~

• 51 717
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • варна
 ild7210 благодаря ти за инфото Hug

клоди ти си готвачката на темата все ни гощаваш с разни вкусотиики   bouquet особено десерта е ...да си оближеш пръстите Mr. Green

За Халилудко какво да кажа как може да етолкова задръстен да подари на едно момиче шнола  Joy ама и Ферито как я метна на леглото ,да я беше засилила в стената да стане на парчета поне Laughing

Хайде лека ви нощ само сладки Емирски сънища ви пожелавам  Hug

# 481

Лека нощ от мен момичета  Hug

# 482
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 483
# 484
Nataknah se na tova klip4e taq Djansu e mnogo dolna.Iskam da pitam koito moje da mi otgovori nakraq Feriq pada ot nqkakva lodka i iskam da pitam nakraq tq umira li ?

# 485
Nataknah se na tova klip4e taq Djansu e mnogo dolna.Iskam da pitam koito moje da mi otgovori nakraq Feriq pada ot nqkakva lodka i iskam da pitam nakraq tq umira li ?

При падането от лодката не умира.Левент я спасява Peace

# 486
V1preki che dosta se otklonqvam ot temata iskam da pozdravq vsi4ki vi s edna unikalna pesen ot edin s1shto taka unikalen film i da vi pojelaq leka vecher  Heart Heart Heart Heart Heart

# 487
  • в подножието на планината

Хей, кога успяхте да се изнижете всички по леглата, пък аз си мислех, че ще си хортуваме още... Hug

# 488

Хей, кога успяхте да се изнижете всички по леглата, пък аз си мислех, че ще си хортуваме още... Hug
Децата си лягат рано Joy Joy Joy

# 489
Илда те винаги така правят   hahaha                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           баси сега чак разбрах защо Халил е такъв психопат и размахва спринцофки,пистолети и т . н.

# 490
  • в подножието на планината

Аааа, ще почна да наказвам , така няма да стане... Joy Joy Joy

# 491
# 492
# 493

Аааа, ще почна да наказвам , така няма да стане... Joy Joy Joy
Я виж балкона е по пълен от одеве Joy

# 494

Общи условия

Активация на акаунт