Огледален свят по VOYO ~ тема 5 ~

• 51 010
  • 740
  •   1
Отговори
# 600

Добро утроо , малко късничко, но все пак Grinning  Party

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 13:20 от Sasityy

# 601

Добро утроо , малко късничо, но все пак Grinning  Party
Hug Hug Hug

# 602

Ох, мале мила, Халил каква физиономия вади като иска разрешение от Ръза, за да излезе с Фериха... Sick

ooooh! ooooh!Направо не знам какво да кажа тоя Халилчо освен да пита за тапата си шноличка друго не знае голяма среща падна hahahaама нали времето беше хубаво JoyГолямо впечатление ми направи Джансу като си призна,че е винивна от нея най-малко съм го очаквала,но това сигурно ще и е за последно.Стана ми много гадно Зехра като разбра,че Фериха я лъже Cry,но пък от друга страна  тя не трябваше да постъпва така с Фериха Sad

# 603

Добро утроо , малко късничо, но все пак Grinning  Party
Hug  bouquet

# 604
# 605
  • в подножието на планината
Sasityy, Hug

Стана ми много мъчно за Зехра, тя толкова се стара да накара Ръза да се откаже от този годеж и когато успя и беше толкова щастлива Фериха направо я съкруши с лъжите си. Зехра вярваше на дъщеря си ,не предполагаше, че тя я лъже и това предателство от страна на Фериха я нарани много.
Мисля, че която и да е на мястото на Зехра щеше да се почувства по този начин, да разбереш, че собственото ти дете се срамува от това, което си, при условие, че Зехра се старае по всякакъв начин да и помогне и е посветила живота си на нея и на братята и.
Халдун много е заблуден, как не може да отдели поне малко време на дъщеря си и да разговаря с нея, все пак той би трябвало най- добре да я познава и разбира.Този път съжалих Санем, не е лесно да се занимаваш с дете като Джансу.
За Халил какво да кажа отвратителен, гаден и непоносим, как не вижда, че Фериха го ненавижда, направо не знам.Браво на екипа, актьора е подбран идеално за тази роля, просто играе перфектно. Peace

# 606
Обаче дневника на вампира е супер newsm44

кой младеж си заплю  от дневниците  Hug
Гадния брат Peace
а тука немоим се разбра Дамон е мой  Joy
Joy JoyТи питаш аз отговарям Laughingзначи ще го делим smile3508 smile3534иначе fight
Joy  Joy ами добре ще си го поделим че това с тоягата ме стресира  Joy
Гледам, че минавате на друг фронт, значи Емирчо остава за нас Mr. Green

# 607
Скрит текст:
Ще развалят ли годежа сега, след като Зехра разбра за лъжите й ?

# 608
Скрит текст:
Скрит текст:
Те досега не са ги сгодявали само дойдоха да я искат, а сега вече Зехра ще се съгласи и ще направят годеж, както си му е редът с халки и с тържество.

# 609
Скрит текст:
Скрит текст:
Те досега не са ги сгодявали само дойдоха да я искат, а сега вече Зехра ще се съгласи и ще направят годеж, както си му е редът с халки и с тържество.

Скрит текст:
Да де , ехх жалко.. както фери каза всичко развали Емирчо  ooooh!

# 610
  • варна
Какво да коментирам за серията вие сте казали всичко.
АМа не мога да се сдържа да не оплюя тоя Халил ,толкова е културен че чак дразни Joy
много противен тип Sick
Фери голяма грубиянка ,как му тръшна вратата на Емир той остана като гръмнат и си тръгна толкова съкрушен Tired

# 611
# 612

Тц не сте познали  smile3534ние ще действаме и на двата newsm44 newsm44 smile3508

# 613

Тц не сте познали  smile3534ние ще действаме и на двата newsm44 newsm44 smile3508

То хубаво да действате на двата фронта, но вашата работа да не стане от два стола , та на земята... Joy Joy Joy

# 614

То хубаво да действате на двата фронта, но вашата работа да не стане от два стола , та на земята... Joy Joy Joy

ild7210 Взе ми думите от устата  Joy Joy hahaha  Hug

Общи условия

Активация на акаунт