Жената Лъв 65-та тема

• 44 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Венче, ще рестартирам. Той ми е нагласен да се включва с пускането на компютъра, но сега ще видя дали ще се оправи така.

# 61
Ц. Не се оправи. Whistling

# 62

Я да видя някой дали може да ми помогне. В скайпа като чатя, съобщенията ми излизат най-отгоре над старите. Що така е станало, някой има ли представа и как да го оправя? Thinking
Провери си датата и часовника на РС.

# 63

Я да видя някой дали може да ми помогне. В скайпа като чатя, съобщенията ми излизат най-отгоре над старите. Що така е станало, някой има ли представа и как да го оправя? Thinking
Провери си датата и часовника на РС.

doh Това е то! Те са верни в момента, но преди няколко дни не бяха. Crazy Малкият нещо сменял и имам съобщения от 24-ти август. ooooh! Докато не мине тая дата, така ще я карам. Crazy
Благодаря ти, Марианке!  bouquet Прощавай, но сигурно си се представяла преди, пък аз не помня. Embarassed

# 64
Бенджи, Честит Рожден Ден! Приятен празник и всичко най-хубаво!

Оф, уморена съм - гроги направо. Голям зор да имаш гости 2 седмици  Mr. Green Wink

Кипре, верно ли сега се записваш в темата?  Mr. Green

# 65
  • София
Здравейте  bouquet.
Да сложа кафенце и чай Hug.

Поли, аз по телевизията гледам само музикалните предавания и сериали тип Гувернантката. Нямам нерви ни за новини, ни за филми Crazy.
Днес си взех изследванията от цитонамазката - чудесни са Mr. Green. Здрава съм и съм доволна bowuu.
Хубав петък и уикенд  bouquet.

# 66
Добра вечер! Hug

Бях на работа днес. След три почивни дни доста се поизморих. ooooh! Вие как сте? Само Клавчето се е разписала днес. Поздравления за резултата! Hug Другите, надявам се, че сте добре! Hug

# 67
Цял ден сме без ток, някаква профилактика на ЧЕЗ  ooooh! Хладилника ми пълен с манджи, а детето яде сандвичи, защото няма как да ги стопля  ooooh! Нищо де, оживахме и оцеляхме  Joy

# 68
Добро утро! Hug

Времето е много хубаво и мисля да изляза на разходка с децата. Довечера съм на работа, мъжа ми също. Децата се чудя дали да ги оставя сами или да ги закараме у нашите, които пък утре са на работа. Whistling На Д. вчера не и беше добре, май вируса с повръщането. newsm78 Към момента и няма нищо, но ме е страх да не го хване пък малкия по някое време и май не ми се рискува да останат сами. Rolling Eyes
Чудя се и ако нямате против, разбира се, дали да не се актуализира списъка на първа страница при следващата нова тема. Rolling Eyes С тези темпове на писане това може и догодина да е, а и списъка съвсем оредя, но въпреки това ми се струва, че има нужда. Дайте си мнението. Hug

Хубав слънчев ден ви пожелавам! Hug

# 69
  • София
Добро утро  Hug.
Аз мисля да водя Марти на фризьор, на плаж и по магазините (за бански и книги) - не съм сигурна как ще комбинирам всичко, но може да опитам  Laughing.

Пол, миналата година на морето лепнах такъв вирус - за един ден ми мина и не заразих никой, дано и Д. го изкара така леко.

# 70
  • Варна
Добро утро!

И ние днес сме на разходка - ще ходим в зоото, че са ми малко маймуните вкъщи. Mr. Green

Пол, дано бързо се размине на Д.! И по-добре да са при баба и дядо, щом не е много добре.
Вени, успех със задачите!

# 71
# 72
  • София
Вчера си купихме черна хималайска сол. Мирише на яйца/сяра Sick Ако знаех нямаше да си купим де, ама дали е нормално да мирише така Laughing

# 73
  • София
Кам, как е работата  Hug?
Аглея, купувам хималайска сол, ама тя е с бели и розови кристалчета. Изобщо не съм забелязала да мирише.
Дали ни се е родило бебе-лъвче? Оф, излезе ми от главата името на бременното мамче, да ме прощава  Embarassed  Hug.

# 74
  • София
Аглея, купувам хималайска сол, ама тя е с бели и розови кристалчета. Изобщо не съм забелязала да мирише.

Тази  е черна, розовата не мирише. Ще ходя да си купя от нея Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт