Къде в Пловдив??? - 35

• 63 444
  • 783
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, много моля да ми помогнете Praynig Побърках се с този ремонт #Crazy Аман от псевдомайстори,които ти съдират кожата Mr. Green Дайте координатите на свестен (и нормален Shocked) майстор, който да може да ми смени касите и вратите ( да ги поръча и монтира.) Писна ми от такива, които гледат на мене като на подвижен банкомат #2gunfire
Мога да дам координати на личен на нашия дърводелец(работи и във фирма за врати).

# 136
Момичета, много моля да ми помогнете Praynig Побърках се с този ремонт #Crazy Аман от псевдомайстори,които ти съдират кожата Mr. Green Дайте координатите на свестен (и нормален Shocked) майстор, който да може да ми смени касите и вратите ( да ги поръча и монтира.) Писна ми от такива, които гледат на мене като на подвижен банкомат #2gunfire
Мога да дам координати на личен на нашия дърводелец(работи и във фирма за врати).

bouquet Моля те!

# 137
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря на всички за отговорите за магазини за дамаски. Скоро някой да е купувал плот за кухненска мивка и да е проучил цените, къде са най-изгодни. Wink

Съливер преди КАТ в дясно се завива, има табели на булеварда. Много голям избор и майсторите от там купуват плотове и плоскости.
И още едно в района - Мебелин 07 - намира се на улица Георги Бенев /пресечката на Васил Априлов, която го свързва с Карловско шосе - зад гара Филипово/. Мебелин работят без почивен ден и до 19 часа.

# 138
1 и 27, като слизаш на билата и от там пеша
Може да слезеш и на Сточна гара, по-близо е оттам.

# 139
  • Пловдив
Здравейте, мами , ако може някой да ми помогне  , търся фризьорският салон на Даниела в района на  Военна болница, ако някой знае да ми каже адреса . Моля вии.

# 140
Къде ОКОЛО Пловдив има възможност за пикник?
Тр да има чешмичка и беседка и да е на 20-30 км макс от града.

# 141
  • Пловдив
Шушулче прекрасни места за пикник близо до Пловдив се сещам на първо време до с.Първенец..Точно до ресторанта мисля че Явора се казва .Има зелени полянки и бистра плитка рекичка.

# 142
Преди години сме ходили над Марково, някоя от вас да е ходила скоро нататък?

# 143
Преди години сме ходили над Марково, някоя от вас да е ходила скоро нататък?
Аз живея лятото в Марково, но също бих ти препоръчала рекичката в Първенец

# 144
И реката край Асеновград,но там е много гъсто населено по това време.

# 145
Шушулче прекрасни места за пикник близо до Пловдив се сещам на първо време до с.Първенец..Точно до ресторанта мисля че Явора се казва .Има зелени полянки и бистра плитка рекичка.
Подкрепям Peace

# 146
Благодаря, момичета.
Бихте ли ме ориентирали за обстановката там и г-д къде се намира полянката?

# 147
Благодаря, момичета.
Бихте ли ме ориентирали за обстановката там и г-д къде се намира полянката?

Ще се опитам да обясня  Simple Smile Като стигнеш отбивката за Явора и влезеш-в ляво има ресторант,който не знам дали вече работи.Ти завиваш на дясно по нещо като пътче.Минаваш друг ресторант (в който правеха невероятни месни кюфтета с кашкавал вътре),подминаваш го и стигаш до реката.Това е примерен вариант,може в която ти хареса посока край реката да тръгнеш  Simple Smile

# 148
Над Марково, на Ремсова поляна често ходим. По пътя зя Гълъбово, на един голям завой има отбивка вдясно. Спират се колите, по пътека се върви до полянка, която е хубава. Има и пейки, и чешма. Неудобен е само преходът по пътеката.

Пак по пътя за Гълъбово, но по-нагоре, до разклона за вила Иглика (пак отбивката е в дясно) има страхотни поляни - големи, сенчести, стават за палатки, има и много огнища. Тук недостатък е липсата на течаща вода.

# 149
  • Пловдив
А на Ремсова поляна работи ли? Последният път не течеше.
И на Първенец беше хубаво. В последно време е много мръсно, включително реката  Sad

Общи условия

Активация на акаунт