Къде в Пловдив??? - 35

• 63 450
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Имам въпрос- в Арлет на Отец Паисий работеше едно момиче- Теди се казва, около 35г., според мен най-кадърната от всички, винаги много съм се харесвала след нейна намеса Simple Smile. След това съм ходила там при други, но винаги съм се разочаровала. Та, Теди от 2 г. не била при тях и не искат да ми кажат къде работи в момента, ясно е, че ги е страх от конкуренция bowuu Ще съм много благодарна ако някой знае нещо за нея и даде кокординати. От друго място, но не е много сигурно, разбрах, че вероятно работи в салон в Капана, но да не подведа някой.
Благодаря предварително Hug

# 121
  • Балчик
Здравейте!
Имам въпрос- в Арлет на Отец Паисий работеше едно момиче- Теди се казва, около 35г., според мен най-кадърната от всички, винаги много съм се харесвала след нейна намеса Simple Smile. След това съм ходила там при други, но винаги съм се разочаровала. Та, Теди от 2 г. не била при тях и не искат да ми кажат къде работи в момента, ясно е, че ги е страх от конкуренция bowuu Ще съм много благодарна ако някой знае нещо за нея и даде кокординати. От друго място, но не е много сигурно, разбрах, че вероятно работи в салон в Капана, но да не подведа някой.
Благодаря предварително Hug
да там работи Теди , в салон в Капана
за съжаление не му знам името , намира се на гърба на Халите .

# 122
Благодаря, Спондж!  bouquet

# 123
  • Пловдив
Да ме ориентирате за БЕЙБИ ЛЕНД в Тракия.До Хлебозавода,но къде точно?От булеварда на Мебелна къща ли да мина или от другия булевард

за съжаление не му знам името , намира се на гърба на Халите .

зад халите е Кати стил
пада се точно срещу гръцката сладканица-Бътърфлай

и вече в уличката отзад има и други салони.трябва да се пита

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 12:21 от ♥Elfita♥

# 124
  • Пловдив
От другия булевард,където е Детски свят. Peace

# 125
Момичета, моля за помощ.
Може би питането ми не е за тук, но пък винаги в тази тема намирам отговор на въпросите си ... така че, моля да ми препоръчате жена за почистване в къщи - да е сериозна и да е човек, на когото имате доверие.

# 126
  • Бг
Привет Simple Smile момичета и аз с въпрос. Къде в Пв може да се намери хляб "Вита", че мъжът ми е с високо кръвно и са му препоръчали този хляб да яде. Благодаря предварително   bouquet.

# 127
  • Пловдив
Привет Simple Smile момичета и аз с въпрос. Къде в Пв може да се намери хляб "Вита", че мъжът ми е с високо кръвно и са му препоръчали този хляб да яде. Благодаря предварително   bouquet.

Има го навсякъде в големите вериги,че дори и в кварталните м-ни Peace

# 128
  • Пловдив
Здравейте момичета,дойде време днес да помогнете и на мен. Хладилника ни се развали ,а нямам никаква идея към кой техник да се обърна.Хубаво е да е по евтинко и човекът да си разбира от работата а пък ако ходи по домовете ще е още по прекрасно.

# 129
В Бейби ленда има,но в други цветове.

Кой Бейби ленд?Да ходя да ги видя и да си избера
....на Петко Д.Петков Peace

# 130

Метро,квартални магазинчета....

# 131
  • Пловдив
От другия булевард,където е Детски свят. Peace

Благодаря

Има го.Лесно се намира.Ние го купуваме от Слънчеви лъчи в Кичука

# 132
Кои автобуси отиват до Събота пазара? (качване от Панаира) newsm78

# 133
1 и 27, като слизаш на билата и от там пеша

# 134
Благодаря на всички за отговорите за магазини за дамаски. Скоро някой да е купувал плот за кухненска мивка и да е проучил цените, къде са най-изгодни. Wink

Съливер преди КАТ в дясно се завива, има табели на булеварда. Много голям избор и майсторите от там купуват плотове и плоскости.

Общи условия

Активация на акаунт