Къде в Пловдив??? - 35

• 63 416
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
  • о`майна лунна нощ е
Свидетелство за съдимост се вади от Районния съд - има си отделно гише на партерния етаж до асансьора.
Необходимите документи са:
* лична карта
* удостоверение за раждане
* бележка за платена такса от 5 лева по сметка на Районен съд Пловдив

И трите документа се носят ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Свидетелството се издава на място /веднага/ въз основа на тези три документа и заявление по образец - бланки има на самото гише.

Ходи се лично или с нотариално заверено пълномощно.
Таксата може да бъде платена на място в сградата на съда /има офис на Сибанк - комисионната е 3,50 лева/ или отсреща в "ТБ - Д" АД /новото име на Демирбанк/, но там ще се наложи да попълвате вносна бележка лично /комисионната е 2 лева/, докато в Сибанк бележката се пише от служителя на касата.

# 106
Някой виждал ли е музикални масички по магазините-Вис Виталис,Бейби ленд,Джъмбо

Ето такива са
В Бейбиленда има,но в други цветове.

# 107
# 108
  • Пловдив
В Бейбиленда има,но в други цветове.

Кой Бейби ленд?Да ходя да ги видя и да си избера

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 00:07 от ♥Elfita♥

# 109
# 110
  • Пловдив
Момичета,трябва ми пита за кръщене за неделя.Да знаете къде могат да ми направят в неделен ден?

# 111
  • Майничка
В Лекси, евентуално, но пак с предварителна поръчка.
Ама не е проблем да ти я направят другаде в събота докъм обяд и да я фолират, половин ден ще удържи без проблем, стига да не я увият вряла.

# 112
  • Пловдив
В края на месеца ще празнуваме 25 годишнина от сватбата.  Joy Препоръчайте фирма, която да организира празника на поносими цени.

# 113
Аз при една Рени ходих и тя на моста на Герджика ма нищо не познава още ми връщат колата дето ми я откраднаха  Sad от 1997 год.
Някой да сподели дето е ходила и е довна .Моля  Praynig
Никой ли не е ходил на гледачка скоро ?

# 114

Здравейте Simple Smile  Наскоро ходих на гледачка,препоръчаха ми една в Коматево,гледа на карти.  Е,жената ми изчете живота до сега и доста от предсказанията й вече са факт!
Имам координати,но трябва да я попитам дали мога да дам телефон.
И нещо важно-не приема в дома си!

# 115
В края на месеца ще празнуваме 25 годишнина от сватбата.  Joy Препоръчайте фирма, която да организира празника на поносими цени.

аз организирам юбилея на баба ми в момента и мога да ти кажа, че най-близкото до фирма може да ти свърши работа е сватбена агенция, сватбените агенции в пловдив са много и мога да ти кажа моите лични впечатления за всички, но не знам какво разбираш под поносими цени
какво направих аз - с ресторанта се разбрах сама
украсата - разбира се аз си я правя
водещ - има няколко ди джея, чието водене много ми допада и това са миро и дидо, специално за моя случай ди джей не ми трябва или поне не в чистия смисъл, защото баба ми все пак става на 80 години, но имам много добър водещ, с който правим малък сценарий и мултимедия със снимки от живота й, тоест за атмосферата най-важното ти ди джея/водещия
фото/видео - аз 10 години работя със студио дит
и с това горе долу се изчерпват нещата в един юбилей

# 116
Благодаря на всички за отговорите за магазини за дамаски. Скоро някой да е купувал плот за кухненска мивка и да е проучил цените, къде са най-изгодни. Wink

# 117
момичета  къде мога да намеря пояс от тоя тип дето се мушкат крачетата и дето е седнало дано обясних добре, гледах ги в джъмбото ама бяха  мн големи а за др не се сещам  Rolling Eyes

# 118
  • о`майна лунна нощ е
В Карфур имаше, в Кауфланд също ... изобщо - във всички големи вериги, в които сега има голям избор на плажни принадлежности /че и разпродажби даже/.

# 119
  • Пловдив
Кога отварят H&M в мол Пловдив?

В предната тема имаше запитвания за раници- миналата седмица видях в немския магазин на Данов - Mercari- много симпатички детски раници, внос от Германия са. Имаха доста нова стока и за мен големи попадения.

Общи условия

Активация на акаунт