Къде в Пловдив??? - 35

• 63 298
  • 783
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
И в центъра - стадион Ботев - гърми. Според Пловдив24 става въпрос отново за самолети, които навлизат в звуковата зона - при нас и сутринта се чу гърмеж

# 91
  • Пловдив
Някой зне ли какви са тези гърмежи в Кичука?

Уж,самолети,които преминават звуковата бариера.Над града било забранено да се лети.Но първия гръм от днес беше достаааааааааааа силен

# 92
Някой зне ли какви са тези гърмежи в Кичука?

В Кършияка също се усещат и то доста силно.  Rolling Eyes
Хм, ето на какво попаднах ... http://news.plovdiv24.bg/373307.html

# 93
  • Пловдив
Да, сутринта тук се чу страшно силно - сега не знам дали беше толкова силно, защото съм затворила прозорците и ме мързи да ги отварям

# 94
  • Пловдив
Не са само там и при нас гърми. Сигурно имат някакво учение пилотите от близките летища. Това са получава при преодоляване на свръхзвуковата бариера, ама при недостатъчно опит ни дрънчат прозорците.  Mr. Green

Прочетох след като публикувах и затова редактирах. Недопустимо е обучени пилоти да си правят оглушки и да не спазват изискванията, ама тук не е натоварено летището и явно не си дават много зор.  Whistling А ако са от военни обучения, ми да предупреждават като ще имат такова......

# 95
Ужасно е, но нещо не прилича да е от самолети

# 96
Мерси,момичета.Въобще не бях се сетила,че може да е от самолети...

# 97
  • о`майна лунна нощ е
Не са само там и при нас гърми. Сигурно имат някакво учение пилотите от близките летища. Това са получава при преодоляване на свръхзвуковата бариера, ама при недостатъчно опит ни дрънчат прозорците.  Mr. Green

Прочетох след като публикувах и затова редактирах. Недопустимо е обучени пилоти да си правят оглушки и да не спазват изискванията, ама тук не е натоварено летището и явно не си дават много зор.  Whistling А ако са от военни обучения, ми да предупреждават като ще имат такова......

Абсолютно - да си летят далеч от града и населените места. В началото и аз им се стрясках на тия гърмежи, но като разбрах причината, ме избива на яд. Вярно е, че с прашка и камъни нищо няма да направя, но използвам всяка възможност да се "разгневя" из форумите от тази тъпотия.

# 98
  • Пловдив
Някой виждал ли е музикални масички по магазините-Вис Виталис,Бейби ленд,Джъмбо

Ето такива са

# 99
Попитай в магазина на Чико,след колелото на панаира  Peace

# 100
Благодаря за отговора!Някой скоро да е вадил свидетелство за съдимост и да знае в какъв срок го издават и колко ще ми струва?

# 101
  • Пловдив
Попитай в магазина на Чико,след колелото на панаира  Peace

Благодаря за подсещането.Съвсем бях забравила за този магазин-има я  newsm18

# 102
  • Пловдив
свидетелство последно вадих преди 2-3 години, струваше 10-15 лева newsm78
Вади се от съда на 6ти септември, подаваш си документите и след 2-3 дни отиваш да си го вземеш. Нужна ти е лична карта и акт за раждане + квитанцията за платена такса (вътре в самата сграда, точно срещу входа има клон на банка).

гърмежите определено не са от самолети - в събота вечер полети няма Whistling в момента няма и провеждащо се учение, а гражданските самолети не могат да летят толкова бързо Twisted Evil

# 103
  • Пловдив
гърмежите определено не са от самолети - в събота вечер полети няма Whistling в момента няма и провеждащо се учение, а гражданските самолети не могат да летят толкова бързо Twisted Evil

Не били наши самолети,а чужбински.За нашите нямало пари

Свидетелството за съдимост вече става и веднага

# 104
  • Пловдив
Днес сутринта не е събота вечер, на обяд също имаше гърмежи

Общи условия

Активация на акаунт