Къде в Пловдив??? - 35

• 63 287
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
aз съм доволна от един тапицер срещу църквата св.Иван Рилски. но е знам дали още работи там.

Там къде има тапицер?

почти срещу пощата се пада, в дворчето на една от по-старите къщи.

# 76
Стига с тия води бе момичета! Да поговорим за бира  cheers

е, и аз това казвам - един път момчета до мен си вдигаха наздравици с бира точно в синема сити...
а една моя приятелка, бог да я прости, веднъж му казва на момчето на пуканките, каквато си беше устата, "абе, вие защо не продавате бира тука?", а той й отговори "е, малка ли си, аз ли да те уча, купи си от пикадили". Честно... беше преди 3 години и не му застрашавам работата на момчето, защото не съм го виждала повече там /това за притесненията на шушулчето/  Simple Smile

# 77
  • Пловдив
  bouquet

# 78
Имам питане: къде в Пловдив има читава гледачка ?Моля да споделите ,но да познава не само парите да си давам  Naughty
Благодаря предварително !  bouquet

# 79
Като стана дума за гледачки,някой знае ли бабата зад четвъртък пазар дали е жива и "гледа" още?Ходила съм преди 10 години,беше много възрастна.Май Краса се казваше,но не съм сигурна.

# 80
Аз при една Рени ходих и тя на моста на Герджика ма нищо не познава още ми връщат колата дето ми я откраднаха  Sad от 1997 год.
Някой да сподели дето е ходила и е довна .Моля  Praynig

# 81
Аз при една Рени ходих и тя на моста на Герджика ма нищо не познава още ми връщат колата дето ми я откраднаха  Sad от 1997 год.
Някой да сподели дето е ходила и е довна .Моля  Praynig

A,точно там,може същата да е,а аз да съм сбъркала името  newsm78.Беше с бяла,дълга коса,вързана на висока плитка.

# 82
Имам спешна нужда от педикюр.
Препоръчайте ми добре педикюристка, която пили краката и по възможност да не е мн скъпа. Praynig
Момичето, което ми прави педикюр вече повече от 5 години, бих го препоръчала с две ръце. 15 лева е стандартния педикюр. Ще ти пратя име и телефон на лични.

# 83
Момичета къде има магазини за дамаски, само за един се сетих до пешеходния мост, но там няма подходящия цвят, моля помагайте.

# 84
  • Бг
mi6lenceto, погледни в Бибтекс, на ул. "Авксентий Велешки" № 60 имат магазин. Ето и интернет страницата им - www.bibtex.bg. Надявам се да намериш, това което търсиш.

# 85
  • до най-прекрасния мъж
Момичета къде има магазини за дамаски, само за един се сетих до пешеходния мост, но там няма подходящия цвят, моля помагайте.
Като тръгнеш от светофара на Руски точно преди моста на Герджика вдясно по уличката към пазара. В дясно има училище, завиваш преди него наляво и първата или втората пресечка вляво. Малко е забутано, но има хубави дамаски. На лични ти пускам телефоните им. Звънни, да те упътят и да ти потвърдят, че още са там. Дамаски има и на Сточна гара на светофара след фурната вдясно, под бившите тютюневи складове - те са Бибтекс, с Алекса сме писали заедно.

# 86
  • Майничка
Дамаски има и на "Отец Паисий", в като тръгнеш от пресечката на "Св.Марина" по посока Джумаята.
Също и на ул."Марин Дринов", след кръстовището на "Източен" и "Мария Луиза" тръгваш по посока стадиона и преди Каменица свиваш вдясно. Магазинът е в кооперация срещу стената на Каменица.

# 87
  • о`майна лунна нощ е
Дамаски има и на "Отец Паисий", в като тръгнеш от пресечката на "Св.Марина" по посока Джумаята.
Също и на ул."Марин Дринов", след кръстовището на "Източен" и "Мария Луиза" тръгваш по посока стадиона и преди Каменица свиваш вдясно. Магазинът е в кооперация срещу стената на Каменица.

Точно от там си взехме и нашата дамаска. В магазина тогава продаваха момче и момиче /май бяха децата на собственика/. Мебелистът, който ни прави дивана, ни насочи към тях и останахме доволни от препоръчаната ни дамаска.

# 88
Имам спешна нужда от педикюр.
Препоръчайте ми добре педикюристка, която пили краката и по възможност да не е мн скъпа. Praynig
И по възможност да е в Кършиака или центъра. Praynig

# 89
Някой зне ли какви са тези гърмежи в Кичука?

Общи условия

Активация на акаунт