Къде в Пловдив??? - 35

• 63 140
  • 783
  •   1
Отговори
# 15
  • Майничка
Голяма чанта, според мен е решението

Peace
Когато щерката се организира с приятелки за кино, винаги има строго разпределение кой носи чипс и кой - пуканки от вкъщи, напитките си купуват от супермаркета и винаги носят голяма чанта или раничка. Не че спестеното не го оставят пак в мола, но поне в Сиелата. Laughing

# 16
Искам да кажа на lady di от предишната тема, че може да пробие ушенцено на малката принцеса в дома за красота и мода. Мои приятелки пробиха ушите на децата си там и са много доволни. До колкото знам лекар извършва процедурата и имат добър избор на сребърни обици. Живот и здраве и аз ще водя там голямата ми дъщеря през септември

# 17
  • до най-прекрасния мъж
Относно чипсовете и храната в Синема сити - и нас са ни спирали за такива, но само като се носят видимо. Иначе в чантата /нося доста голяма/ никой нищо не ми е казвал. И храна от КФС сме внасяли пак в чантата, обаче. Ако мине, мине. Но първият път не знаехме, спряха ни и ние отидохме малко встрани, набутахме ги в чантата, помотахме се 10 мин и хайде вътре. Достатъчно скъпи са им билетите, та и 10 лв. за пуканки и чипс да им оставям, особено пък ако ми се яде друго.

# 18
  • Пловдив
ivka03, наскоро ползвахме услугите на този тапицер: http://www.tapitseria.com/
Адресът е бул. "Източен" №57A, до Каменица.
Там ни ушиха калъфи за седалките на дивана и сме много доволни.

А как са като цени - търся кой да ни претапицира голямо кожено кресло

# 19
  • Пловдив
  newsm53

Мислила съм си го, но не съм го реализирала. Обясниха ми, че ако видят някой да хрупа чипс внесен отвън, щели да го изгонят и си представям резила да ме изпъдят позорно......та това ме спира.  Embarassed

П.П. Прочетох, че става и никой не те гони. Явно са ме сплашили, че да не си го и помислям.  Mr. Green

# 20
Някой знае ли къде мога да намеря козметика  Catrice ? До скоро имаше в едно магазинче до пазара на ул Младежка,но вече не продават.  bouquet

# 21
  • Пловдив
 smile3502

# 22
Да ви следя.,

# 23
  • Пловдив
 Hug

# 24
  • до най-прекрасния мъж
  newsm53

Мислила съм си го, но не съм го реализирала. Обясниха ми, че ако видят някой да хрупа чипс внесен отвън, щели да го изгонят и си представям резила да ме изпъдят позорно......та това ме спира.  Embarassed

П.П. Прочетох, че става и никой не те гони. Явно са ме сплашили, че да не си го и помислям.  Mr. Green
Да, бе, как ще те видят на последния ред какъв чипс хрупаш? Това е само за заблуда, няма такова нещо. Яж си спокойно чипса и си гледай филма. Ние щом сандвичи и картофки вкарахме, няма проблем. Никой не седи отпред да гледа кой с какво се храни по време на прожекцията Simple Smile. Проблем е, ако те види охраната, че държиш храната в ръка, докато влизаш в киното, после няма проблем.

# 25
  • Пловдив
  newsm53

Аз без чипс мога да мина в киното, и без пуканки мога, ама вода или кола да не взема - абсурд. И според зависи от настроението ми в дадения момент, може да ми се пие абсолютно всичко, та си го взимам отвън и бутам в чантата. Ако държа да хрупам нещо - имам си любим вид солети, които лесно бутам в чантата. С племенничката ми съм го правила това нещо - не ни върна никой
Аз бе

# 26
Никъде по света в никое кино не се разрешава внасяне на напитки
Те печелят от продажбата на пуканки и напитки почти толкова колкото от билети
Същото е и по концертите, дори с цел да не въртиш търговия вътре те карат да отвориш всичко и хвърлиш капачките пред тях. Затова си нося капачки в задния джоб, за да не ми се разлее всичко докато стигна до мястото, така беше на Мадона, така беше и сега на Гънс енд Роузес, сигурно така ще е и на Ред Хот.
Слагаш в голямата чанта и не се обясняваш, те момчетата на пропуска не пасат трева
В Синема сити съм виждала да пият бира и мезят в външен чипс, просто служители не ги видяха.

# 27
  • Пловдив
Поля, на мен досега не са ми правили проблеми - чипс не съм внасяла. Два или три пъти покрай малката сме взимали солети и нещо за пиене, защото моята племенничка не може да издържи най-малкото да не пийне нещ 90 минути, и аз виждам зор на моменти точно от жажда. А и по принцип в чантата ми редовно се намира бутилка с нещо за пиене, защото големината го позволява.

# 28
Същото е и по концертите... така беше на Мадона, така беше и сега на Гънс енд Роузес, сигурно така ще е и на Ред Хот.
На Rammstein преди 2 години НЕ беше така. Внесохме си 1.5л вода в раницата и момичето, което ме проверяваше я видя, защото лично ѝ я показах.  Peace

# 29
  • Пловдив
Нека си печелят, ама да ми дадат избор.  Whistling Трябва да избирам между миниатюрни солени пуканки и царевичен чипс.....От групата само аз хрупам. Да не говорим, че един билет е около 10 лева, как ще изядеш за 10 лева чипсове.  Rolling Eyes Щом могат да си позволят за 2 лева чипс, напитката беше от тях, да загубят 40 лева от билети.....да не ги мисля толкова много, явно и без моите билети печелят добре, но ще си нося отвън каквото обичам.  Flutter Поне вече ще знам, че не съм само аз.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт