Къде в Пловдив??? - 35

• 63 347
  • 783
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
На мен пък ми трябва спално бельо,но...също евтинко.Някъде да се сещате къде шият?Май така ще е най-приемлива цената...

# 376
  • Пловдив
На мен пък ми трябва спално бельо,но...също евтинко.Някъде да се сещате къде шият?Май така ще е най-приемлива цената...

През офиса ни чат-пат минава един "ромски бизнесмен", двамата с жена му шият, цените са им доста приемливи, материите са добри. Рангел - 0893 799 1661

# 377
  • Пловдив

Срещу входа на ДКЦ "Свети Георги" на бул. В. Априлов има едно малко магазинче-има каталог, харесваш и ако го нямат налично го шият. Аз от там имам 2 комплекта- единия чисто бял, който ми го шиха, а другия го имаше наличен. От памучно хасе са. Иначе ако искате по-висок клас като перкал или сатен не знам дали имат. Цени не помня, но не е скъпо със сигурност.

# 378
  • о`майна лунна нощ е
Беше писано скоро, но освен Жан сервиз на бул. "6-ти септември" до ОМВ, къде на друго място ремонтират кафемашини?

# 379
  • Пловдив
И аз в този дух...
Апарата на майка ми се е прецакал нещо - Praktica. Някой знае ли къде мога да го занеса да го погледнат newsm78

# 380
  • Пловдив
Да попитам за детски дрехи за 7 г. дете /момиче/, от къде купувате добро качество и на сносни цени. В общи линии навсякъде или китайски боклуци или "маркови" на баснословни цени. Във връзка с учебната година и вече омалелите дрехи от пролетта, ще трябва да купуваме - анцунг, дънки, блузки и т.н.

# 381
  • Пловдив
Да попитам за детски дрехи за 7 г. дете /момиче/, от къде купувате добро качество и на сносни цени. В общи линии навсякъде или китайски боклуци или "маркови" на баснословни цени. Във връзка с учебната година и вече омалелите дрехи от пролетта, ще трябва да купуваме - анцунг, дънки, блузки и т.н.

Аз много харесвам дрехите на WC Kiki в МОЛ Галерия. Събота бях-имаха 50% намаления. Дънки по 14 лв, долнища на анцунг по 10 лв, страхотни блузки-по 10 лв. Много блузкли по 4.90 лв имаше в Теранова в МОЛ Пловдив. Там имаше и клинчета, пак на същата цена и хубави ризки по 7-10 лв. Но беше доста изобрано вече.

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 14:06 от ninand

# 382
Преди мисля 3 години, когато големият ми син тръгваше на градина, ходихме с колата на пазара в Димитровград. За стотина и повече лева напълнихме багажника с дрехи - долнища по 4 лв, комплекти анцузи по 15-ина, пижами Дисни по 8-9, блузи с дълъг ръкав по 5-6, бельо, чорапи, всичко.
Имаше и много боклуци - китайски и турски, но имаше и много читава турска и българска стока. Голямо обикаляне пада. И парите дадени наведнъж са доста. Хубаво е , ако успееш да се комбинираш с още някой пазаруващ, за да си разделите горивото.
В Пловдив - от Уайкики имаме попадения на по-ниски цени.
От магазин Рошко в Кичука (който не съм сигурна дали работи още) съм взимала добри долнища по 10-ина лв.
В момента за други места не се сеща.

# 383
 Peace Още един глас за турските - харесала съм си два магазина в базар Илиенци

# 384
Беше писано скоро, но освен Жан сервиз на бул. "6-ти септември" до ОМВ, къде на друго място ремонтират кафемашини?
Пак на 6-ти септември, срещу училище Любен Каравелов, под блока който е успоредно на булеварда. Има един ресторант до този блок.
ей тук някъде
http://www.bgmaps.com/old/map.aspx?sid=915a69e8230f757f3526533d2682a731&tip=1

Не си ли доволна от Жан сервиз?
Тези дето ти ги обяснявам къде са или трябва да ги понавикаш, за да ти оправят машината след 2-3- седмици, или трябва да се въоръжиш с търпение и да чакаш  Wink

# 385
  • Пловдив

Анцузи, клинчета, блузки купувах от магазина отстрани на у-ше Душо Хаджидеков. Те са си производители и трикото им е качествено, но са само до 142см..........

# 386
  • Пловдив
Благодаря за бързите отговори!
Насочихте ме. Аз съм купувала като компромисен вариант турски, но са качествени, от търг. център Сани в Тракия. Ще видим в  Уайкики, Илиенци и до Дл Хаджидеков /все още сме под 142 см/. А нещо да кажете за магазин Kinderland в Кауфланда в Тракия? Води се някаква борса за детски дрехи, но не можах да разбера като качество как са.

пс за Димитровград и аз съм чувала добри неща, но много далече ми идва, пък и детето и мъжът ми не са по дългите обикаляния.

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 15:15 от julsi23

# 387
  • Пловдив
julsi23  за качествени дрешки провери и в мол пловдив, в обайби/окайди (френска марка с производство на изток). препоръчвам ги с две ръце, ние купуваме главно тази марка. те имат дрехи за момчета и момичета до 14 години, уникални неспиращи се материи и неизмивни цветове, не пускат дори при първо пране лилави цветове, ненатрапчиви, даже стилни, скъпи са, когато не са намалени, но са единствения магазин (от който пазарувам), който прави наистина сериозно намаление на минус 70 процента. в момента тече това намаление и вадят стари неща, които са зимни и също намалени, така, че може да попаднеш на не само летни работи. сега цените са повече от приемливи и не виждам защо да купувам на уайкики дрехи примерно или турски по пазарите, като тези са същите цени. повечето магазини намалят до минус 50.
намалят първи с 30 процента, още от май края- юни началото и постепенно стигат до минус 70. важи и за зимната колекция, ако не е зорно и можеш до края на ноември да купуваш зимни неща - заслужава си!  Peace

# 388
  • Пловдив
julsi23  за качествени дрешки провери и в мол пловдив, в обайби/окайди (френска марка с производство на изток). препоръчвам ги с две ръце, ние купуваме главно тази марка. те имат дрехи за момчета и момичета до 14 години, уникални неспиращи се материи и неизмивни цветове, не пускат дори при първо пране лилави цветове, ненатрапчиви, даже стилни, скъпи са, когато не са намалени, но са единствения магазин (от който пазарувам), който прави наистина сериозно намаление на минус 70 процента. в момента тече това намаление и вадят стари неща, които са зимни и също намалени, така, че може да попаднеш на не само летни работи. сега цените са повече от приемливи и не виждам защо да купувам на уайкики дрехи примерно или турски по пазарите, като тези са същите цени. повечето магазини намалят до минус 50.
намалят първи с 30 процента, още от май края- юни началото и постепенно стигат до минус 70. важи и за зимната колекция, ако не е зорно и можеш до края на ноември да купуваш зимни неща - заслужава си!  Peace

Не съм ходила в този магазин. Какви цени имаш предвид при намалението? И в какъв смисъл до края на ноември? Нали сега е намалениетол

# 389
От ресторант Гладиатори, тръгваш да излизаш от града, минаваш прелеза и след първото кръстовище вляво

Бъзака - черен бъз /тревист/ се бере само УЗРЯЛ в края на август т. е сега. Зеления е отровен. Внимавайте да не попадне зелено зърно докато правите сиропа или сушите!  Има го навсякъде покрай пътища, реки, запустели ниви.

Общи условия

Активация на акаунт