Къде в Пловдив??? - 35

• 63 343
  • 783
  •   1
Отговори
# 405
Къде продават мъниста, но по-големи?
В Бижуленд - специално този на Пешеходния мост има размери от голяма маслина до леща (простете кулинарното сравнение  Wink )

# 406
А къде е адреса на сладкарница Долче мела - с гугъл не излиза нищо

Мисля, че улицата е Преслав, но може и да бъркам. Намира се точно срещу училището до пожарната, но ми изскочи името му.

# 407
  • Пловдив
А къде е адреса на сладкарница Долче мела - с гугъл не излиза нищо

Мисля, че улицата е Преслав, но може и да бъркам. Намира се точно срещу училището до пожарната, но ми изскочи името му.

Алеко Константинов

# 408
Препоръчайте сладкарница с вкусни торти. Трябва ми торта за детски рожден ден. Миналата година поръчахме от сладкарница Арабела, но нея вече я затвориха. Направо ми блокира мозъка и освен за "Неделя" за друга не се сещам Rolling Eyes
Ванила Подс!
http://vanillapods.weebly.com/10551086-1087108610881098109510821072.html
Взимала съм от тях еклерова, тирамису, плодова... всички са невероятни, както и плодовите кошнички, които приготвят на момента. Не обичам сладки неща и не ям торти, защото не понасям мазните кремове между блатовете, но техните торти са страхотни !

# 409
  • Пловдив
Ох, пристрастена съм към Долче Мела.  Blush Няма отслабване......Не стига че ядем и без повод, а сега се задават рождените дни на цялата фамилия и поне малко да си успокоя угризенията на съвестта.  Mr. Green

# 410
  • Пловдив
Момичета,климатика ни има миризма,която била от плесени...Та техник каза,да напръскам тялото със Саво за плесен newsm78 Някой да е експериментирал така?

# 411
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за отговорите за дрешките!  bouquet
Явно си трябва обикаляне и следене, което при нас трудно може да се получи. Но поне като знам определени места, пак съм улеснена  Simple Smile

# 412
  • Пловдив
Момичета,климатика ни има миризма,която била от плесени...Та техник каза,да напръскам тялото със Саво за плесен newsm78 Някой да е експериментирал така?

Не съм, но и не бих рискувала. Когато пръскам банята с този препарат, нямам вкус и обоняние поне два дни..... Sick Ако напръскам климатика мога да си представя какво ще стане. Миналата година идва един техник, който чисти вътрешното тяло в банята и единият климатик беше като гъба от плесен, при нас има много влага зимата, независимо, че работи влагоуловител непрекъснато. Този човек, ми, чисти, пръска, час и половина, и така......Не вярвам само с пръскане на САВО да стане. Другият климатик нямаше такъв проблем. Тази година пак ще го викам. Добре, че вече не са гаранционни климатиците, защото фирмата от поддръжката, не искам да коментирам каква проформа профилактика им правеше.  ooooh!

# 413
  • Пловдив
Някой да е на вълна шиене на детски спален чувал?Чудя се от какво да го ушия този година.Къде има избор на подходящи одеяла?
Миналата година го правихме от поларено одеяло

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 09:27 от ♥Elfita♥

# 414
Моля ви за помощ - спешно търся фирма за изработване на интериорни врати. В смисъл - не ми трябват готови, а да се изработят по размер.

# 415
  • Пловдив

Не съм, но и не бих рискувала. Когато пръскам банята с този препарат, нямам вкус и обоняние поне два дни..... Sick Ако напръскам климатика мога да си представя какво ще стане. Миналата година идва един техник, който чисти вътрешното тяло в банята и единият климатик беше като гъба от плесен, при нас има много влага зимата, независимо, че работи влагоуловител непрекъснато. Този човек, ми, чисти, пръска, час и половина, и така......Не вярвам само с пръскане на САВО да стане. Другият климатик нямаше такъв проблем. Тази година пак ще го викам. Добре, че вече не са гаранционни климатиците, защото фирмата от поддръжката, не искам да коментирам каква проформа профилактика им правеше.  ooooh!

Дай координати на човека и цена,моля! Peace
На колко време се прави тая профилактика Rolling Eyes Щото на нас ни казаха,че ако си работи и няма проблем не е нужна...

Оффф,сега какво да го правя това Саво Crazy то е доста силно и миризливо.

# 416
Добро утро момичета,
Къде в Пловдив мога да купя спален комплект за преносима кошарка (т.е. без обиколници), 100% памук, на сносни цени?

# 417
Търся майстор за поправка на пералня, електрониката се развали Cry

# 418
  • Пловдив
Търся майстор за поправка на пералня, електрониката се развали Cry
Най-добре си намери гаранционната карта и виж дали няма координати на оторизиран сервиз. Имахме тези дни проблем с пералнята (нашата е бош). Оторизирания сервиз за Пловдив е този - http://www.bosch-home.bg/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D0%B7/%D … %D0%B2&72=751
Ако искаш, обади се, възможно е да се занимават и с други марки.

# 419
  • Пловдив
Добро утро момичета,
Къде в Пловдив мога да купя спален комплект за преносима кошарка (т.е. без обиколници), 100% памук, на сносни цени?

Бях купувала преди 3 години от Вис Виталис и от Щъркела. Това което купих аз беше 100% памук, но се водеше до колкото си спомням "трикотаж", т.е. материята е като тази на тениските, например. Много са меки и лесно се гладят. Комплекта беше чаршаф, плик и калъфка на цена 14-16 лв.

Общи условия

Активация на акаунт