Къде в Пловдив??? - 35

• 63 301
  • 783
  •   1
Отговори
# 510
Къде в Пловдив могат да се поръчат индивидуални стелки за плоскостъпие при дете?
Едното място е в поликлиниката на Понеделник пазара, а друго има ли?
Виждала съм магазин за ортопедични стелки и обувки в подлеза на Четвъртък пазара. На Богомил също май имаше фирма за ортопедични обувки по поръчка.

# 511
Здравейте, някой да е купувал злато напоследък? Ако може да ме ориентирате към магазин..

Преди две седмици купувахме медальони, синджирчета и кръстчета за кръщенето на нашите момиченца.
Цената на грам злато беше около 72-75 лв. курс продава. Курс купува беше 45 лв.
Ние обиколихме магазините в Пловдив, но в крайна сметка купихме всичко от магазин в град Раковски - http://www.sara-trade.bg/ - много богат избор.
От там взехме и страхотна сребърна икона за кръстниците.

# 512
  • Тука, под липите стари...
Здравейте,
влизам в темичката ви за да попитам за добро козметично студио в Пловдив.

# 513
От край време златото е най-евтино в едно магазинче, което се намира в уличката срещу църквата Св.Марина. Поне с 20-30% там е по-изгодно отколкото по магазините на "Отец Паисий", и то на едни и същи артикули.

# 514
Къде в Пловдив могат да се поръчат индивидуални стелки за плоскостъпие при дете?
Виждала съм магазин за ортопедични стелки и обувки в подлеза на Четвъртък пазара. На Богомил също май имаше фирма за ортопедични обувки по поръчка.

Hug

# 515

Hug

http://www.ortobulgaria.com/Index_files/page0000.htm
това явно е сайта на фирмата, която има магазинче в подлеза

а другата фирма ( на Богомил ) намерих телефон: "Васер - Рангел Петков ЕТ"
0899400885, не знам дали е актуален

# 516
Благодаря на всички, които ми отговориха за куфарите!  bouquet Спестихте ми време.
Само да кажа от къде да НЕ купувате куфари - от Джуска и от Метро /до Джъмбо/

# 517
  • пловдив
Здравейте!  Hug
Във връзка с предстоящото започване на учебната година,
Движение на българските майки - звено Пловдив, организира набиране на учебни пособия за деца лишени от родителска грижа, настанени в домовете в Асеновград, Нареченски бани и Зелениково. Всеки, който има желание да се включи в инициативата, може да донесе някои от следните неща:

Тетрадки – малки, големи с широки редове, с широки и тесни редов
е, с големи квадратчета, с малки квадратчета, тетрадка – речник, нотна тетрадка
Блокчета за рисуване
Гланцови блокчета
Скицници
Химикали
Моливи – черни, цветни
Фулмастри
Пластелин
Боички за рисуване – темперни, пастелни, водни
Четки за рисуване
Пастели
Ножички
Лепило – сухо, течно
Транспортири
Линийки, триъгълници
Пергели
Острилки
Гумички
Несесери
Раници
Бележници
Книжки за оцветяване

Доброволците на ДБМ – Пловдив, ще ви очакват на 15 септември 2012г от 11:00 до 17:00 ч. гр. Пловдив, Цар Симеоновата градина, Алеята с мечката .
Съпричасни с нашата кауза "Парцал Фест: код ЗеленО" и Благотворителен базар за събиране средства в помощ на дейността на Animal Hope Bulgaria - Plovdiv предостави възможност на ДБМ за съвместно провеждане на мероприятието.
Нека заедно дадем един добър старт на децата за успешна учебна година!

Желаещите да подарят учебни полагала, които нямат физическата възможност да го направят на място, могат да се обадят на телефоните на Гл.координатор и доброволците на звеното.
Кординатор:
Милена 0899858881
Доброволци:
Вяра тел. 0887310103
Доника тел.0896698358
Симпатизанти:
Анна тел.0887953855

Благодаря на всички, които имат желание да помогнат   bouquet

# 518
Момичета, къде в Пловдив мога да си намеря хубав куфар на колелца?
В Джуска миришат на гадната миризма китайската Stop
В базар Илиенци - десния коридор - почти последния магазин от ляво - само за чанти и куфари е. Има на Естил и други подобни. Цените в този магазин винаги като съм сравнявала и купувала са били по-ниски или рядко същите като на други изгодни места (за един и същ продукт имам предвид).  Peace

# 519

На нас ортопедът ни препоръча подложки по отливка в Ортотех, в поликниниката на Понеделник пазара.

# 520
Здравейте,знам ,че много се е изписало за детските торти,но ми е пълна каша.......Много ми харесаха тортите на сладкарница Найя,но някой от снимките ми изглеждат сваляни от нета.Другите на ,които съм се спряла са от Пекарната на Таня,тези на екотест или шокотест също не изглеждат лоши.....Поръчвали ли сте от някои от тези сладкарници....просто не знам кои да избера  Rolling Eyes

# 521
  • Пловдив
Здравейте,знам ,че много се е изписало за детските торти,но ми е пълна каша.......Много ми харесаха тортите на сладкарница Найя,но някой от снимките ми изглеждат сваляни от нета.Другите на ,които съм се спряла са от Пекарната на Таня,тези на екотест или шокотест също не изглеждат лоши.....Поръчвали ли сте от някои от тези сладкарници....просто не знам кои да избера  Rolling Eyes

За НАЯ прясна информация-да поръчаш там изобщо не е надеждно,че ще имаш торта.Или ще имаш,но няма да прилича много на торта

Торта за детско кръщене на два етажа-получихме торта с пропаднал втори етаж,така че първият беше хлътнал.На места беше развалена целостта на фондана-като очукана.И мацката беше объркала името на бебето.Не да обърка 1 буква,а изцяло друго име беше написано на тортата.Което за мен беше най-голямата трагедия.също вътре беше суха.И това бутикова торта за 100 кинта  Crossing Arms.Като компенсация получихме подарък ръчни сладки.Но това никак не оправя положението според мен

Втора торта поръчана за РД на голям човек т.е без украси и прочие-в уречения час за взимане се оказва,че торта няма.Забравила е да я направи.За 2 часа скалъпи подобие на торта

# 522
Здравейте, интересува ме къде в Пловдив има магазини за прежди? Всички, за които се сещате...

# 523
Здравейте, интересува ме къде в Пловдив има магазини за прежди? Всички, за които се сещате...

Срещу централния ритуален дом и подлеза на Понеделник пазара

# 524
  • Балчик

Срещу централния ритуален дом и подлеза на Понеделник пазара
Също на бул. " Васил Априлов " до " Копчето "

Общи условия

Активация на акаунт