Къде в Пловдив??? - 35

• 63 280
  • 783
  •   1
Отговори
# 495
има голям магазин на бул. 6-ти септември срещу училище Любен Каравелов, а също и след Бриколажа срущу Вис Виталис, друг се сещам на Васил Априлов до кръстовището с 6-ти септимври и след ВХВП, но най-много има по пътя към Войводиново и в Тед керамик център

# 496
Този към Войводиново е адски скъп.
Нашите плочки за банята са от ТЕД.

# 497
 Pepi_28 , отговора за плочките ли се отнася или за куфарите?Grinning

# 498
  • Пловдив
Mislq,иди се разходи за куфар да видиш,то Пловдив не е голям много,пък може и плочки да си харесаш!Не ,че ти трябват,ама знае ли се? Joy Joy Joy

# 499
Mомичета, къде в Пловдив мога да намеря богат асортимент от подови плочки - гранитогрес или теракота?  newsm78

На ул. Братя Бъкстон, малко след гробищата на Кючук Париж има магазин "Тулс" - той е по-скоро, като склад. Повечето магазинчета в града зареждат стоката от там. По-евтино е и правят допълнителна отстъпка при покупка за определена сума.
http://www.tulsbath.com/

# 500
Къде в Пловдив могат да се поръчат индивидуални стелки за плоскостъпие при дете?
Едното място е в поликлиниката на Понеделник пазара, а друго има ли?

# 501
Момичета, къде в Пловдив мога да си намеря хубав куфар на колелца?
В Джуска миришат на гадната миризма китайската Stop
В магазина на Лекси, който е след моста на ВИХВП, на втория етаж видях голямо разнообразие от такива куфари.

# 502
Pepi_28 , отговора за плочките ли се отнася или за куфарите?Grinning

оф, публикувала съм заедно с другото момиче  Laughing хиляди извинения Joy
ще се реванширам с отговори за куфари - в Илианци има няколко магазина с добри цени, същите марки и модели ги има във Форума в Тракия или магазин Гранд на Капитан Райчо. Аз съм си купувала от Метро, но сега не съм разглеждала  bouquet

# 503
Хубави куфари имаше в Гранд на втория етаж, май беше. Имат и магазин на главната след халите в дясно в посока моста. Аз купих от там Титан - много добра марка, но не е и евтин. В смисъл не е с цената на Самсонайт, но не и с цените на Метро, например. Факт е, че след 2-3 пътувания със самолет китайския от Метро е счупен, а този си е като нов.

# 504
Къде мога да намеря раница,несесер... на Селена Гомес? newsm78

# 505
Здравейте, някой да е купувал злато напоследък? Ако може да ме ориентирате към магазин..

# 506
  • Пловдив
Здравейте, някой да е купувал злато напоследък? Ако може да ме ориентирате към магазин..

Аз купувах обеци.Обиколих магазинчетата на Отец Паисий,харесах и купих.Ти какво търсиш?Не във всеки магазин има избор на всичко.В някои имаше по 5 модела обеци,в други много повече избор и модели.Зависи

# 507

Аз купувах обеци.Обиколих магазинчетата на Отец Паисий,харесах и купих.Ти какво търсиш?Не във всеки магазин има избор на всичко.В някои имаше по 5 модела обеци,в други много повече избор и модели.Зависи
♥Elfita♥  ами и аз незнам какво точно-или медальон или обеци newsm78
А каква е цената на грама?

# 508
  • Пловдив
А каква е цената на грама?

Честно да ти кажа не знам и не питах.Цената е една и съща в тези магазинчета или да варира леко,а аз исках да купя обеци и беше все едно
Но мисля,че около 50 лв и отгоре върви

# 509
Преди няколко години купих обеци от златарско магазинче до пазара в Изгрев. Там цените бяха 5-6 лева по-ниски от колкото в Капана и на Отец Паисий. Има две или три магазинчета - едно до друго, стоката е преди всичко внос от Турция, но има и интересни моделчета. Всичко зависи от това какво търсиш

Общи условия

Активация на акаунт