Къде в Пловдив??? - 35

• 63 222
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
За Бакалова и от мен само хубави неща Simple Smile

# 631
Момичета, трябва ми теракот (евтин и малко), та в тази връзка да има някъде прИмоция, търсих темата за П-в и колективното пазаруване, но нещо ми се губи, ако мога и онлайн да си го купя ще е супер. Дайте идеи.  Praynig

# 632
  • Пловдив
Ани, преди около месец и нещо имаше изнесени пред Алати доста кашони с плочки с голямо намаление - явно останали им малки количества  Peace

# 633
  • Пловдив
Здравейте,момичета  Grinning
Предстои ми кръщене на сина ми и исках да ви попитам можете ли да ме насочите откъде мога да купя ритуалните свещи,кутийка за косата и други подобни аксесоари  Rolling Eyes
Благодаря ви предварително  Hug

# 634
Четвъртък пазара откриха ли го вече?

# 635
  • Пловдив
Четвъртък пазара откриха ли го вече?

Днес минахме беше празен.

# 636
преди няколко поста ви попитах момичета къде да си закупя безцветна къна(касия)и понеже неуспях да намеря до този момент отново се обръщам за помощ.Дали в Пловдив има индийски магазин ,но не за дрехи ,а за подправки и билки.

# 637
  • о`майна лунна нощ е
Малко на посоки казвам Веда хаус в капана. Имаха освен чайове и разни подправки, но не мога да кажа дали и това, което търсиш.

# 638
Аз също съм търсила и не намерих индийски билки/питала съм във всичките индийски магазини-не продават и не знаят къде може да има/....а иначе за касия може да провериш в магазин"Зелен" на ул.Скайлер-там имат от асортимента на Хена фокс/сайт от който можеш  да си поръчаш натурални продукти за коса/.

# 639
Панели за GSM. Подозирам отговорите, но ако ме насочите конкретно, ще ми помогнете.
Бих искала хубав панел, да не е пластмаска. Телефончето си ми е добричко, не ми се разхищават пари за нов, при положение че този си работи добре и батерията му е здрава.

# 640
преди няколко поста ви попитах момичета къде да си закупя безцветна къна(касия)и понеже неуспях да намеря до този момент отново се обръщам за помощ.Дали в Пловдив има индийски магазин ,но не за дрехи ,а за подправки и билки.

Пловдив

Магазин Зелен, ул. Скайлер 3

Магазин за здравословни храни Дия, ул. Авксентий Велешки 32

# 641
  • Пловдив
Предстои ми кръщене на сина ми и исках да ви попитам можете ли да ме насочите откъде мога да купя ритуалните свещи,кутийка за косата и други подобни аксесоари  Rolling Eyes
Свещи съм виждала в Галерията, на втория етаж, точно до асансьорите срещу изхода на Карфур.
Не ме е интересувало, за да попитам дали предлагат и кутийки...

Ако не се бъркам, мисля че Ерин беше споменавала, че правят такива неща newsm78

# 642
*Люба*, *Бенджи*,   bouquet

# 643
  • гр.Пловдив
за кръщене:
http://www.aegeanparadise.eu/index-4.html
Те са в Галерията, на вторият етаж до асансьорите срещу Карфур. От там взех свещ 80см за 20лв, неукрасена и сама си я украсих.

# 644
Свещи съм виждала в Галерията, на втория етаж, точно до асансьорите срещу изхода на Карфур.
Не ме е интересувало, за да попитам дали предлагат и кутийки...

Кутийки взех от Джъмбо, там има и други неща за кръщене - сатенени панделки, нарязан тюл...

Общи условия

Активация на акаунт