Къде в Пловдив??? - 35

• 63 431
  • 783
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
В Карфур вече е много обрано. Гледах там, много са хубави на прекрасни цени, но за голямо като моето няма.
За Джъмбо не бях се сетила!

# 226
  • Пловдив
В Денди то също има детски бански.Може да се обадиш да питаш какво има останало,защото наистина е в разгара на сезона

# 227
# 228
  • Пловдив
Момичета,къде по оточна се намира м-на за здравосломни храни,т.е. натурални или собствено произвоство ли...Някъде на Хл.Ботев беше?Медена къща ли какво точно... Blush
Трябва ми сироп от бъз.

# 229
# 230
  • Майничка
На "Христо Ботев", като тръгнеш от спирката пред високия блок на ъгъла с "Източен", по посока Военна болница

# 231
  • Балчик
Здравейте момичета ,
търся добър майстор за поправка на домашен климатик.
Благодаря.

# 232
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте момичета ,
търся добър майстор за поправка на домашен климатик.
Благодаря.
Писах ти на лични.

# 233
  • Майничка
Може ли да помоля за контакти за читав дърводелец? Трябва ми едно легло за нестандартен матрак и едни (пак нестандартни) библиотечни шкафове.

# 234
Всъщност както ти писах и тогава и сега - тази опасност не е доказана, за първи път я чух от теб и след това отделих повече от 2 седмици за проверка.
Опасност съществува единствено и само при директно вдишване от бутилката заради внезапната струя
В света няма нито един случай, повтарям нито един, на инцидент след вдишване от балон
Всичките са при директно вдишване от бутилката
Проверила съм също, както ти писах и тогава, при световни имена в този бранш - всички до един потвърдиха, че нито в страната им, нито в нашата съществува такава забрана.
В нито една страна в света не е забранена продажбата на балони /завързани или отвързани/ на лица под 14 години дори. Единствената забрана е за ненадути балони до 8 години и то тя е под условие, че е с инструкция.
Необходимите табели са поставени с всичката изискваща се от закона информация, тя не включва информация по този въпрос.

Въпреки това момичетата са предупредени при съмнение да казват, че евентуално някой някога е имал съмнение, че това е опасно.
Съгласи се, че не съм длъжна да се съобразявам с фобиите на всеки. Проверих, разбрах, взех решение.
Благодарих ти тогава, защото трябваше да проверя и ти ми обърна внимание. Консултирах се с адвокатите си и поставихме необходимата изискваща се от закона информация.
Толкова по моите рефрени.
Ако някой има още нещо да съм му крива и трън в очите, моля нека го каже сега, за да приключим заниманието с моята личност, вече ми идва в повече...

Името на детето й никой няма да го оповести никога, то така или иначе е в компютъра, аз исках само да й ги изпратя лично на нея, а тя да реши какво да си прави след това.

# 235
Е добре поне, че публично признаваш, че в името на продажбата на един балон поставяш под риск здравето на децата.
Нека да са мои фобии. Не е нужно да има фатален изход за детето, за да е опасно. Напълно достатъчно е да колабира.
Честно, това вече е толкова нагло, че надмина очакванията ми.
Става дума за ДЕЦА!!!

# 236
ама как да ти обясня, че не е опасно!
питай лекари, питай който си искаш!
опасно е струята под налягане от бутилката, в балона няма струя!
никога не е имало фатален изход, никога не е имало колабиране никъде в света. Световни специалисти ми казаха, че да евентуално може да има проблем при 20 балона един след друг без пауза от 1 човек. И то евентуално да му се замъгли главата от липсата на кислород. И пушач да изпуши 20 цигари една след друга, може да повърне. Това не значи, че от цигари се повръща.
благодаря ти, че ми спомена, че става дума за деца, не знаех...

# 237
  • Пловдив
Шайн,интересно ми стана,че е опасен хелия за вдишване от балон.Може ли една статия по въпроса?

# 238
  • Пловдив
Извинете, че ще ви разваля сладкия разговор, но може ли да го прекратите поне в темата? Ако толкова ви е важно да си отправяте реплики и дуплики, може ли да не е на всеослушание?

# 239
Шайн,интересно ми стана,че е опасен хелия за вдишване от балон.Може ли една статия по въпроса?

примерно
http://az-jenata.bg/article/14141/Ne-davaite-na-detsata-da-vdish … alonite-opasno-e/
кои са обаче тези германски учени, исках да им пиша лично не можах

http://www.dnes.bg/health/2010/06/13/deca-krai-s-heliia.92676 - тук има някои коментари, които са в пъти в по в час от статията

в германия няма и никога не е имало забрана за продажба на балони с хелий на малолетни
моето проучване е доста по-задълбочено и се базира на опита на професионалисти в балоните от цял свят и законовите регулации там, а не статийки  за пълнеж в аз-жената

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 17:32 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт