Къде в Пловдив??? - 35

• 63 430
  • 783
  •   1
Отговори
# 210
Къде мога да си намеря свестни бански в края на сезона в някакъв по-свеж десен. Ошетох днес Мола и всичко е толкова обрано, че се ужасих. До София и Ст.С. нямам желание да ходя, та ако някой знае къде другаде освен в 7 Секъндс на главната ще съм благодарна.

Чета, че сте отворили тема за състоянието на града ни. Ми от къде да се вземат средства като не се плащат реалните данъци, а се крие оборот на едро и дребно, кой колкото може. Днес за пореден път в Тон Бонбон в Мола не ми издават касова бележка. Е, следващия път сигнализирам съответните органи. Много е хубаво да милееш за града си не само на думи. Останалото е демагогия от най-евтините.

И за завършек Н&М се очаква октомври да отвори.

# 211
  • ПЛОВДИВ
Къде мога да си намеря свестни бански в края на сезона в някакъв по-свеж десен. Ошетох днес Мола и всичко е толкова обрано, че се ужасих. До София и Ст.С. нямам желание да ходя, та ако някой знае къде другаде освен в 7 Секъндс на главната ще съм благодарна.
Ако несте ходили до Мол Галерия зад Метро 1 на 2-ри етаж в десния коридор след Карефура има магазин за БГ бельо с намаление на банските по 15лв. на фирма Акула и има доста модели, но единични размери. Wink

# 212
  • Пловдив
Отстрани до Новотела, откъм пешеходния мост, също има магазин за бельо и бански

# 213
Мисля, че точно Вие повдигнахте въпроса за марковите сайтове. Върнете се и си прочетете първия пост Peace.

Върнах се, прочетох, но къде съм я повдигнала тази тема, така и не видях Thinking
Сайтове на съответни марки и маркови дрехи са коренно различни неща, нищо че съдържат думи с еднакъв корен Wink

# 214

Чета, че сте отворили тема за състоянието на града ни. Ми от къде да се вземат средства като не се плащат реалните данъци, а се крие оборот на едро и дребно, кой колкото може. Днес за пореден път в Тон Бонбон в Мола не ми издават касова бележка. Е, следващия път сигнализирам съответните органи. Много е хубаво да милееш за града си не само на думи. Останалото е демагогия от най-евтините.

И за завършек Н&М се очаква октомври да отвори.
Нм отваря в началото на декември
Специално днес няма изхвърлим кошчето в мол пловдив, защото държа да ти изпратя касовата бележка, която е с името на детето и се издава винаги
От контролните ленти мога да извадя бележки за последните посещения
Проверки се правят не се притеснявай
После ще е достойно да получа едно извинявай
Момичетата са инструктирани за пореден път да настояват и да ги дават с рестото, а не просто да ги оставят на бюрото
Аз се извинявам, че сме те заблудили

# 215
  • Пловдив
Къде може да ми направят букет от бонбони или нещо друго интересно от шоколад или бонбони?! Трябва ми за РД на специален човек  и иска нещо различно. Peace

# 216
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли къде се обявяват работните места за министерството на туризма в Пловдив???
Миа, ето на тази страница може да се провери за незаети работни места в държавната администрация - http://ar2.government.bg/ras/konkursi/index.html.

На тази страница са само конкурсите за държавни служители, мисля. Тук няма нищо обявено, а по новините казаха, че документи са подали над 2000 души  Rolling Eyes

steli-ssd, в ателието до Пешеходния мост от страната на Новотела  Peace

# 217
Къде може да ми направят букет от бонбони или нещо друго интересно от шоколад или бонбони?! Трябва ми за РД на специален човек  и иска нещо различно. Peace
Букети съм виждала в цветарския магазин на Гладстон, срещу Палмите. Също имаше магазинче специално за разни букети и други декорации с бонбони, от Джумаята, като завиеш покрай Джамията в уличката към спирката на Цар Борис.

# 218
Букети съм виждала в цветарския магазин на Гладстон, срещу Палмите. Също имаше магазинче специално за разни букети и други декорации с бонбони, от Джумаята, като завиеш покрай Джамията в уличката към спирката на Цар Борис.

Вече но няма магазинчето на Железарска.

# 219
Не бях влизала много време, ама момичета, вие друга работя нямате ли си, освен да се джафкате:)))Лято е, море, слънце, хубави хора:) Ерин, ти в кой град живееш? Аз съм в Пловдив, ама тази трагедия дето я описваш не я виждам! Ама то гледната точка е важна.

За мен Пловдив е ПРЕКРАСЕН!

# 220
едно от нашите момичета прави красиви букети от бонбони, излизат между 25 и 50 лв
можеш да кажеш човека и повода и тя ще даде предложение
във фейкбука има снимки, но са стари
последно подарявах на един доктор букет кораб от линд
вариант е също от магазина за бутиков шоколад накрая на пешеходния мост да вземеш фигури от шоколад - има кошнички от шоколад, музикални инструменти, ключове и тн т

# 221
Девойки, кои таксита са най-евтини? newsm78

# 222
  • Пловдив
Девойки, кои таксита са най-евтини? newsm78

032 9199 Mилениум такси

# 223
  • Пловдив
Момичета, търся бански за 3 годишен.

# 224
  • Пловдив
Момичета, търся бански за 3 годишен.