Къде в Пловдив??? - 35

• 63 433
  • 783
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, знаете ли къде продават конвекторни печки Адакс в ПЛовдив?

# 196
Момичета, знаете ли къде продават конвекторни печки Адакс в ПЛовдив?

Аз съм ходила  в магазина до хотел Марина срещу гробищният парк до Полиграфия.Там са ми предлагали такива конвектори.

# 197
Някой може ли да ми каже в Тракия къде правят педикюр,около поликлиниката.Да работят съвестно и да не вземат много скъпо.Искам да водя майка ми.

# 198
не вярвам на някой човек над 16 години да го интересува откъде пазарува като град
никой от пловдив не пазарува от стара загора, това го знам със сигурност, защото от стара загора изобщо никой не пазарува Simple Smile
и аз често от чист патриотизъм искам да си купя нещо от пловдив, но рядко ми се получава...
въобще като се отвори темата, трябва да се отбележи, че едва ли по-зле може да стане
градът ни е мръсен, занемарен и ужасно изглеждащ
пътувам по работа по много градове и с огорчение трябва да кажа, че положението е плачевно
хасково е в пъти по-чист град
едно аязмо- паркът на стара загора е като градина на петзвезден хотел с нашата гребна, а мащабите им са съизмерими.
въобще не искам да отварям дума за главните им улици
борисовата ни градина е в състоянието на задната ни градина в блока ни в тракия
славчо атанасов управляваше изключително зле, но нещата вече година не се променят кой знае колко
старият град е срам
единствено софия е по-гадна и мръсна в центъра, но там мащабите са съвсем други, а новите им квартали и бизнес паркове са чудесни
че един пазарджик има зоологическа градина и чудесен парк, а вторият по големина град в държавата няма и няма и да има скоро
за съжаление и откъм културен живот сме зле, колкото и да се бием в гърдите - операта ни нямаше балет близо година
така че едни магазини, с мед да ги намажеш, а имаме толкова, толкова много дадености и ги подритваме
извинявам се за лиричното отклонение, но положението с всеки изминат ден става все по-зле

# 199
Привет майнички!

Скоро съм на сватба и си търся малка дамска чантичка тип портмоне.Знаете ли къде мога да си намеря на сносна цена Confused

Благодаря!  bouquet
В Тракия на гърбът на 100 блок срещу автомивката има китайски магазин,мисля че там имаше.

# 200
На Гроздовия пазар не става въпрос за Касида. Касида продават основно Майорал и те като качество нямат нищо общо със " 7бр за 10 паунда" Wink.

И пак подчертавам , че не става въпрос за парцалките, а за начина на мислене. 5-7-10 бр за еди колко си паунда са същите безлични и нискокачествени стоки, с които е залято навсякъде.
Пазарувайте и ползвайте услуги където намерите за добре, но не се оплаквайте , че няма какво да се купи в града Stop

Много други неща има в Касида, не само на Майорал. На Гроздовия има само още един магазин, пак с неестествено голяма надценка, спрямо оригиналните цени. В предишния си пост използвахте израза "шик". Не ми е в речника, но за да ме разбете: Не смятам, че трябва да купувам скъпи неща, само защото е "шик" детето ми да се фръцка с "маркови" дрешки ... Имам по-различни представи  за възпитанието (но това е друга тема) Wink Тези "парцалки "  от смотаните английски сайтове - тук просто ги няма, няма ги не за тези пари, и за повече..., просто ги няма...тук имам само грозни, кичозни и прекалено скъпи боклуци. Което ми напомня и защо не влизам в магазините ни - просто не ми се водят безсмислени спорове с продавачки, които ми обясняват, че тъмно сива детска рокля с огромни тъмно лилави петна е "елегантна" и че "ми това е пазара ни"

Попитах за магазини в Пловдив с качествени стоки, с цени "не много по-високи" от тези в оригиналните сайтове, но така и не получавам конкретен отговор Laughing Защо ли? Tired

# 201
Ох, стига с това "марково", че вече...
За едно е права Ерин, магазините са с огромна надценка на стоките. Отделно китайските магазини заляха пазара за дрехи, обувки, чанти, куфари и каквото се сети човек. Но, че града е безобразен и мръсен не мога да се съглася /обичам си града какво да се прави  Embarassed/, хората сами си го правят и никой кмет няма да оправи това.
Referimente , такива чантички със сигурност ще намериш във всеки магазин продаващ по-официални обувки, като за абитуриентки например.

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 00:38 от mese4ko

# 202
Ами то затова сме на този хал, защото всеки си оставя парите по сайтове или на шопинг турове до София или Стара Загора, където продават същите неща. Но е много шик да кажем, че не пазаруваме от Пловдив.
Няма как да се оправят нещата, докато се чудим къде другаде да си пръснем парите, само и само да не е тук.
Боклуците навсякъде са едни и същи.
Не малко марки имат магазини и в Пв. Има магазини и които продават така търсените марки от популярни сайтове. Разликите в цените далеч не са толкова големи. Така, че не става въпрос само за "просташките десени на парцалките", а за нагласата.
Но точно, защото хората спряха да пазаруват от тук, сега съществуват само магазините за 1лев и китайската ширпотреба.
И колко по-евтини са нещата в София, като прибавиш и бензина?
Разбира се, че е въпрос на личен избор, всеки е свободен  Peace.
Но нека не се оплакваме колко е западнал градът ни , защото и ние сме част от причините да е такъв .
А истината е , че е рядко красив и с неповторима атмосфера. И ако успеем да погледнем малко по-далеч от парцалките, един ден може да стане и по-добро място.
И колко по-евтини са нещата в София, като прибавиш и бензина?
Разбира се, че е въпрос на личен избор, всеки е свободен  Peace.
Но нека не се оплакваме колко е западнал градът ни , защото и ние сме част от причините да е такъв .
А истината е , че е рядко красив и с неповторима атмосфера. И ако успеем да погледнем малко по-далеч от парцалките, един ден може да стане и по-добро място.
  Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace
А, че темата се оспами............няма спор, но не мога да остана безучастна.
Шайн, радвам се, че все още се намират трезвомислещи като теб! Hug
Прословутият снобизъм на пловдивчани/ки/ най-вече допринася за облика на магазините и на това, което се предлага в тях.
Каквито клиентите - такава и стоката.
Е, как за всеки един дошъл от Варна, Бургас, София, Плевен............и т.н може да се намери нещо дето ще си купи по магазините на Главната/ и то с удоволствие, че е е различно/, но за нашите клиенти - все няма нищо дето "да им хване око".
От масовите торбички дето се разхождат по Главната на Тера Нова, Паоло Ботичели, Кенвело няма нищо повече. Но за сметка на това пък и Пловдивчани са като с униформа - в различни цветове.
А, МОЛОМАНИЯТА е другия проблем. Там се пазарува само когато е на разпродажба и то пак масовките. Иначе в Овиезе, че има 5 парцала на кръст.... Парадокса, че един и същи модел чанта може да се предлага в Овиезе, Риплей и Левис с различна емблемка - никой ли не му прави впечатление - Но важното е да е марково.
10 паунда за 5 тениски - що си правите толкова труд - тук в магазините за левче, същите ще ги купиш за 5 лева и ще си на печалба поне 15 лева. нали никой не се заблуждава, че като поръча от Англия, стоката е английска?!
И великото оправдание - продавачката няма добро отношение към клиента. Да, може и така да е, но това ли основната пречка за пазаруване, защото в магазините за 1 лев, ми прави впечатление, че персонала е почти неадекватен, но това не е проблем да се пазарува от там.......
То, че държавата убива дребния бизнес, но пък и ние като потребители какво му причиняваме......иначе като идем в Метро, Била и..т.н си оставяме паричките.........а те отиват навън - там нямаме претенции ни за обслужване, ни за материи, ни за нови модели, само цената и толкова.
А, това, че в нашия град става по-зле до голяма степен зависи от нас самите.
Някои дрънкайки по форумите, че не пазаруват нищо освен марки, по моловете и пращат хората за щяло и нещяло в София и Ст. Загора, после чакат за духовни ценности в Пловдив - е няма как да се получи.   newsm78
Всичко е въпрос на съзнание и разбиране.
Извинявам се за спама, !  bouquet

# 203
Мери, за пореден път не си права, но не ти се сърдя, защото не ме познаваш наистина.
Доста далече съм от снобите, но това е друга тема.
С удоволствие пазарувам и от твоя магазин, когато разбира се има нещо, което ми трябва.
Наскоро обикалях да купя неща за кръщене - е по цялата главна, единствено в твоя магазин имаше чисто бели потниче и пликчета. После върви обикаляй и търси и като не намериш си сноб...
Абсурдно е, но е абсолютен факт, но цялата главна да не можеш да намериш детски чисто бели гащи.

И не е вярно, че хората правили нещата мръсни. Гребната не е косена тревата от времето на Чомаков, не е засадено едно единствено цвете или дърво, нищо не е облагородено 10 години. Какво значение има аз дали пазя чисто или не?
Спирам, защото доста съм разсъждавала по тема и съм правила проверки за финансирания, вярно, че общината ни е донякъде бедна, но много повече некадърно управлявана... Ще видим нещо ще се промени ли.

# 204

Много други неща има в Касида, не само на Майорал. На Гроздовия има само още един магазин, пак с неестествено голяма надценка, спрямо оригиналните цени. В предишния си пост използвахте израза "шик". Не ми е в речника, но за да ме разбете: Не смятам, че трябва да купувам скъпи неща, само защото е "шик" детето ми да се фръцка с "маркови" дрешки ... Имам по-различни представи  за възпитанието (но това е друга тема) Wink Тези "парцалки "  от смотаните английски сайтове - тук просто ги няма, няма ги не за тези пари, и за повече..., просто ги няма...тук имам само грозни, кичозни и прекалено скъпи боклуци. Което ми напомня и защо не влизам в магазините ни - просто не ми се водят безсмислени спорове с продавачки, които ми обясняват, че тъмно сива детска рокля с огромни тъмно лилави петна е "елегантна" и че "ми това е пазара ни"

Попитах за магазини в Пловдив с качествени стоки, с цени "не много по-високи" от тези в оригиналните сайтове, но така и не получавам конкретен отговор Laughing Защо ли? Tired

И къде намесихте сега и възпитанието Joy?
Аз няма проблем детето ми да носи дрехи, купени от всеки един средностатистически магазин. Има достатъчно добри. Напротив, старая се да не правя детето си консуматор с пазаруване на килограм ненужни неща, само защото са изгодни.
Мисля, че точно Вие повдигнахте въпроса за марковите сайтове. Върнете се и си прочетете първия пост Peace.

Ерин, с пазаруването е същото, както и с ползването на услугите Peace. Или ще кажеш, че и за това ти е все едно местния пазар къде ще се насочи?

# 205
понеже споменахте Стара Загора, а аз съм от там и мога да сравня. Доходите в СЗ са по-високи от тези в Пловдив, но манаталитетът там е провинциален. Всяка по-качествена стока се обявява за скъпа, а магазин с такава за алчен търговец. Съответно и стоката, и магазинът изчезват. Неслучайно закриха и Пикадилито. Както виждам манталитетът в Пловдив поради много неща става като старозагорския. Дали е от безпаричие, възпитание, липса на качествени управници не знам. Бих искала Пловдив да си има своя дух, защото сега живея тук, пазарувам тук. Намерила съм си добри магазини с качествена стока и се моля да не изчезнат.

# 206
Мацки, не се карайте!
Истината (моята  Laughing  ) е, че градът ви е супер. Главната - ами разходихме се вчера, хубаво време, нямаше много хора, магазините - нищо особено...Общо взето - приятно, средностатистически български град. Молове - като навсякъде, едни и същи неща и цени. Както казах ние за Уайкики отидохме, взех някои неща, но специално другият мол повече ни хареса. В стария град се разходихме, малко мръсничко и  запустели къщи, би трябвало да се облагороди малко. Пак приятно за разходка...До гребната не стигнахме, нямаше време. Хареса ми и това, че нямаше тарапана по шосетата и има къде да се паркира, има усещане за простор и въздух  Peace
Друг е въпроса, че цяла Бг. си е така...Занемарена и на места прекалено много се усеща дъх на бедност и мизерия...Тъжно, но факт...Но вината не мисля, че е изцяло наша (на хората), ама да не задълбавам.

# 207
на момичето, търсещо официална чанта - китайския магазин до Полиграфия и на кръговото до Душо Хаджидеков има много готини модели, които не се различават от тези по скъпите магазини на външен вид

ако не ставам досадна  Embarassed пак да попитам за магазини за качествени дрехи  Embarassed като изключим всеизвестните по главната и моловете, че аз напоследък пазарувам основно от магазини втора употреба, защото просто не мога да намеря другаде ризки, къси панталони и т.н. newsm78

# 208
  • Пловдив
Приятно пазаруване и само положителни емоции.   bouquet

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 20:50 от razel_dazel

# 209
  • Пловдив
такива чанти портмонета съм взимала 3 броя от Манго, много подходящи за поводи, не са толкова скъпи, не са и с цени като от единия лев де.

Гребната база е в добро състояния, окосена, засадено е с цветя, днес свърши световното, дали заради него са отделили малко пари или по друг повод няма значение, дано се запази така. доколкото разбрах вече взимат 2 лв за вход, беше 50 ст дълго време, после 1 лв, сега изведнъж 2 лв, нека взимат, но да се ПРАВИ нещо, а не да се краде.

Магазини в Пловдив има предостатъчно, от повече няма нужда, от по-качествени неща има нужда и от нормален персонал, некадърници навсякъде, но е най-видно в собствения ти град, защото си всеки ден там! и по центъра и в гранда и в моловете, все някъде се намира някоя лелка да дава акъл, така ме кара да изляза преди да съм влязла, но те си губят.

Общи условия

Активация на акаунт