Къде в Пловдив??? - 35

• 63 442
  • 783
  •   1
Отговори
# 180
не че имам нещо против главната, донякъде разчитам и на нея, но там с пари да тръгнеш, да искаш да си купиш нещо, няма какво, нещата са се влошили за 5 години - боклуци със 500% надценка, ни повече, ни по-малко. Особено за женската конфекция
Главната е празна откъм магазини и хора, даже и храна няма къде да си купиш вече
за 5 години? аз имам чувството че отдавна е така. Освен Kenvelo и Тера Нова в друг магазин дори не смея да вляза. Не че в споменатите нещата са качествени, но поне по намаленията са оправдани. Главната отдавна е отписана Laughing Скъпи - хайде добре, ама боклуци... По моловете - същата работа. Особено за детски дрехи - само от интернет и при това - директно от съответните сайтове  Peace

# 181
  • Пловдив
  bouquet

# 182
Ами то затова сме на този хал, защото всеки си оставя парите по сайтове или на шопинг турове до София или Стара Загора, където продават същите неща. Но е много шик да кажем, че не пазаруваме от Пловдив.
Няма как да се оправят нещата, докато се чудим къде другаде да си пръснем парите, само и само да не е тук.
Боклуците навсякъде са едни и същи.

# 183
Ами то затова сме на този хал, защото всеки си оставя парите по сайтове или на шопинг турове до София или Стара Загора, където продават същите неща. Но е много шик да кажем, че не пазаруваме от Пловдив.
Няма как да се оправят нещата, докато се чудим къде другаде да си пръснем парите, само и само да не е тук.
Боклуците навсякъде са едни и същи.

Е, ако вярвах, че купувайки грозни парцалки с просташки десен, дори и за много пари, местната икономика ще цъфне, сигурно щях да го направя Thinking, но... някак съм скептична към тази теза.

# 184
Не малко марки имат магазини и в Пв. Има магазини и които продават така търсените марки от популярни сайтове. Разликите в цените далеч не са толкова големи. Така, че не става въпрос само за "просташките десени на парцалките", а за нагласата.
Но точно, защото хората спряха да пазаруват от тук, сега съществуват само магазините за 1лев и китайската ширпотреба.

# 185
Къде са тези магазини с "така търсените марки от популярни сайтове"? Аз предпочитам да видя нещата на място, но явно не знам за тези магазини... 

# 186
  • Пловдив
Аз пазарувах и от пловдивските магазини, но вече съм писала: отблъсква ме най-вече отношението към клиента, в лицето управител на МОЛ-а. Така че нещата са комплексни и взаимносвързани. Не си кривя душата обаче, че от марки, които имат присъствие в Пловдив, от София съм купувала и по-хубави и по-евтини неща. За себе си малко пазарувам от Пловдив. Ограничен ми е изборът. За мен пазаруването е разтоварване и удоволствие. Не обичам да пазарувам по интернет. В Пловдив не ми предоставят възможност да се забавлявам от пазаруването. Само като си представя, че трябва да обикалям или да чакам задушни асансьори и ми си изпарява всякакво желание за шопинг. Ама на, мълчим си всички. На едни не им пречи, други пък били виждали и по-лоши управители.......ми няма да стане така. Аз ходих, питах, обяснявах, че така не бива.....хората са тръгнали на разходка и шопинг, ама не....не я интересувало госпожата, че ще отида да си харча парите в София.  ooooh!  Ми добре.....там ще си ги харча.  Whistling

П.П. Ако трябва да сравняваме като търговски площи представянето на марките, които са в Пловдив и София и съответно зареждането и изборът......Аз в последно време дори не влизам в София. До Мол-а на "Цариградско шосе" и обратно.....ми един час е пътуването.  Peace

# 187
И колко по-евтини са нещата в София, като прибавиш и бензина?
Разбира се, че е въпрос на личен избор, всеки е свободен  Peace.
Но нека не се оплакваме колко е западнал градът ни , защото и ние сме част от причините да е такъв .
А истината е , че е рядко красив и с неповторима атмосфера. И ако успеем да погледнем малко по-далеч от парцалките, един ден може да стане и по-добро място.

# 188
И колко по-евтини са нещата в София, като прибавиш и бензина?
Разбира се, че е въпрос на личен избор, всеки е свободен  Peace.
Но нека не се оплаква  ме колко е западнал градът ни , защото и ние сме част от причините да е такъв .
А истината е , че е рядко красив и с неповторима атмосфера. И ако успеем да погледнем малко по-далеч от парцалките, един ден може да стане и по-добро място.

Ааааааа, не съм съгласна, че ние сме част от причините за западналия ни град. Красив беше - вярно е, едва ли е имало много по-влюбени от мен в града ни, ноооооооооооо  Naughty докато в последните години останалите градове, като имам предвид и съвсем малките такива, се грижат за добрата атмосфера и обслужване, при нас цари мръсотия, сивота, хаос, високи цени и отвратително обслужване от девойки с диалект  Sick

# 189
Не малко марки имат магазини и в Пв. Има магазини и които продават така търсените марки от популярни сайтове. Разликите в цените далеч не са толкова големи.
Извинете, за поредния опит да ви отклоня от безсмислените спорове за причината за състоянието на града ни.
Може ли все пак да се върнем на темата? И къде са тези магазини???

# 190
  • Пловдив
Бензинът ми е 50 лева, ако ходим със колата на сестра ми, която е на газ, около 30 лева. Пазаруваме за дъщеря ми, за племенника, за мен, за сестра ми, за мъжа ми, добри суми оставям по софийските магазини и бензина изобщо не го броя, защото многократно се изплаща само от намалението на една покупка, останалите са си "чиста печалба".  Mr. Green Но чак такива сметки не правя, за мен е важно разтоварването и удоволствието от разходката, съчетано с добри находки.  Peace Ходила съм и на зареждане на нова колекция и пак съм си купувала, особено обувки, до моя номер все не остават намалени бройки от това, което харесвам.....  Crossing Arms

# 191
Не малко марки имат магазини и в Пв. Има магазини и които продават така търсените марки от популярни сайтове. Разликите в цените далеч не са толкова големи.
Извинете, за поредния опит да ви отклоня от безсмислените спорове за причината за състоянието на града ни.

Преди 2-3 години, когато бях на вълна бебешки дрехи, имаше 2 магазина в Капана, които внасяха дрехи от английските сайтове. Освен това, този на Гроздовия пазар( там съм съгласна, че освен бельо, другите дрехи са доста обрани). Знам, че и в Гранд има магазин със стока от Англия, но не съм го посещавала.

# 192

Преди 2-3 години, когато бях на вълна бебешки дрехи, имаше 2 магазина в Капана, които внасяха дрехи от английските сайтове. Освен това, този на Гроздовия пазар (там съм съгласна, че освен бельо, другите дрехи са доста обрани). Знам, че и в Гранд има магазин със стока от Англия, но не съм го посещавала.
В Капана има в момента само един с дрехи от Англия, но те продават и онлайн (за мен много по-удобен начин за разглеждане) и са наистина добри, а Касида (на Гроздовия) са с ненормални цени... съжалявам но 25 лв за най-обикновена детска тениска не го намирам за нормално...вярно че сме свикнали със завишени цени, но след като в Англия за 10 паунда могат да се купят 7 блузки  (примерно)... да дам същите пари тук само за една чисто бяла "английска", та били то и маркова тениска, със смътната идея за подпомагане на местния бизнес, нещо не ми се връзва Confused

и не питах за "бебешки" дрехи... отдавна сме я минали тази възраст... питах за детски магазини с "търсени марки" с минималните разлики в цените за които спомена Wink

# 193
Привет майнички!

Скоро съм на сватба и си търся малка дамска чантичка тип портмоне.Знаете ли къде мога да си намеря на сносна цена Confused

Благодаря!  bouquet

# 194
На Гроздовия пазар не става въпрос за Касида. Касида продават основно Майорал и те като качество нямат нищо общо със " 7бр за 10 паунда" Wink.

И пак подчертавам , че не става въпрос за парцалките, а за начина на мислене. 5-7-10 бр за еди колко си паунда са същите безлични и нискокачествени стоки, с които е залято навсякъде.
Пазарувайте и ползвайте услуги където намерите за добре, но не се оплаквайте , че няма какво да се купи в града Stop

Общи условия

Активация на акаунт