Къде в Пловдив??? - 35

• 63 411
  • 783
  •   1
Отговори
# 240
  • Smolyan
Здравейте  Simple Smile
Искам да помоля за малко консултация.
Интесува ме от къде в Пловдив мога да купя хубави дрехи на прилични цени за първокласник. Със сигруност ще посетим Метро за тетрадки и други подобни.
Благодаря предварително.

# 241
  • Пловдив
примерно
http://az-jenata.bg/article/14141/Ne-davaite-na-detsata-da-vdish … alonite-opasno-e/
кои са обаче тези германски учени, исках да им пиша лично не можах

http://www.dnes.bg/health/2010/06/13/deca-krai-s-heliia.92676 - тук има някои коментари, които са в пъти в по в час от статията

Първата статия е абсолютна боза.Втората по-бива,но пишат за вдишване от бутилка.За мен щом няма забрана в "белите страни" едва ли е толкова опасно.Разбира се мал шанс винаги може да се случи.

А на астматиците много неща са забранени и противопоказни.

# 242
Здравейте  Simple Smile
Интесува ме от къде в Пловдив мога да купя хубави дрехи на прилични цени за първокласник. Със сигруност ще посетим Метро за тетрадки и други подобни.
Благодаря предварително.
погледни в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527468.780

# 243
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте  Simple Smile
Благодаря предварително.

В момента във всички големи вериги има разпродажби на дрехи и големи отделни секции за ученически пособия и материали. Метро, Карфур, Кауфланд ... За дрешки - последно съм влизала в Уайкики в МОЛ Галерия /до Метро 1/ и за момчетата имаше добър избор на панталони, блузки с къс ръкав, ризи и др.

# 244
От къде да си взема хубав комплект четки за грим?

# 245
  • Sofia
Ще помоля учтиво да не превръщате темата в арена за разчистване на сметки. Добра идея е да прочетете заглавието и. Не тук е мястото както за нападките, така и за обясненията. Някои хора разчитат на отговори на въпросите си.
Въпроси относно коректността на потребителите и нарушаване на правилата се задават на съвсем друго място: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=670656.0

# 246
Може ли да ми препоръчате добър детски гастроентеролог?

# 247
Напълно по темата е " Къде в Пловдив е опасно за децата ви", но явно се трият постовете само на определени потребители Stop.

И тъй като са оставени постове с въпроси към мен , ще си позволя да отговоря.

Елфита, попитай следващия път педиатъра си до какво води хипоксията и колко балона разрешава на детето ти да вдиша. Наистина попитайте лекарите си, а не да си чешем езиците с популярни статии.

И да, балонистите по света са много по компетентни от лекарите ooooh!.

# 248
  • Пловдив
Здравейте момичета ,
търся добър майстор за поправка на домашен климатик.
Благодаря.
Писах ти на лични.
Пиши и на мен  Grinning

# 249
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате добър детски гастроентеролог?

Д-р Николай Цонев - педиатър, специализира гастроентерология за деца. Приема в "Пълмед" с направление от здравната каса, има и частен кабинет в "Тракия".

# 250
  • Пловдив
Някой виждал ли е бъркалка за готвене с дупка.По чужбинските канали бъркат с такива.Нещо подобно е

# 251
Момичета, спешно моля за информация за фирми, правещи и монтиращи външни ролетни щори.
Тъпите Теолино пласт вече повече от месец ме мотаят за ремонт на едната табакера.
Това надявам се, ще е последното ми съприкосновение с тях.
Затова моля спешно за идеи от коя фирма да викна човек за ремонт на табакерата.

# 252
  • Пловдив
Здравейте момичета ,
Благодаря.
Писах ти на лични.
На мен ми трябва за профилактика на климатика,че нещо като го пусна на по-високи градуси 24-25 и започва да мирише на котешка пик..я.Моля да ми препоръчате човек или фирма,да не взимат скъпо,но да оправят миризмата,която по мое мнение идва от тръбите на климатика.

# 253
Аз съм много доволна от профилактиките на Булклима, особено имат едно момче Емо и винаги настоявам да ми изпратят него.
Профилактиката беше 30 или 40 лв, а пълната е 60 лв, при пълната  разглобяват климатика на съставните му части и почистват и външното тяло.
Само не знам дали тези цени не са за техните климатици Peace.

# 254
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте момичета ,
Благодаря.
Писах ти на лични.
На мен ми трябва за профилактика на климатика,че нещо като го пусна на по-високи градуси 24-25 и започва да мирише на котешка пик..я.Моля да ми препоръчате човек или фирма,да не взимат скъпо,но да оправят миризмата,която по мое мнение идва от тръбите на климатика.
Писах и на теб на лични.

Общи условия

Активация на акаунт