Къде в Пловдив??? - 35

• 63 384
  • 783
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте. Може би не е точно тук мястото, но прегледах и в стоматологичния, и в здравния форум, и не успях да се ориентирам към никого.
Моля, препоръчайте ми читав стоматолог. Не искам евтин, но не мога да си позволя и луксозните клиники или кабинети. Някой от средната категория, така да се каже, който работи качествено. Ще бъде идеално ако е в Кючук Париж.
Благодаря ви предварително.

# 286
Самира ще ти пиша на лс,че вече няколко пъти препоръчвам фирмата и да не ме заподозрят в реклама  Wink

# 287
Здравейте. Може би не е точно тук мястото, но прегледах и в стоматологичния, и в здравния форум, и не успях да се ориентирам към никого.
Моля, препоръчайте ми читав стоматолог. Не искам евтин, но не мога да си позволя и луксозните клиники или кабинети. Някой от средната категория, така да се каже, който работи качествено. Ще бъде идеално ако е в Кючук Париж.
Благодаря ви предварително.

Д-р Генова - 0896813592. Кабинетът й е на първия етаж в шарения блок на края на бул Южен /към Коматево/. Работи и със ЗК. Много е внимателна и работи качествено.

И аз да попитам къде има сервиз за сешоари или магазин за резервни части.
Благодаря

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 22:17 от Vanya_P

# 288
  • гр.Пловдив
Трябва ми много спешно да си поръчам PVC дограма, моля ви, дайте някакви координати. Да е хубава дограмата, на сносни цени и да я направят бързо най-вече.

http://www.business.bg/f-55375/vip-stil-ood.html
миналата година сменяхме на вторият етаж на къщата, а сега пак тях извикахме за долния

# 289
  • Пловдив
Някой знае ли къде в Кичука има магазини за гоблени?

# 290
  • Балчик
Имаше малко магазинче на кръстовището на бул. " Македония " с ул." Даме Груев " точно срещу детска градина " Осми март " , но не знам дали все още действа. Peace

# 291
  • Пловдив
Имаше малко магазинче на кръстовището на бул. " Македония " с ул." Даме Груев " точно срещу детска градина " Осми март " , но не знам дали все още действа. Peace

Другото най-близко място ти е срещу централна гара - малко магазинче до стълбите на спортния център, но там избора ти е основно от щампи и бг.модели, другите неща са по поръчка.................

# 292
  • Пловдив
Писали сте и преди,но...дайте тел. на фирма за доставка на вода за офис.
Мерси! Peace

# 293
  • Балчик
Писали сте и преди,но...дайте тел. на фирма за доставка на вода за офис.
Мерси! Peace
мога да ти препоръчам 0888910383 - Хари

# 294
Vanya_P, благодаря.   bouquet

# 295
  • Пловдив
Момичета,някой да има впечатления от  Училище по английски език Excellent newsm78 Някъде в Тракия се намира-193блок.

# 296
Здравейте момичета,
правим детска стая и търсим перде с Макуин, но от толова обикаляне само един модел имат на всички места - с повтаряща се малка шарка на около метър.
Случайно някой да е забелязал такова перде, но с големи щампи по него, тоест да преобладават шарките?

# 297
  • Пловдив
търся кутии за гардероб(съхранение на дрехи и др. неща)  хубави цени (10-30 лв зависи от размера), от плат с твърдо дъно и капак. купувала съм от икеа в софия, но скоро не съм ходила, а ми потрябва.

# 298
търся кутии за гардероб(съхранение на дрехи и др. неща)  хубави цени (10-30 лв зависи от размера), от плат с твърдо дъно и капак. купувала съм от икеа в софия, но скоро не съм ходила, а ми потрябва.
В Джъмбо и карфур   съм виждала подобни PeaceВ юск също има разнообразие от кутии,но мисля,че бяха основно пластмасови

# 299
Има едно малко магазинче за прежди, конци, копчета, продават и гоблени, намира се до Рандеву в Кичука.

Общи условия

Активация на акаунт