Къде в Пловдив??? - 35

• 63 369
  • 783
  •   1
Отговори
# 315
Равнища-фабрика за храна и танци.
Току що прочетох тази новина - http://news.plovdiv24.bg/375573.html
 Rolling Eyes

# 316
  • до най-прекрасния мъж
Като казахте Бяло камъне - там съм ходила на лагер като дете. Сега изглежда доста променено и реновирано. Навремето нямаше и басейн. Ще се посети определено. И Равнища ми хареса, но след историята с месото - няма да е там.

# 317
  • Пловдив
търся кутии за гардероб(съхранение на дрехи и др. неща)  хубави цени (10-30 лв зависи от размера), от плат с твърдо дъно и капак. купувала съм от икеа в софия, но скоро не съм ходила, а ми потрябва.
В Джъмбо и карфур   съм виждала подобни PeaceВ юск също има разнообразие от кутии,но мисля,че бяха основно пластмасови

благодаря   bouquet
в юск няма точно такива, бях преди месец, има от ратан и без капаци някакви. а и този магазин леко мирише и два пъти влизам и излизам почти замаяна  ooooh!

карфур как не съм видяла, все там ходим! ще проверя другия път, дано намеря!

# 318
Бъгабуу - пожелавам ви прекрасна почивка, надявам се, че ще останете очаровани от обслужването горе Hug Вземете си дебели връхни дрехи!
Възползвайте се от уйкенда, слезте към центъра на града - наскоро откриха страхотен парк и площадка, детето ми прекарва часове в игри там. Ако имаш нужда от инструкции, пиши ми Hug

# 319
Stef, и мен ме заинтересува това хотелче.
Моля те кажи дали става за разходка с дете - в смисъл има ли подходящи горски пешеходни маршрути, както и хубави полянки за игра.

# 320
  • Пловдив
Като казахте Бяло камъне - там съм ходила на лагер като дете. Сега изглежда доста променено и реновирано. Навремето нямаше и басейн. Ще се посети определено. И Равнища ми хареса, но след историята с месото - няма да е там.

Само да допълня, че половината път до Бяло камъне е черен.
Ако не сте гости на хотела се заплаща за басейна-по 5 лв на човек, като в цената е включен и шезлонг. Иначе водата беше чиста, но студена, но пък се свиква  Wink

Равнища и аз отдавна я слушам от приятели  Grinning А за храната, то каква е гаранцията, че къде и да идем ни предлагат качествено месо  Confused
Които е ходел може ли да сподели имали много хора през уикенда. Не обичам претъпкани басейни.

# 321
  • до най-прекрасния мъж

Ако не сте гости на хотела се заплаща за басейна-по 5 лв на човек, като в цената е включен и шезлонг. Иначе водата беше чиста, но студена, но пък се свиква  Wink

Равнища и аз отдавна я слушам от приятели  Grinning А за храната, то каква е гаранцията, че къде и да идем ни предлагат качествено месо  Confused
Които е ходел може ли да сподели имали много хора през уикенда. Не обичам претъпкани басейни.
И ти си права, но пък 10 лева за пълен пансион ми се виждат съмнителни.

# 322
  • о`майна лунна нощ е
На Бяло камъне ходихме с приятели миналата година - в средата на юни.
Базата е от няколко корпуса - чист вид на общежития за ученически лагери, но реновирани - теракот, прилично обзавеждане, самостоятелен санитарен възел във всяка стая. Май и телевизор имаше, но ние почти не си стояхме в стаята и за това не мога да потвърдя на 100%. Имаше и няколко малки вили на по един и два етажа, като при тях имаше и кухненски бокс. Под всяка вила имаше заредени дърва, можеш да си направиш скара. Басейнът не го ползвахме, защото случихме дъждовни дни и не мога да кажа каква е била водата. Със сигурност не го затоплят. Имаше и джакузи до самия басейн.

Мястото е с голяма оградена площ с трева, която косят. Има конюшна.

Храната - има си ресторант, а цените в него бяха доста прилични. Определено не беше скъпарско откъм изхранване.

Ако не греша спането ни беше по 20 лева на човек в двойна стая, като в цената е включена и закуска - принцеса /доста голяма/ или супа. Все пак информацията, която давам е от преди година и не изключвам промяна в някое от нещата, които описвам.

Оценката ми - 9/10. Бих отишла пак.

# 323
търся кутии за гардероб(съхранение на дрехи и др. неща)  хубави цени (10-30 лв зависи от размера), от плат с твърдо дъно и капак. купувала съм от икеа в софия, но скоро не съм ходила, а ми потрябва.
В Джъмбо и карфур   съм виждала подобни PeaceВ юск също има разнообразие от кутии,но мисля,че бяха основно пластмасови

благодаря   bouquet
в юск няма точно такива, бях преди месец, има от ратан и без капаци някакви. а и този магазин леко мирише и два пъти влизам и излизам почти замаяна  ooooh!

карфур как не съм видяла, все там ходим! ще проверя другия път, дано намеря!
Вчера бях и видях,че имат ново зареждане на точни такъв тип кутии за съхранение.Имаше и от плат,но за капаците не съм сигурна Simple Smile

# 324

През уикенда не само,че е пълно,ами е направо пренаселено.Ходили сме точно два пъти и няма да повторим със сигурност.Втория път 30мин.търсихме къде да оставим колата.Басейна се пада точно над заведението за бързо хранене и мирише ужасно на скара още от сутринта.

# 325

През уикенда не само,че е пълно,ами е направо пренаселено.Ходили сме точно два пъти и няма да повторим със сигурност.Втория път 30мин.търсихме къде да оставим колата.Басейна се пада точно над заведението за бързо хранене и мирише ужасно на скара още от сутринта.
Този момент с миризмите на скара и аз съм го чувала от приятели ходели там....Няма пълно щастие.   chef

# 326
  • до най-прекрасния мъж
Сега като разгледах снимките по-подробно - същите сгради са си, но районът е доста благоустроен и всичко е ремонтирано и ново. Ние бяхме на бунгалата, а в общежитията имаше деца от някакъв дом за сирачета. Вилите нямам идея кой ги ползваше. В едната имаше зала с телевизор. На мястото на ресторанта беше столовата. Като природа е супер. Колко сме дивяли по тези поляни, не е истина. Ехх, върнахте ме в детските ми години, когато бях на 11-12.

# 327
  • Пловдив
От къде мога да набера бъзак, трябва ми за лекарство...

# 328
Шампаниера от къде да купя?
Никога не съм се заглеждала... За подарък ми трябва.
Преди няколко дни в Метро мернах един голям "съд за охлаждане на вино", но по-скоро ми трябва нещо класическо, като по заведенията...

# 329
  • Пловдив
Момичета,от къде да си купя от онези спрейчета дето се пръска тялото на климатика за бактерии и при лоша миризма Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт