Къде в Пловдив??? - 35

• 63 315
  • 783
  •   1
Отговори
# 450
Някой по-напред в темата питаше за евтини пердета- аз взех миналата година
от Юск, 2 пакета с по две бройки вътре, т.е. общо 4 парчета с размери 145/245 см
за 32 лв общо. Това са готови ушити пердета, но с ушички,  за кръгъл корниз. Моите
са едноцветни в екрю, тип воал, но имаше различни десени и плътност, (единственият им
недостатък е, че трябва да се гладят след пране).
 За евтино и хубаво спално бельо тук от темата съм чела за някакъв магазин Свежен (май)
на Пещерско шосе, но аз така и не стигнах до него. Поръчах от електронния магазин
на Мони текстил и останах доволна.
 За детски дрешки-има и много хубави и нескъпи неща в магазините Барбарони, обаче не
отричам, че и там има доста китайски стоки (говоря за
тези, които са в Кичука).
veniz, харесах доста неща от този сайт, някои са на промоция. Кажи, моля те, дали са хубави и плътни материите. Не искам цадилка, а хубав и плътен памук. Такива ли са продуктите на тази фирма. Ти какво поръча?
Здравейте !Виждам ,че обсъждате въпроса за платове .Аз си взех ранфорс май така се казваше и съм много доволна  PeaceНе се свиха и не се промениха при пране .Аз много си падам по цветя и тези са с хризантеми и са страхотни цветове  newsm68.Да не звучи като реклама ги взимам от Тракия ,а преди време и на центъра открих още един в който има страхотни десени .
А за свежен преди бяха добри .Миналата год си взех к-т спално бельо ,беше черно със страхотни цветя ,но при първото пране избеля и се сви  Tired
Ами това е от мен .Лек ден !

# 451
Ивка, и аз като al4ojb взех от тази материя ранфорс, но сега взех
да се чудя дали пък не пишеше на етикета сатениран ранфорс. Много е плътен и
стои някак по-твърд плата, на мен специално ми е приятно на допир. Сигурно техни
продукти се продават в магазините в Пловдив, но нямам време да търся. Доставката
от сайта им обаче е около 7 лв.

# 452
  • Майничка
Вместо чувал за спане, зимата ползвам бархетен плик за олекотена завивка с копчета. Те обикновено са 4, закопчавам само двете, така че да дойдат като презрамки, а ръцете да са отвън. Освен това е много удобно за скачане в леглото, почти като на надбягване с чувал. Wink

# 453
А аз да питам за хубави ученически несесери и на нормални цени. Хубави - да не са китайските - пласмасови с геройчета и нормални цени - все пак под 20 лв Simple Smile Гледах в Джулия-та - много красиви има, но 25 за празен и 38 за зареден ми идва в повече

# 454
Момичета препоръчайте ми добро козметично студио което работи с ваучери. Искамда направя подарък на мама за рож ден Hug

# 455
  • Пловдив
Като се отвори дума за завивки и се сетих да  питам: някой ползвал ли е химическото чистене в Мол Пловдив за почистване на изделия от гъши пух - якета, завивки? Приемат ли изобщо, и ако да, дали се справят добре или да не рискувам?

# 456
  • Пловдив
А аз да питам за хубави ученически несесери и на нормални цени. Хубави - да не са китайските - пласмасови с геройчета и нормални цени - все пак под 20 лв Simple Smile Гледах в Джулия-та - много красиви има, но 25 за празен и 38 за зареден ми идва в повече

разгледай тук:

http://akvarel-bg.com/products/?producttype_id=18

# 457
  • до най-прекрасния мъж
Ивка, и аз като al4ojb взех от тази материя ранфорс, но сега взех
да се чудя дали пък не пишеше на етикета сатениран ранфорс. Много е плътен и
стои някак по-твърд плата, на мен специално ми е приятно на допир. Сигурно техни
продукти се продават в магазините в Пловдив, но нямам време да търся. Доставката
от сайта им обаче е около 7 лв.
Аз сатена не го харесвам, особено по-евтиния става на топчета и е един лъскав и плъзгащ се. Аз си взимах от един магазин на Гладстон срещу Лъки синема, но скоро не съм ходила до тях да видя какво имат. Преди това бях купувала една торба от малко магазинче в Кичука, но изобщо не ми хареса. Платът седеше рехав и твърд. А тези, другите са памук и стоят меки и плътни - като едновремешните чаршафи. Ей такова искам да взема, затова питах каква е материята. Мерси все пак. Доставката не е скъпа - двоен за голяма спалня ще ми излезе около 55 лв., което си е далавера.
Al4ojb, къде е този магазин в Тракия, че ми е удобно да ги видя - там живея? Мерси

# 458
Здравейте отново.
Имам проблем-пуснах една чаша в микровълновата, която не е за там. И сега като я пусна печката се получава искра....май ми трябва сервиз...бихте ли ми препоръчали такъв? Hug

# 459
  • Пловдив
Здравейте отново.
Имам проблем-пуснах една чаша в микровълновата, която не е за там. И сега като я пусна печката се получава искра....май ми трябва сервиз...бихте ли ми препоръчали такъв? Hug

Всеки път като я пуснеш се получава искра или само първия път?

# 460
Като се отвори дума за завивки и се сетих да  питам: някой ползвал ли е химическото чистене в Мол Пловдив за почистване на изделия от гъши пух - якета, завивки? Приемат ли изобщо, и ако да, дали се справят добре или да не рискувам?

Аз съм ги ползвала за почистване на яке с гъши пух и съм доволна  Peace

# 461
  • Пловдив

Аз съм ги ползвала за почистване на яке с гъши пух и съм доволна  Peace

Аууу, страхотно   bouquet . Съвсем навременен отговор, че имам път натам.  Благодаря много.

# 462
Здравейте и предварително се извинявам, ако въпросът ми е не за тази тема Wink
Искам да си направя курс мезотерапия, но изобщо нямам представа къде. Ще съм благодарна за всякакви отзиви и препоръки Heart Eyes
Благодаря предварително!

# 463
  • Пловдив
ivka03,на 1 етаж във "Форум" има магазинче.Мадамата е много симпатична.Скоро си поръчах плик за олекотена завивка,че е огромна и 5 калъфки за възглавници декоративни.Излезе ми 50 лв.Материята е разкошна.За ранфорса става въпрос.

# 464
Здравейте отново.

Всеки път като я пуснеш се получава искра или само първия път?
Всеки път ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт