Къде в Пловдив??? - 35

• 63 302
  • 783
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте отново.
Имам проблем-пуснах една чаша в микровълновата, която не е за там. И сега като я пусна печката се получава искра....май ми трябва сервиз...бихте ли ми препоръчали такъв? Hug

Вероятно някоя метална частица от чашата е полепнала по МВ фурна.
Пробвай да я почистиш отвътре добре / с прахосмукачка там където са вентилаторите и после с влажна кърпа/, преди да търсиш сервиз! Peace

# 466
  • Пловдив
Второкласничката ми трябва да си изразходва някъде енергията след училище, предпочита танци или плуване. И така, търся добри танцови школи и плуване...Ако се счита за реклама, може и на лични. Предварително благодаря!

# 467
Къде мога да намеря едноцветни  потници(черно,сиво и червено) за 5 годишен младеж?

# 468
Бихте ли могли да ми препоръчате професионален масажист за цялостен масаж, за подарък, за човек с плексит и епикондулит....т.е.  масажистът да си разбира от работата.
Също искам да попитам дали някоя от вас е била наскоро на иглотерапия и ако може да споделите за цени и терапевт, от когото сте доволни.
Благодаря ви предварително!

# 469
Къде в Пловдив има книжарници Хермес?

# 470
  • Пловдив
Хермес не е ли издателство newsm78

# 471
Къде в Пловдив има книжарници Хермес?
В Гранда преди имаше.Наскоро не съм ходила,но някой по-запознат може да потвърди дали още е там  Peace

# 472
  • Пловдив
Имат и книжарницИ, освен че са издателство. Едната е в Гранд на третия етаж, там си е още. Другата е на центъра - в магазина с ескалатор срещу хотел България, преди да се излезе на Макдоналдс

# 473
Голямата книжарница с/у хотел "България"/над Hot Spot или както там се казваше магазина за дрехи/....а имат и складове и он лайн борса...но зависи,какво търсиш...

# 474
  • Пловдив
От Хермес аз бих търсила основно техни издания - на самото издателство. В голямата книжарница на центъра имат по-голям избор, но и там ми се струва, че като че ли изборът не е чак толкова голям, колкото в Хеликон.

Лично мнение.

# 475
Да си призная,че и аз предпочитам Хеликон/до Годзила,голямата книжарница/,защото имат и много избор,а и правят много хубави промоции и отстъпки....
А аз да питам-някой ходи ли тези дни на прожекциите на Римския стадион-да ми каже,дали филмите си струват ...и дали стават за деца/6-8години/?

# 476
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде в Кичука има пункт за изкупуване на стара хартия? А каква ли е изкупната цена?

# 477
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, знаете ли къде в Кичука има пункт за изкупуване на стара хартия? А каква ли е изкупната цена?
След хипермаркет Рила - на около 200 метра надолу по Братя Бъкстон. Пада се след гробищата вляво на големия завой.

# 478
Благодаря за отговорите за Хермес.И аз предпочитам Хеликон,но ми даде една приятелка талон за отстъпка,който тя няма да ползва и затова питам.

# 479
Пункт за изкупуване на хартия има в близост до комплекс Каназирски-на улицата,която води до училище "Антон Страшимиров".Не я знам как се казва.

Общи условия

Активация на акаунт