Къде в Пловдив??? - 35

• 63 273
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,знам ,че много се е изписало за детските торти,но ми е пълна каша.......Много ми харесаха тортите на сладкарница Найя,но някой от снимките ми изглеждат сваляни от нета.Другите на ,които съм се спряла са от Пекарната на Таня,тези на екотест или шокотест също не изглеждат лоши.....Поръчвали ли сте от някои от тези сладкарници....просто не знам кои да избера  Rolling Eyes

За НАЯ прясна информация-да поръчаш там изобщо не е надеждно,че ще имаш торта.Или ще имаш,но няма да прилича много на торта

Торта за детско кръщене на два етажа-получихме торта с пропаднал втори етаж,така че първият беше хлътнал.На места беше развалена целостта на фондана-като очукана.И мацката беше объркала името на бебето.Не да обърка 1 буква,а изцяло друго име беше написано на тортата.Което за мен беше най-голямата трагедия.също вътре беше суха.И това бутикова торта за 100 кинта  Crossing Arms.Като компенсация получихме подарък ръчни сладки.Но това никак не оправя положението според мен

Втора торта поръчана за РД на голям човек т.е без украси и прочие-в уречения час за взимане се оказва,че торта няма.Забравила е да я направи.За 2 часа скалъпи подобие на торта

Не виждам причина да се дава втори шанс - първата издънка е и последна  Wink
Назад в темата се коментираха  сладкарниците. Мога само пак да повторя - "Ванила Подс" Peace

# 541
  • Пловдив
Имам ученическа униформа за момче за ОУ "Княз Александър" приблизителна височина 156 см,  но за по-слабо дете. Подарявам я, ако някой се интересува да пише на лични.
На мен ми трябва 122см за Климент Охридски  Mr. Green
Ей, сефте се сблъсках с това недоразумение униформите Confused 4 пъти ходим до магазина, само 1 (една) тениска успяхме да вземем. Номерация няма, а за какви кройки и материи става дума  ooooh!
Сори за спама  Simple Smile

# 542
  • Пловдив
Ванила подс-ще работят чак на 16 септември.Май имаше бележка,за поръчките,но не съм запомнила-утре ще допрочета newsm78
Дайте мнение за детски център-за рожден ден на 4 год.момиченце.Нямам много време до събота...

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 23:43 от darusha5K

# 543
.....
Дайте мнение за детски център-за рожден ден на 4 год.момиченце.Нямам много време до събота...

Вчера приятелка се похвали, че много хубав РД на детето са направили в летен детски център в Тракия. Обясняваше, че е някъде на второто колело след мебелна къща. За името не съм сигурна дали беше "Дино" newsm78 . Децата се забавлявали по катерушките, а възрастните на маса.
В ресторант "Гребеца"  също много често празнуват детски РД, а на последък и в "Чановете", макар, че аз като знам каква чалготека е вечер, но през деня, явно е различно.

И аз с въпрос - търся пелети-около 5-6 тона на цена под 400 лв за тон.

# 544
  • Пловдив
Здравейте,
може ли да ми препоръчате фирма за интериорни врати-ако имате и личен опит още по-добре,не магазин, а фирма,става дума за врата по индивидуален размер.. Peace

Ние сме доволни от Напредък Д
http://vrati.targoviya.catalog.bg/items/%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80 … %D0%B4/44522/6518

# 545
  • до най-прекрасния мъж
Случайно някой да знае къде мога да намеря преса /формичка/ за печене на сладки орехчета? Има ли въобще вече подобни уреди?

# 546
А някой да знае къде в Кючука има магазин за английски стоки?
Търся качествени пижакми от две части или тип гащеризон.

# 547
  • Пловдив
Случайно някой да знае къде мога да намеря преса /формичка/ за печене на сладки орехчета? Има ли въобще вече подобни уреди?

Преди известно време и аз се интересувах, но нищо не открих.
Дано тук някой да каже.

# 548
.....

Вчера приятелка се похвали, че много хубав РД на детето са направили в летен детски център в Тракия. Обясняваше, че е някъде на второто колело след мебелна къща. За името не съм сигурна дали беше "Дино" newsm78 . Децата се забавлявали по катерушките, а възрастните на маса.
В ресторант "Гребеца"  също много често празнуват детски РД, а на последък и в "Чановете", макар, че аз като знам каква чалготека е вечер, но през деня, явно е различно.

Да, този в Тракия се казва Дино.

# 549
  • до най-прекрасния мъж
.....

Да, този в Тракия се казва Дино.
И е на първото кръгово след мебелна къща Simple Smile

# 550
Аз съм много доволна от детски център Феърли срещу мола.Била съм там на РД, отделно и с детето сме ходили просто ей така за игра.Но знам, че за организиране на РД трябва доста по-ранна резервация, имало много желаещи напоследък и момичетата не можели да смогнат.
Този център да не е Теди, до Ескалибур.На мен не ми хареса там, ако мястото е същото.Със същия успех бих отишла с детето и на обикновена детска площадка.Не е място за организиране на РД според мен.Иначе видях, че въпросния център е Дино, за него нямам впечатления

# 551
Гита - Теди е където казваш, че е, а Дино е в другия крайна Тракия, до новите блокове Simple Smile

Не знам за рожден ден и празнуване, но в Дино колкото и пъти да сме ходили, обслужващите мъж и жена (не ги знам какви са, явно собственици) ме карат да се чувствам все едно ми правят услуга, че съм там, и все едно им смущавам съществуването. На всичкото отгоре, цените са невероятно високи, а предлаганият асортимент от джънк фууд е потресаващ...Ако пък искате да откажете кафето и да го намразите завинаги - поръчайте си точно там ooooh!

# 552
Че какво му е на ,,Тедито.''...аниматорите са им доста забавни....А това е важно за децата....всичко друго е суета на майката и показност Whistling Whistling Whistling
И ,,Сентрал парк'' на Младежкия хълм става ....

# 553
Не знам, поне на мен не ми хареса.Моето изобщо не се впечатли от аниматорите, с нищо не е заигра от игрите, които предлагаха те и само трябваше да го наглеждам и да търча след него по игрушките и пързалките, едно кафе дето се вика не успях да изпия с майката на рожденичката.Чувствах се все едно аз си я гледам на площадката.Затова предпочитам Феърли, седя си отстрани, пия си кафето, а то си играе, абе чиста работа.
Приятелка ми препоръча и клуб Макуин над кино Фламинго.

# 554
  • Пловдив
От "Теди" и аз съм доволна.Но празнувахме РД на малкия ми син,точно 4 беше преди 2 години.Не ми е много актуална информацията.Летни деца имам и трудно събирам деца за рожден ден,та в този смисъл гостенчетата бяха на много различна възраст от 2 до 12 г.Аниматорът се справи чудесно.На другите неща не съм обърнала особено внимание.Най-важното за мен е,че човекът ги забавлява чудесно децата.Щом и ние го слушахме и се смеехме с глас,заедно с малчуганите.

Общи условия

Активация на акаунт