Къде в Пловдив??? - 35

• 63 217
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Къде се намира това "Оранжево небе".

# 571
Комплекс Райски кът в Смирненски, ако ти говори нещо (в бяло, зелено и жълто са коопераците), влиза се в уличката, която е точно срещу бариерата на общежитията. И от други места се влиза де, но аз от там минавам Simple Smile

# 572
За рожденните дни - след дълго лутане, питане и оглед на място, отново се спряхме на Тон Бонбон. За трета поредна година сме там, децата се забавляват страхотно и родителите са спокойни, че им гледат децата. Исках тази година да разнообразим и да намерим нещо различно, но не ни се получи  Rolling Eyes
Канили са ни на РД в Дисни, добре беше като цяло, но вече ще празнуваме 5 г и не е много интересно за по-големите деца.

За плуване водя малката в Младост, при Паунова. Много съм доволна, сега след ремонта се надявам да е по-читаво с вентилацията и направените мазилки. Взимат деца над 4 години, като има и изключения. Виждала съм доста по-малко момченце, с баща си бяха във водата.

Моля те кажи малко повече за условията в Младост и знаеш ли кога ще приключи този ремонт.
Само Паунова ли води децата или има и други учители ? Каква е таксата ?
И може ли някакъв тел. да се обадя и разпитам ?
Благодаря!

# 573
  • Пловдив
Много често сме присъствали на РД във Феъри /срещу МОЛ-а/. Там е широко, но децата не ги занимават с нищо, по-скоро ги наблюдават. За родителите е доста тясно. Аз лично не го харесвам, защото е просто едно затворено място с лабиринт, но много родители са доволни.

Ние мин. година празнувахме /6 г./ в Only Fun. Като цяло съм доволна. По-различно е от всички други центрове, децата бяха доволни и впечатлени от залите. За родители също е спокойно, има доста място. Единственото като минус е, че някои деца се оплакаха, че аниматора /мъж/ е по-строг, не им дава да отиват където искат. Там е по-различно като тип детски център и може би наистина се налага по-сериозно да ги държат децата.

Другото място от което сме доволни е до р. Марица - МакКуин. За по-малки деца /под 7 г./ мисля, че е добре. Като организация, място и за деца и за родители.

Сега да питам аз - къде да търся анцунг за първокласничка?

# 574
Момичета,виждали ли сте някъде стъклени чаши за чай,в краен случай "бял",прозрачен дуралекс?В района на Центъра,или Кичука?В Евроленд няма.

# 575
За големи деца-боулинг,,,Куизър,,,Пейнбол,тенис на маса....и още много други занимавки има...Картинг....само идеи да има човек,може да спретне интересен рожден ден

# 576
Много ми се иска да запиша каката на тенис на корт, бихте ли ми препоръчали треньор в каршака, пък и тенис ракета ще ни трябва....

# 577
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Да споделя и тук, че на 15-ти септември в парка в центъра ще има Парцал фест с базар, творчески работилници и демонстрации какво да си изработим от отпадъчни или естествени материали. В тях ще могат са включват малки и големи. Ще има и турнир по скачане с ластик, така че може да се включите с детето Simple Smile ДБМ също ще участват с набиране на учебни пособия за децата лишени от родителски грижи, а Animal Hope ще имат благотворителен щанд за набиране на средства за бездомните животни. Ще бъде интересно и забавно, на дневен ред са зелените идеи и опазването на околната среда!
Ето и участниците до момента:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.417513334968143.106774. … 137302&type=3

# 578
Привет дами, от къде мога да купя хубави детски чорапки - размер 29-34, на добра цена?
Не ми се дават 4-5 лв за един чифт чорапи. Искам да купя поне 14 броя.

Мидичка,
в Била, Метро, Карфур и в Кауфланд проверявала ли си, там съм виждала такива чаши.

# 579
Не,не съм проверявала в хипермаркетите,но ще погледна и там,мерси Simple Smile

# 580
  • Пловдив
Привет дами, от къде мога да купя хубави детски чорапки - размер 29-34, на добра цена?
Не ми се дават 4-5 лв за един чифт чорапи. Искам да купя поне 14 броя.

Мидичка,
в Била, Метро, Карфур и в Кауфланд проверявала ли си, там съм виждала такива чаши.

Пролетта бях купувала от Мечо Пух чорапи на Колев и Колев за 1 лв. Сега не съм ходила, но предполагам, че пак ще има.

# 581
  • Пловдив
Момичета,виждали ли сте някъде стъклени чаши за чай,в краен случай "бял",прозрачен дуралекс?В района на Центъра,или Кичука?В Евроленд няма.

В Карфур със сигурност има. Виждала съм в магазини ХИТА - единия (за който аз знам) е като тръгнеш от бариерата на автогара Родопи към старите Хали, а другия е отстрани на м-н Слънчеви лъчи (в Кичука, бившия ресторант Хоризонт).

# 582
Благодаря Simple Smile Карфур ще го подмина за сега (не за друго,ами ми е далече),а в Хита-та ще проверя довечера.Преди половин година едва събрах от там някакви последни 2 бройки.Дано да има пак.

# 583
  • Пловдив
julsi23 , дали може да ме ориентираш как са цените за РД в ONLY FUN ?
От поста ти останах с впечатление,че е подходящо за 6-7 г деца.
И въобще приемам всякакви предложения за за детски центрове подходящи за по-големи деца. Rolling Eyes

# 584
За рожденните дни - след дълго лутане, питане и оглед на място, отново се спряхме на Тон Бонбон. За трета поредна година сме там, децата се забавляват страхотно и родителите са спокойни, че им гледат децата. Исках тази година да разнообразим и да намерим нещо различно, но не ни се получи  Rolling Eyes
Канили са ни на РД в Дисни, добре беше като цяло, но вече ще празнуваме 5 г и не е много интересно за по-големите деца.

За плуване водя малката в Младост, при Паунова. Много съм доволна, сега след ремонта се надявам да е по-читаво с вентилацията и направените мазилки. Взимат деца над 4 години, като има и изключения. Виждала съм доста по-малко момченце, с баща си бяха във водата.

Моля те кажи малко повече за условията в Младост и знаеш ли кога ще приключи този ремонт.
Само Паунова ли води децата или има и други учители ? Каква е таксата ?
И може ли някакъв тел. да се обадя и разпитам ?
Благодаря!
Миналата година картата беше 50 лв, за 10 посещения (по 45 минути), валидност - 2 месеца. За единично посещение всеки треньор си има карта и може да влезеш с нея - за да прецениш дали ще му хареса на детето. Часове има два пъти в седмицата, за най-малките от 18 часа, по-напреднали то 19ч. Тогава ходихме в сряда и четвъртък.
Няколко са треньорите за малките, освен Паунова, Раденкова също беше с група там, има и един мъж - Иван - координати на тях нямам, но на място можеш да говориш с тях и да ги разпиташ.
Ремонтът трябва да е приключил вече, четох публикация, че в началото на септември ще започват тренировките на спортното, но не съм ходила на място още.
Малката се забавляваше много, но все пак не е волна програма. Всички плуват и правят това, което треньора има каже, учат се на доста неща.
Трябва на място да отидеш и да видиш за какво става въпрос. Ще ти обяснят всичко и ще ти покажат басейна, може и нови условия да има, защото от тази година ще си се управлява от общината и след наложителния ремонт може и да вдигнат цените Simple Smile
Ще те помоля да пишеш ако отидеш на място и разбереш по-актуална информация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт