Къде в Пловдив??? - 35

• 63 261
  • 783
  •   2
Отговори
# 585
Някой има ли наблюдение дали днес работят магазин Дали и Ариста?

# 586
  • Пловдив
Знаете ли има ли застрахователен брокер, който работи днес и където мога да си направя мед. застраховка за чужбина?

# 587
  • Пловдив
Момичета помагайте, трябва ми детски зъболекар.

# 588

Аз съм много доволна от д-р Куцалова в Изидент, има подход към децата http://izident.com/

# 589
Здравейте!
Къде мога да намеря раници Херлитц и други качествени раници?Ходих в Метро и книжарницата на Джулия до 101 балона?  bouquet

# 590
Може да ви се стори смешно питането ми,но децата ви плуват ли в студените месеци,водата отопля ли се,а помещенията? Къде е този басейн Младост,бихте ли обяснили? Благодаря   bouquet

# 591
Тази година най-страхотните рождени дни, на които присъствах бяха с външни аниматори. В детските центрове навсякъде е едно и също и след второто празнуване имаш чувството, че въртиш една и съща грамофона плоча.
Последно невероятно парти се получи на Джия бийч с бившия аниматор на мол Галерия- Иван. Справи се с 15 деца от 1 до 8-10 години и за секунда не изпусна вниманието им. Имаше още едно момиче с него и за три часа направо размазаха децата от игри. За първи път ми се случва да играем и танцуваме заедно с децата, а не да си пием кафето по масите. Горещо го препоръчвам.

# 592
  • Майничка
Привет дами, от къде мога да купя хубави детски чорапки - размер 29-34, на добра цена?
Не ми се дават 4-5 лв за един чифт чорапи. Искам да купя поне 14 броя.
...

Аз съм купувала от чорапената борса на "Източен", зад "Деком". Също и от едно магазинче на "Чар", намира се на "Крали Марко", с/у оптиката на МЦ Тримонциум. По 5бр. от модел и номер вече се водеха на едро и излизаха по 1 - 1,20лв., според размера и вида (детските).

# 593
Мерси момиета, след празниците ще обиколим Simple Smile.
Че вкъщи хем живее чорапено чудовище, яде ни чорапите и все по някой липсва, хем малката расте като на поливка.

# 594
Може да ви се стори смешно питането ми,но децата ви плуват ли в студените месеци,водата отопля ли се,а помещенията? Къде е този басейн Младост,бихте ли обяснили? Благодаря   bouquet
Миналата зима не я водих, защото беше студено. Затопляха помещението, но поради липса на вентилация прозорците бяха отворени постоянно, а коридора, в който плувахме е точно до тях. Вадих малката с посинели устни. Иначе водата си е 27 градуса, топло е в помещението, на трибуните не се стои от жега, топла вода под душа колкото искаш... Иначе доста деца си водят и през зимата.
Предполагам, че тази зима няма да е вече така след ремонта, но нямам наблюдения още, не съм започнала да я водя. След рожденния й ден може да подновим тренировките, но в момента и работата ми е такава, че доста късно се прибирам и не мога да я карам в 18 часа.
Басейна е на гребната база, на гърба на спортното училище, входа е откъм пазара, като вървиш към стадион Пловдив. Минава се през едно паркче по пътечката и се влиза в  двора на басейна. Табела до скоро имаше само на фитнеса.

# 595
Здравейте!    Simple Smile
Интересувам се от адреси на здравословни и био магазини, без значение за храна, козметика, дрехи.
Тези, които знам:
Здравословните  на "Опълченска", до чешмичката в центъра и в пресечка малко след 2-ра поликлиника, БалевБио в МОЛ-а, ЗеленБио на "Скайлер".
Ако знаете адреси и на други и споделите, ще съм много благодарна!      bouquet

# 596
здравословен има на гърба на Мария Луиза, води се май улица Гео Милев newsm78

# 597
  • Пловдив
Здравословни храни  ул Авксентии Велешки срещу Симфовния.Кв Тракия  блока зад зеленчуковия   пазар-магазин Амбър.

# 598
енито ,   mama66 , благодаря ви!   Hug

# 599

Аз съм много доволна от д-р Куцалова в Изидент, има подход към децата http://izident.com/

Преди близо два месеца посетихме този дентален център поради проблем със зъбче на 4 годишния ни син,точно при въпросната д-р Куцалова,но отношението беше отвратително към детето,мога да кажа насилствено,нямаше опит за предразполагане на детето към обстановката,а сестрата зае веднага поза и насилствено започна да държи главата на детето още от първия момент на сядането му на стола,което ме кара да си мисля,че това е честа практика в екипа им,явно за да могат по-бързо да си свършат работата.Резултат от посещението ни нямаше,но стреса на детето и това да гледам как му стискат главата ми струваше 20 лв.,тъй като зъбчето беше лекувано преди това в друга клиника,но просто част от пломбата се беше отчупила.Лично аз очаквах различно отношение към детето,а това което показаха за мен е сигурен начин да стресират едно дете и да го откажат да седне отново на зъболекарския стол.Имах чувството,че са ме върнали в 80те години когато училищните зъболекари удряха шамари на учениците,ако не искаха да си отворят устата.Не мога да коментирам професионализма и,но ако доброто отношение към децата и това да ги предразположиш са част от него аз лично го подлагам на съмнение.

Общи условия

Активация на акаунт