Къде в Пловдив??? - 35

• 63 215
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Сервиз на фотоапарати Никон? По скоро за професионални апарати, д5000, трябва да се отвори обектива и зачисти или да се види какво е станало там вътре...

# 661
  • Пловдив
Сервиз на фотоапарати Никон? По скоро за професионални апарати, д5000, трябва да се отвори обектива и зачисти или да се види какво е станало там вътре...

Видях питанката ти и във фото-темата Simple Smile Щом трябва да се отваря, пращай го в Зентекс Simple Smile

# 662
  • Пловдив
Искам да прехвърля една видеокасета на диск, къде мога да го направя???

# 663
  • в сърцата на децата <3

И второ питане - препоръчайте школа за шофьорски курсове. Мога да посещавам курса само след 17,30 часа, това ще бъде ли проблем? (живея в района на Каменица, работя до митницата)

Препоръчвам Митков от Гавазов и син. Школата е в блока до Билата в района на мол Галерия. Теорията е две седмици по 3 дни от 5 до 7 вечерта. И да изпуснеш ден не е фатално, могат да ти дадат нещо като лекции. Цената беше около 600 лева при него, аз карах преди година. Колата е Голф 2, нищо особено, но инструктора е много, много, много добричък и никога не се кара и не повишава тон. Докато карах аз все жени обучаваше  Laughing В цената може и да има промяна, ако искаш ще ти пратя на лични телефона, включено е всичко без БЧК и медицинско. Кормуването е когато ти е удобно, аз и от 8 до 9 вечерта съм карала, като нямах друго време свободно.

Искам да прехвърля една видеокасета на диск, къде мога да го направя???

На центъра на Джумаята съм виждала голяма табела, но нямам представа как се справят. Иначе има такава услуга май във всяко фото - фотото, което е в подлеза на Тримонциум има също! Цени обаче не мога да кажа.

# 664
  • в сърцата на децата <3
Къде в района на центъра мога да намеря домашно прясно мляко? Сещате се - от онези хора, които си наливат в бутилки и продават собствено производство.

# 665
домашно от този тип не мога да ти препоръчам, но ако искаш на входа на Лекси в Гранда има млекомат

# 666
  • Майничка
Къде в района на центъра мога да намеря домашно прясно мляко? Сещате се - от онези хора, които си наливат в бутилки и продават собствено производство.
Сутрин зад дългия блок на Петко Д.Петков, с/у ДСК на Гранда бая народ чака към 8,30 за домашно прясно мляко, но не зная нито как го карат, нито в какво го наливат, така и не съм видяла доставчика.

... Някой има ли идея къде мога да намеря или поръчам цветя от естествена червена кожа за двете обувки....

Вероятно в някое ателие за чанти могат да ти направят, сещам се за това с/у Маркет центъра. Иначе парче естествена кожа, различни цветове, можеш да си купиш от "Иван Вазов", има една будка с/у дюнерите след началното училище.

# 667
  • Пловдив
Сутрин зад дългия блок на Петко Д.Петков, с/у ДСК на Гранда бая народ чака към 8,30 за домашно прясно мляко, но не зная нито как го карат, нито в какво го наливат, така и не съм видяла доставчика.

Също има млекар пред Богомил дългия блок - падат се номера от 5 до незнам си колко. Сряда със сигурност, носи си човека от някакво село след рогошко шосе, пила съм от млякото - хубаво е, не е прекалено миризливо  Whistling

# 668
lady di,много пъти съм препоръчвала за шофьорски курсове Румен Ишпеков.Още повече че ни е в квартала/живее до стадион "Ботев" /,но и без това ,с него може винаги да се разберете да кормуваш в удобно за теб време.Не знам ,обаче,как стои въпроса с теорията/нея я провеждат в кв.Съдийски-но пак е на близо и на удобно място/-но доколкото си спомням и тя беше надвечер..та да могат и работещите да се включат......,но най-добре е да му се обадиш и да питаш.Ако решиш-пиши на ЛС да давам телефона.

Благодарение на твоите препоръки и тези на elfi4ka за Румен Ишпеков се записах и аз при него на курс. За първи път ще кормувам в четвъртък. А сега в края на седмицата ми приключва теорията. Включвам се, за да кажа за теорията. Задължителна е. За да може да кормуваш, трябва да минеш задължително първите 4 дни. В тази автошкола започват от 17 и са до 19.50-20 часа.

# 669
  • Пловдив

Може ли някой да ми пиша къде продават сенки на Флормар?

В ТЦ "Форум" в Тракия, на І -ия етаж. Има и неонови  Simple Smile.

# 670
  • Пловдив
Момичета,къде продават омекотител Коколино Rolling Eyes

# 671
  • Пловдив
Момичета,къде продават омекотител Коколино Rolling Eyes

Виждала съм в магазинчето срещу училище "Душо Хаджидеков". Имаше няколко вида.

# 672
  • Пловдив
Благодаря ти, mamino   Joy Намерих цинк вайс, все ме пращаха по железарии, а в аптеките е под наименованието цинков оксид!

# 673
  • Пловдив

Видях питанката ти и във фото-темата Simple Smile Щом трябва да се отваря, пращай го в Зентекс Simple Smile

Адрес на зентекс знаеш ли?

ПП НАМЕРИХ ГО
 Party

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 13:09 от Josefin

# 674
Взех халат за баня от Метро с 2бр кърпи- доволна съм, не полепват мъхчета след баня.

Можете ли да ми кажете фурна, където мога да поръчам питки за сватба. Да работи събота, защото сватбата е в неделя, а не искам питки от петък. Сетих се за тази до Лаута (до сладкарница Мон Шери), но не знам дали приемат поръчки за питки.

Общи условия

Активация на акаунт