Къде в Пловдив??? - 35

• 63 199
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
Добър ден!  Hug
Момичета,спешно трябва да си намерим квартира,но се оказа "мисията невъзможна" и почнах много сериозно да се отчаѝвам. Всеки ден гледаме обяви в нета и звъним на агенции за недвижими имоти ,но наѝ-странното е ,че никоѝ ама никоѝ не вдига newsm78 Какво е това чудо...? Пускат обяви всеки ден а не си вдигат телефоните!!! Моля тези ,които знаят да ми дадат координати на някоя сериозна агенция към,която да се обърна.Благодаря ви предварително!  bouquet

# 646
  • Пловдив
Агенция "Хера"-Красимира Видева е брокерката.Дано свърши работа,аз съм доволна. 0885848524
0899417673 Успех.

# 647
  • Пловдив
Цинк вайс от къде мога да намеря? Трябва ми за лекарство!

# 648
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми добър детски алерголог Hug....малката ми дъщеря е с продължителна кашлица Thinking
Др. Стефка Евтимова
Аз ходя при нея от 10 години сега и синът ми

# 649
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите,момичета  Hug Hug

# 650
  • Пловдив
Момичета, искам да карам курс за козметик по програмата "Аз мога". Бихте ли ми препоръчали студио?  bouquet

# 651
  • Пловдив
Къде правят протеинова терапия на коса?  Embarassed  Може на Alfaparf бамбукова или Milk shake? Някои правил ли си е къде?  Praynig

# 652
Цинк вайс от къде мога да намеря? Трябва ми за лекарство!
Мисля, че продават в аптеките или си поръчваш и ти доставят.

# 653
Ани, преди около месец и нещо имаше изнесени пред Алати доста кашони с плочки с голямо намаление - явно останали им малки количества  Peace
  Hug
Змейка, благодарско, ама късно видях, аз като си навия на пръста и иди ми чупи хатъра. Хванах мъжО и в Баумакса ей на къде по права линия ни се пада  Laughing купих, на цвят ми хареса, цената направо идеална - 7лв  Mr. Green

# 654
Момичета, къде в Пловдив продават детско бельо на Венера, търся пижама  Rolling Eyes
Венера имат фирмен магазин в блока на Язов на края на Гагарин, срещу входа на пожарната. Намира се във вътрешния двор  Peace

# 655
  • Пловдив
*vera, Drozi  , благодаря ви за насоките  bouquet

Може ли някой да ми пиша къде продават сенки на Флормар?

# 656
Търся сервиз за микровълнова LG, че часовникът й спря да свети.

# 657
На скоро си купих много красиви и удобни сандали на Caprice от естествена кожа с цвете от кожа от едната страна, но загубих цветето на едната обувка. Някой има ли идея къде мога да намеря или поръчам цветя от естествена червена кожа за двете обувки.
И второ питане - препоръчайте школа за шофьорски курсове. Мога да посещавам курса само след 17,30 часа, това ще бъде ли проблем? (живея в района на Каменица, работя до митницата)
ПП. намерих снимки на обувките:
http://www.zalando.co.uk/caprice-sandals-red-ca411b02p-302.html

# 658
Може ли някой да ми пиша къде продават сенки на Флормар?
В подлеза на Тримонциум има голям щендер. По магазинчетата на пешеходния мост има също, в подлеза на гарата са доста неща , на Младежка също има в едно магазинче ако те интересува ще ти го обясня зависи къде търсиш на доста места ги има

# 659
lady di,много пъти съм препоръчвала за шофьорски курсове Румен Ишпеков.Още повече че ни е в квартала/живее до стадион "Ботев" /,но и без това ,с него може винаги да се разберете да кормуваш в удобно за теб време.Не знам ,обаче,как стои въпроса с теорията/нея я провеждат в кв.Съдийски-но пак е на близо и на удобно място/-но доколкото си спомням и тя беше надвечер..та да могат и работещите да се включат......,но най-добре е да му се обадиш и да питаш.Ако решиш-пиши на ЛС да давам телефона.

Общи условия

Активация на акаунт