Къде в Пловдив??? - 35

• 63 215
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
Момичета,откъде минават рейсовете на центъра?След тунела пътя е затворен,никакъв рейс не минава.
Днес бях бясна на това управление на града. Никъде, нито по спирките, нито на рейсовете пишеше, че има промяна в маршрутите. Хората стояха и се чудеха защо няма рейс. Сякаш, че в града има улици и рейсове, но хора няма Sneaky
Мидичка, ето тук е описан маршрута на рейсовете и подробности по ремонтите http://news.plovdiv24.bg/378655.html

Благодаря ти.Вчера два часа не можех да стигна до Герджика,а днес един час се лутах,докато се предвижа до Кичука.Добре,че ще е само до неделя...

# 616
Не няма да е само до неделя -  ето тук ни уведомяват за товя какво чака нас и учащите в следващите седмици http://news.plovdiv24.bg/378479.html

# 617
Не няма да е само до неделя - прочети новината отначало  bouquet

Ами пише до 9-ти септември уж  Thinking

# 618
АЗ търся играчка, игра, дреха с angrybirds за подарък. Ако някой е мяркал скоро нещо ще се радвам да сподели!  Hug

# 619
Момичета помагайте, трябва ми детски зъболекар.

Водя малката при моята зъболекарка. Тя не е "детски зъболекар", но дъщеря ми много я харесва и буквално подскача от радост, като й кажа че ще ходим да и оправят зъбчетата Laughing
Ако те интересува, ще ти дам координати на лични.

# 620

Непременно ще дам инфо ако отида. Само че аз не мога да го карам по-рано от 19ч. (до 18ч. съм на работа), а тогава както разбирам са по-напредналите. Ужас, направо не знам как ги нагласят тези часове, те са за неработещи родители ?!!

За рожденните дни - след дълго лутане, питане и оглед на място, отново се спряхме на Тон Бонбон. За трета поредна година сме там, децата се забавляват страхотно и родителите са спокойни, че им гледат децата. Исках тази година да разнообразим и да намерим нещо различно, но не ни се получи  Rolling Eyes
Канили са ни на РД в Дисни, добре беше като цяло, но вече ще празнуваме 5 г и не е много интересно за по-големите деца.

За плуване водя малката в Младост, при Паунова. Много съм доволна, сега след ремонта се надявам да е по-читаво с вентилацията и направените мазилки. Взимат деца над 4 години, като има и изключения. Виждала съм доста по-малко момченце, с баща си бяха във водата.

Моля те кажи малко повече за условията в Младост и знаеш ли кога ще приключи този ремонт.
Само Паунова ли води децата или има и други учители ? Каква е таксата ?
И може ли някакъв тел. да се обадя и разпитам ?
Благодаря!
Миналата година картата беше 50 лв, за 10 посещения (по 45 минути), валидност - 2 месеца. За единично посещение всеки треньор си има карта и може да влезеш с нея - за да прецениш дали ще му хареса на детето. Часове има два пъти в седмицата, за най-малките от 18 часа, по-напреднали то 19ч. Тогава ходихме в сряда и четвъртък.
Няколко са треньорите за малките, освен Паунова, Раденкова също беше с група там, има и един мъж - Иван - координати на тях нямам, но на място можеш да говориш с тях и да ги разпиташ.
Ремонтът трябва да е приключил вече, четох публикация, че в началото на септември ще започват тренировките на спортното, но не съм ходила на място още.
Малката се забавляваше много, но все пак не е волна програма. Всички плуват и правят това, което треньора има каже, учат се на доста неща.
Трябва на място да отидеш и да видиш за какво става въпрос. Ще ти обяснят всичко и ще ти покажат басейна, може и нови условия да има, защото от тази година ще си се управлява от общината и след наложителния ремонт може и да вдигнат цените Simple Smile
Ще те помоля да пишеш ако отидеш на място и разбереш по-актуална информация Simple Smile
Възрастни дали се обучават? Съпругът ми е като пирон в кисело мляко и искам да го изненадам с 1 курс. Може ли да попитате, когато ходите?

# 621
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за мненията за детски зъболекар. Сега трябва да спадне бузката и да решим къде да отидем.

# 622
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив продават детско бельо на Венера, търся пижама  Rolling Eyes

# 623
Момичета, къде в Пловдив продават детско бельо на Венера, търся пижама  Rolling Eyes

Миналата година купувах от форум Тракия, на първия етаж в магазин за бельо. Бельо в широка гама и номера пък съм виждала в един магазин, който се зад блоковете срещу Мото пфое. Има няколко еднакви осеметажни блока, които са разположение перпендикулярно на булеварда, зад тях. Има и хранителен магазин и някакъв щаб на партия също. Тогава още не бяха заредили много пижами с дълъг ръкав, а такива ми трябваха.

# 624
Търся хубави халати за баня. В Метро има промоция халат+2бр хавлиени кърпи за 30лв,но не знам дали са хубави. В Юск има намалени за по 20лв.

# 625
Търся хубави халати за баня. В Метро има промоция халат+2бр хавлиени кърпи за 30лв,но не знам дали са хубави. В Юск има намалени за по 20лв.

В Гранда на първия етаж има магазин с много хубави халати /това е магазина,който по-рано беше в Маркет центъра/  Peace

# 626
Благодаря мноого miss_74. През седмицата ще мина да ги видя, дано не са много скъпи Blush.

А да ми кажете детски пантофки с животни къде мога да намеря (виждала съм само за възрастни), трябват ми за 3-годишния ми племенник.

# 627
Наскоро търсех за сина си хавлия за баня. Обикалих Метро, Юск, магазина преди Тунела(откъм понеделник пазара), на ул."Хр.Г.Данов", в халите до Билата,цените варираха от 50 до 130лв и нагоре. Като тези от 50лв бяха на "Яна". Накрая същия от 50 го намерих на Събота пазара за 41лв. Магазинчето е в една малка уличка, която излиза на пазара. Ако те интересува ще се опитам да те упътя.

# 628
Момичета,препоръчайте ми добър детски алерголог Hug....малката ми дъщеря е с продължителна кашлица Thinking

# 629
  • Майничка
Момичета,препоръчайте ми добър детски алерголог Hug....малката ми дъщеря е с продължителна кашлица Thinking

Д-р Росица Бакалова или д-р Нина Маркова.

Общи условия

Активация на акаунт