Къде в Пловдив??? - 35

• 63 217
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
Момичета помагайте, трябва ми детски зъболекар.

Мога да препоръчам д-р Мърхов, има подход към децата и работи много добре:peace:

# 601
Много зареден здравословен и  за диетични храни магазин има и  до "Белия Паяк"-на ул. Д-р Вълкович.Иначе се сещам и за един уличките зад Здравната каса/но ми изскочи от акъла името на улицата,пада се втората успоредна след ЗК,посока прелеза/.

# 602
  • Пловдив

Аз съм купувала от чорапената борса на "Източен", зад "Деком". Също и от едно магазинче на "Чар", намира се на "Крали Марко", с/у оптиката на МЦ Тримонциум. По 5бр. от модел и номер вече се водеха на едро и излизаха по 1 - 1,20лв., според размера и вида (детските).

Къде по-точно зад Деком?И има ли чорапогащници?   bouquet

# 603
  • Пловдив
Mucko, като застанеш с лице към сградата, вляво точно се пада

# 604
  • Пловдив
Мерси    bouquet

# 605

Непременно ще дам инфо ако отида. Само че аз не мога да го карам по-рано от 19ч. (до 18ч. съм на работа), а тогава както разбирам са по-напредналите. Ужас, направо не знам как ги нагласят тези часове, те са за неработещи родители ?!!

За рожденните дни - след дълго лутане, питане и оглед на място, отново се спряхме на Тон Бонбон. За трета поредна година сме там, децата се забавляват страхотно и родителите са спокойни, че им гледат децата. Исках тази година да разнообразим и да намерим нещо различно, но не ни се получи  Rolling Eyes
Канили са ни на РД в Дисни, добре беше като цяло, но вече ще празнуваме 5 г и не е много интересно за по-големите деца.

За плуване водя малката в Младост, при Паунова. Много съм доволна, сега след ремонта се надявам да е по-читаво с вентилацията и направените мазилки. Взимат деца над 4 години, като има и изключения. Виждала съм доста по-малко момченце, с баща си бяха във водата.

Моля те кажи малко повече за условията в Младост и знаеш ли кога ще приключи този ремонт.
Само Паунова ли води децата или има и други учители ? Каква е таксата ?
И може ли някакъв тел. да се обадя и разпитам ?
Благодаря!
Миналата година картата беше 50 лв, за 10 посещения (по 45 минути), валидност - 2 месеца. За единично посещение всеки треньор си има карта и може да влезеш с нея - за да прецениш дали ще му хареса на детето. Часове има два пъти в седмицата, за най-малките от 18 часа, по-напреднали то 19ч. Тогава ходихме в сряда и четвъртък.
Няколко са треньорите за малките, освен Паунова, Раденкова също беше с група там, има и един мъж - Иван - координати на тях нямам, но на място можеш да говориш с тях и да ги разпиташ.
Ремонтът трябва да е приключил вече, четох публикация, че в началото на септември ще започват тренировките на спортното, но не съм ходила на място още.
Малката се забавляваше много, но все пак не е волна програма. Всички плуват и правят това, което треньора има каже, учат се на доста неща.
Трябва на място да отидеш и да видиш за какво става въпрос. Ще ти обяснят всичко и ще ти покажат басейна, може и нови условия да има, защото от тази година ще си се управлява от общината и след наложителния ремонт може и да вдигнат цените Simple Smile
Ще те помоля да пишеш ако отидеш на място и разбереш по-актуална информация Simple Smile

# 606
къде си намеря безцветна къна?
знам че има цветни и на билкова основа,но аз искам да си купя безцветна

# 607
  • Пловдив

Препоръчвам д-р Илияна Гьозова - млад специалист със страхотен подход към децата. Тя си е детски стоматолог. Обяснява всичко на детето, много е търпелива, не насилва, не се изнервя. Останах очарована от отношението й. Работи в дентална клиника "Д-р Станков" в Гранда. http://dentalnaklinika.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82 … D0%BA%D1%82%D0%B8

# 608
  • Пловдив
След последния пост - и от мен един положителен глас за Илияна Гьозова. От 4 години ползвам клиниката, в която работи - ходя при съпругата на Станков. Доста често ми се е случвало Илияна да има дете на стола, когато съм там - винаги е била много спокойна и да се справя без проблеми с малките си пациенти.

# 609
  • Пловдив
    Един глас за д-р Йордан Търпоманов.Преди имаше кабинет в медицинския център до "Копчето", сега се премести на улица Света Петка. Изключително внимателен млад човек, доколкото знам е асистент точно със специалност детска стоматология.

# 610
  • Пловдив
Здравословни магазини, освен споменатите: на Пешеходния мост има една дрогерия, в магазин "Триумф" на ул. "Васил Левски" има доста добре зареден щанд, в кв. Кършияка на кръстовището на ул. "Брезовска" и ул. "Поп Златан" до млечния магазин...Карфур и Кауфланд също...

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 20:47 от *Бенджи*

# 611
Момичета,откъде минават рейсовете на центъра?След тунела пътя е затворен,никакъв рейс не минава.

# 612
Здравейте ,бихте ли ми препоръчали фитнес в кв.Смирненски ? Ще съм ви благодарна ,ако може да споделите и цена на едно посечение .  bouquet  bouquet  bouquet

# 613
Момичета,откъде минават рейсовете на центъра?След тунела пътя е затворен,никакъв рейс не минава.
Днес бях бясна на това управление на града. Никъде, нито по спирките, нито на рейсовете пишеше, че има промяна в маршрутите. Хората стояха и се чудеха защо няма рейс. Сякаш, че в града има улици и рейсове, но хора няма Sneaky
Мидичка, ето тук е описан маршрута на рейсовете и подробности по ремонтите http://news.plovdiv24.bg/378655.html

# 614

Аз съм много доволна от д-р Куцалова в Изидент, има подход към децата http://izident.com/

Преди близо два месеца посетихме този дентален център поради проблем със зъбче на 4 годишния ни син,точно при въпросната д-р Куцалова,но отношението беше отвратително към детето,мога да кажа насилствено,нямаше опит за предразполагане на детето към обстановката,а сестрата зае веднага поза и насилствено започна да държи главата на детето още от първия момент на сядането му на стола,което ме кара да си мисля,че това е честа практика в екипа им,явно за да могат по-бързо да си свършат работата.Резултат от посещението ни нямаше,но стреса на детето и това да гледам как му стискат главата ми струваше 20 лв.,тъй като зъбчето беше лекувано преди това в друга клиника,но просто част от пломбата се беше отчупила.Лично аз очаквах различно отношение към детето,а това което показаха за мен е сигурен начин да стресират едно дете и да го откажат да седне отново на зъболекарския стол.Имах чувството,че са ме върнали в 80те години когато училищните зъболекари удряха шамари на учениците,ако не искаха да си отворят устата.Не мога да коментирам професионализма и,но ако доброто отношение към децата и това да ги предразположиш са част от него аз лично го подлагам на съмнение.

Съжалявам за неприятните изживявания, но при нас този проблем го нямаше. Надявам се, че детето не  е стресирано от зъболекарите по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт