Къде в Пловдив??? - 35

• 63 168
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
  • в сърцата на децата <3
За анцузи специално аз купувам за мен и за мъжа от Липненски  Peace Има много хубави модели на супер ниски цени. Пролетта си купихме - неговия беше 16 лева, моя - 11 лева. Това са цени за горнище и долнище. Магазина им в Гагарин има доста детски дрехи, но конкретно не съм се интересувала, защото не са ми трябвали. Може и от Продавалника да се купуват доста неща, зависи дали човек би носил нещо втора употреба. Сега се сещам, че в магазин Зиг-Заг има мнооооого детски дрехи, стига да не е проблем, че е second hand  Peace

# 691
  • Пловдив
Liliq_Zlatna, ама наистина си златна Hug
И сега ако обясниш по-подробно какво ще рече "долните търговии" - тази на Брезовско ли имаш предвид?

# 692
  • Пловдив
аз пък искам да питам Liliq_Zlatna къде е складът на Беко Simple Smile

# 693
А сега де,ами долните търговии са след един ресторант на ляво,ама го обясних ужас #Crazy!На Брезовска са,но не първите търговии до Илиенци,а по надолу,и няма склад на Беко,в склада имаха пантофи Беко,но аз нещо не се впечатлих!Сега им намерих и сайта http://plastform.net/

# 694
  • Пловдив
Благодаря много Simple Smile

# 695
Имай в предвид,че нещата са на пакетаж,тоест на едро,а и сумата трябваше да е над 100лв!

# 696
  • Пловдив
Прочетох Simple Smile Нищо, така и така трябва да сменям целия гардероб на дребуса... поне ще са БГ нещата, че аман от китайските боклуци #2gunfire

# 697
Как да стигна от автогара "Юг" до ВИК?

# 698
  • Пловдив
Здравейте на всички!
Не можах да намеря информация с търсачката.

Знаете ли къде в Пловдив може да се намери прясно/охладено пуешко месо.

Благодаря и приятна вечер Simple Smile

# 699
Как да стигна от автогара "Юг" до ВИК?
Кое е ВИК/ако е ВиК,то има поне на няколко места....или е Колеж-а по икономика newsm78/?

# 700
  • Пловдив
Mоля препоръчайте цифрова Тв с интернет. кв Тракия ( мак.до 30лв)Нещо от което сте доволни.Ние сме на ДСС,но не ни подменят усройството за нов телевизор,искат да сключим  срочен д-р(сега сме на безсрочен)
Но след нервите който ни докараха от фирмените им подялби не ми се иска да се обвързваме дългосрочно.

# 701
Да докладвам, че в McBaby до прелеза на "Шести Септември" всичката стока е с 50 % намаление. Има есенни и зимни якета от миналата година, както и блузи и комплекти за есента. Не чистят само лятна стока.

# 702
Да докладвам, че в McBaby до прелеза на "Шести Септември" всичката стока е с 50 % намаление. Има есенни и зимни якета от миналата година, както и блузи и комплекти за есента. Не чистят само лятна стока.

Мерси за инфото,утре или другиден ще отида до там да видя какво има  Peace Peace

# 703
  • ПЛОВДИВ
Mоля препоръчайте цифрова Тв с интернет. кв Тракия ( мак.до 30лв)Нещо от което сте доволни.Ние сме на ДСС,но не ни подменят усройството за нов телевизор,искат да сключим  срочен д-р(сега сме на безсрочен)
Но след нервите който ни докараха от фирмените им подялби не ми се иска да се обвързваме дългосрочно.
Бих ви препоръчала N3 от две години сме техни абонати след като ДСС имах спорове и сме много доволни. Една година бяхме на такса от 25/26лв. а миналата година преподписахме за още една и таксата ни стана 23лв. Най-хубавото им е че не ти режат ТВ и Нета в деня на плащане а ти дават 1/2 дена гратисен период и не ти взимат такса включване.  Peace Wink

# 704
  • Пловдив
И Coolbox са добри,но не знам дали ги има в Тракия.Иначе аз с Близу се разправям,но засега не мога да се оттърва от тях,че преподписах февруари от много акъл.Направо се махай от тези,докато можеш.N3 са много по-добри.

Общи условия

Активация на акаунт