Къде в Пловдив??? - 35

• 63 163
  • 783
  •   1
Отговори
# 705
  • о`майна лунна нощ е
Подкрепям за N3. Абонати сме им от септември 2010 г., като двата пъти съм подписвала договор за 1,6 г., при което най-ниската им такса за ТВ+нет от 26 лв. пада на 23 лева. Вторият път дори ми дадоха един безплатен месец /0 лева/ + пълен пакет ТВ, а след този месец още 3, през които пак гледам пълния пакет, но плащам моята си ниска такса от 23 лева. На телефона са до 20 часа всеки ден, винаги се отзовават, ако има питания или някакъв проблем.

# 706
и аз съм "ЗА" N3  Peace

Да докладвам, че в McBaby до прелеза на "Шести Септември" всичката стока е с 50 % намаление. Има есенни и зимни якета от миналата година, както и блузи и комплекти за есента. Не чистят само лятна стока.

къде точно се пада?
за каква възраст са дрехите?

# 707
  • Пловдив
Благодаря  Hug за насоките за доставчик.Улеснихте  ни да не обикаляме из всичките в града.

# 708
Здравейте!
Моля помогнете с координатите на магазин в ж.к.Тракия,в който се продават униформи за СОУ "Паисий Хилендарски".Живеем близо до училището и зная само магазина на Пен Силует до градинката пред Карфур.Там обаче минимизираха асортимента само до риза ,панталон и елек.От продавачката в Пен Силует разбрах ,че другата фирма в ж.к. Тракия шие памучни блузи,пуловери и т.н.,тя естествено не ми каза къде е адреса.
Ако някой знае,ще очаквам отговор.
Успешен ден на всички и... усмивки! Simple Smile

# 709
Къде да намеря дървена голяма дъска или силиконова подложка за месене и точене?  bouquet

# 710
  • Пловдив
Някой да знае дали са пуснали Ескимо Кидс на пазара Rolling Eyes

# 711
  • Пловдив
Здравейте!
Моля помогнете с координатите на магазин в ж.к.Тракия,в който се продават униформи за СОУ "Паисий Хилендарски".Живеем близо до училището и зная само магазина на Пен Силует до градинката пред Карфур.Там обаче минимизираха асортимента само до риза ,панталон и елек.От продавачката в Пен Силует разбрах ,че другата фирма в ж.к. Тракия шие памучни блузи,пуловери и т.н.,тя естествено не ми каза къде е адреса.
Ако някой знае,ще очаквам отговор.
Успешен ден на всички и... усмивки! Simple Smile

http://paisii.info/
На сайта на СОУ-то има адрес на униформите, но не в Тракия, а някъде по брезовско шосе......

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 09:05 от diana_at

# 712
Подкрепям за N3. Абонати сме им от септември 2010 г., като двата пъти съм подписвала договор за 1,6 г., при което най-ниската им такса за ТВ+нет от 26 лв. пада на 23 лева. Вторият път дори ми дадоха един безплатен месец /0 лева/ + пълен пакет ТВ, а след този месец още 3, през които пак гледам пълния пакет, но плащам моята си ниска такса от 23 лева. На телефона са до 20 часа всеки ден, винаги се отзовават, ако има питания или някакъв проблем.

От два дни сме абонати на N3 и за сега съм много доволна. В момента имат пакет Нитро за 30 лева на месец, който включва цифрова телевизия 180 канала, 40 канала аналогови и интернет 40 Mbit.

Може да си пуснете по-ниска скорост на интернет  и по-малко канали на цифровата, за по-ниски цени. Peace

# 713
  • Пловдив
Да кажа и аз за детско бельо, пижамки, тениски и тн. Съвсем случайно попаднах на едно магазинче (по-скоро складче), което се намира на ул. "Филип Македонски" - http://www.bgmaps.com/link/BA6AEC2B304DEEF85DBACB53F33DFEAD. Българска фирма е производителя, но изобщо не обърнах внимание за името й. Бельото е изключително приятна материя на пипане (все още не съм купила, та не знам как ще се държи след като мине през пералнята няколко пъти). Слиповете за 3г. дете бяха около 2лв/бр. Боксерките бяха малко по-скъпи. Пижамите май бяха около 10лв. Потничетата - около 3лв.

mama66, Ние сме на cooolbox. Пакетна услуга - телевизия (около 100 канала), интернет (100МBit) и телефон (100 минути). - 29,80лв/месец - http://cooolbox.bg/ . Не знам дали ги има в Тракия, но ако ги има и решите да сте на тях, търси някой да ти даде покана (и двамата си спестявате по половин месечна такса).

# 714
и аз съм "ЗА" N3  Peace

Да докладвам, че в McBaby до прелеза на "Шести Септември" всичката стока е с 50 % намаление. Има есенни и зимни якета от миналата година, както и блузи и комплекти за есента. Не чистят само лятна стока.

къде точно се пада?
за каква възраст са дрехите?

Намира се на ъгъла под последната кооперация точно преди жп прелеза на "Шести Септември". Точно срещу магазина , от другата страна на булеварда има голям строеж( за ориентир ). Дрехите са от 0 -12-14г, но зависи какво е останало. Доста се купува, вчера най-обрано беше за 3г.

# 715
  • до най-прекрасния мъж
mama66, Ние сме на cooolbox. Пакетна услуга - телевизия (около 100 канала), интернет (100МBit) и телефон (100 минути). - 29,80лв/месец - http://cooolbox.bg/ . Не знам дали ги има в Тракия, но ако ги има и решите да сте на тях, търси някой да ти даде покана (и двамата си спестявате по половин месечна такса).
За съжаление cooolbox нямат покритие в Тракия. И аз се интересувам от смяна на доставчика, че от Близу ми побеля косата, но няма с кой да ги сменя. N3 и те нямат покритие точно в нашата част на Тракия  Sad

# 716
Eeе, да му се невиди, от кога го заглеждам този магазин, сигурно вече няма смисъл да ходя ooooh!

За нет доставчик винаги съм препоръчвала Куулбокс, там, където имат покритие. Сменихме 3 доставчика (дцц, бтк, куулбокс), сега сме с Макс Телеком - несравними с Куулбокс са просто...Верно, че е скъпичко, но за 3-те години, в които им бяхме клиент, никога сме нямали проблеми в каквото и да е отношение, да не говорим, че качеството на услугите им е 6!

# 717
  • Пловдив
Знаете ли до колко часа вечер работят магазините в Илиенци на Брезовско?

# 718
благодаря за отговорите за детските дрехи ,че обиколя ако намеря нещо интересно и на прилични цени ще споделя и аз Simple Smile

# 719
Знаете ли до колко часа вечер работят магазините в Илиенци на Брезовско?

До 18.30 със сигурност. След това започват един по един да затварят и до 19 всичко е затворено

Общи условия

Активация на акаунт