Къде в Пловдив??? - 35

• 63 149
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
Къде да намеря дървена голяма дъска или силиконова подложка за месене и точене?  bouquet
Виждала съм в Техномаркет, на 4-ти км, в домакинския сектор.Но не съм гледала за цени.... 

# 721
  • Пловдив
Още веднъж благодаря за информацията на всички!Ще сменя ДСс към края на месеца защото съм си платила за този

# 722
Може ли да ми препоръчате добър АГ специалист работещ с здравната каса?
Бих искала да знам и за мамолог?

Благодаря!

# 723

Благодаря!

Мерджанов,мисля,че той преглежда и гърдите по желание с ехограф.

# 724
  • Пловдив
Д-р Алтай Косев-мамолог.Малко е дръпнат,но е добър.
Аз ходя при д-р Динко Мандов,АГ-работи с касата.

# 725
  • Пловдив
mama66, blue_angel ние минахме на Мегалан преди 4 месеца - досега никакви оплаквания Peace
Проблема при тях е, че кабелна нямат - само цифрова е (за нас това е без значение, понеже така или иначе ТВ почти не гледаме, а и имаме само 1 ТВ).
Таксата ни е 23,90 като първите 3 месеца бяха безплатни (май тази промоция свърши newsm78)...

Относно Близу - много некоректни излезнаха #2gunfire И да посъветват тези, които смятат да прекратят договорните си отношения с тях - прочете Общите условия Peace

# 726

Намира се на ъгъла под последната кооперация точно преди жп прелеза на "Шести Септември". Точно срещу магазина , от другата страна на булеварда има голям строеж( за ориентир ). Дрехите са от 0 -12-14г, но зависи какво е останало. Доста се купува, вчера най-обрано беше за 3г.

Това намаление е от няколко месеца вече. Живея в района, та често минавам от там. Аз накупих няколко неща за малката. С намалението цените са по-скоро нормални вече, иначе им бяха абсурдни.  И да, доста е обрано поне за нашата възраст.

# 727
  • Пловдив
sweet_maniche ,искаш да кажеш ,че има възможност да ги прекъснем ли?Искат неустойка.  smile3515

# 728
  • Пловдив
http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=11979608

За любителите на медеца... Heart Eyes

# 729
и аз съм "ЗА" N3  Peace

Да докладвам, че в McBaby до прелеза на "Шести Септември" всичката стока е с 50 % намаление. Има есенни и зимни якета от миналата година, както и блузи и комплекти за есента. Не чистят само лятна стока.

къде точно се пада?
за каква възраст са дрехите?

Намира се на ъгъла под последната кооперация точно преди жп прелеза на "Шести Септември". Точно срещу магазина , от другата страна на булеварда има голям строеж( за ориентир ). Дрехите са от 0 -12-14г, но зависи какво е останало. Доста се купува, вчера най-обрано беше за 3г.

мерси  Peaceще го посетя в най-скоро време Wink

# 730
  • Пловдив

Благодаря!

Мерджанов,мисля,че той преглежда и гърдите по желание с ехограф.
И аз ходя при Мерджанов Wink)

# 731
Да,и аз тези дни ще ходя Simple Smile

# 732
И аз ще погледна , дано има още  smile3508 smile3508

# 733

Ох, и там не е истински, за съжаление....

# 734
  • Пловдив

Ох, и там не е истински, за съжаление....

А,ама и там ли си позволяват да има ментета Rolling Eyes Ние за радост си имаме домашен,понякога нося и на колегите и са мнооого доволни.
Ама нямаме навик да го ядем... Confused

Общи условия

Активация на акаунт