С какво ни дразнят свекървите?- тема 19

• 51 492
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
  • София
ivka03, последно къде живеете? Нали при майка ти? Защо тогава оставате да спите у свекървата? А евентуално, като се роди бебето, то ще си има ли постоянно легло в една къща или две легла в двете къщи?

# 556
  • до най-прекрасния мъж
Последно както писах и по-нагоре, засега не живеем никъде - и у тях ходим, и у нас, и на вилата, а докато се роди детето - след поне 9 месеца, ако сега е станало, въпросът трябва да е решен.

# 557
  • out of space
Последно както писах и по-нагоре, засега не живеем никъде - и у тях ходим, и у нас, и на вилата, а докато се роди детето - след поне 9 месеца, ако сега е станало, въпросът трябва да е решен.

Crazy

# 558
  • София

И май имаме пробив във системата и то без разговор. Току-що мъжът ми ми звънна да ме пита какво искам за вечеря и как точно го предпочитам сготвено, а майка му ми каза, че намерила чудни чаршафи с ластик и ни купила за дивана, та да ни е удобно. Направо не мога да повярвам. Да не би да четат БГ-мамма  hahaha hahaha hahaha 

Ами жената ви подготвя за живеене там - да ви е по-удобно.  Wink

# 559
  • до най-прекрасния мъж

И май имаме пробив във системата и то без разговор. Току-що мъжът ми ми звънна да ме пита какво искам за вечеря и как точно го предпочитам сготвено, а майка му ми каза, че намерила чудни чаршафи с ластик и ни купила за дивана, та да ни е удобно. Направо не мога да повярвам. Да не би да четат БГ-мамма  hahaha hahaha hahaha 

А, не, няма да стане, не, не, не. За гости да, но за живеене още доста трябва да се постарае, за да се нанеса у тях.

# 560
А то и аз това щях да питам, като спокойно си пишете това и онова, не ви ли чете някой?  newsm78 Всички вече са във форума.

# 561
  • София
Наистина ли сте на близо 30 години двамата Shocked

# 562

По-нагоре писах - познаваме се от 6 години, но официално сме заедно от 9 месеца. Проблеми по между си нямаме, обичаме се много и той за всичко ми угажда, както и аз на него. Проблемът е само проклетото жилище и нищо друго.
И май имаме пробив във системата и то без разговор. Току-що мъжът ми ми звънна да ме пита какво искам за вечеря и как точно го предпочитам сготвено, а майка му ми каза, че намерила чудни чаршафи с ластик и ни купила за дивана, та да ни е удобно. Направо не мога да повярвам. Да не би да четат БГ-мамма   hahaha hahaha hahaha 

ivka  ...  приказката " от играчка стана плачка " нали я знаеш . Те може да не четат тук , ама някоя "загрижена" колежка може и да чете . А и да те е познала . Колко му е , ако и харесва приятеля ти да му подшушне нещо "добронамерено" . И в крайна сметка от  hahaha   hahaha   hahaha  ...да стане   smile3538 smile3538 smile3538  ...  защото  motor

# 563
  • Варна

А, не, няма да стане, не, не, не. За гости да, но за живеене още доста трябва да се постарае, за да се нанеса у тях.
Доста насериозно се вземаш. Нали си наясно, че тя по никакъв начин не е длъжна да ти се харесва, или пък начина ѝ на живот? Ако искаш да живееш със сина ѝ - намираш начин. Ако начинът не те устройва и е крайно неприемлив - сменяш човека и готово. Wink

# 564
  • до най-прекрасния мъж
Да, на близо 30 сме и двамата, това проблем ли е  newsm78?
Няма кой да чете БГ-МАММА, а да ме познае още по-малко.
Антониа, много си крайна, доста с лека ръка сменяш човека. Аз проблеми с него нямам, надявам се и да нямам. Нашите отношения няма да се променят заради една мръсотия. В крайна сметка той е чистофайник, даже ми е чудно как той е толкова различен от нея. 

# 565
  • София
е последният коментар ме разби.
Проблема с хигиената лесно ще се реши- ако заживеете там, почвай да се чувстваш у дома и си почисти и направи да ти е удобно на теб и бебето (не на свеки и сина и), ако не заживеете там- като ходите си премивай чините например.
Важно е да откриеш къде ще е твоят дом. Домът не идва само от хигиената, той е много повече.
Щом чакате бебе-трябва да е чисто, може да си отремонтирате една стая за вас и бебето и да ти чисто и красиво и ново.
Да, на близо 30 сме и двамата, това проблем ли е  newsm78?
Няма кой да чете БГ-МАММА, а да ме познае още по-малко.
Антониа, много си крайна, доста с лека ръка сменяш човека. Аз проблеми с него нямам, надявам се и да нямам. Нашите отношения няма да се променят заради една мръсотия. В крайна сметка той е чистофайник, даже ми е чудно как той е толкова различен от нея. 
И за съжаление отношенията след раждането на бебето се променят...

# 566
  • София
В крайна сметка той е чистофайник, даже ми е чудно как той е толкова различен от нея. 

И как този чистофайник живее, спи и се храни 30 години в мърлявия апартамент на майка си?

# 567
  • Fort Worth, TX
Цитат
На мен взе весело да ми става в тая тема - аз питах как деликатно да намекна на свекито какво искам да се промени
Ти явно не можеш да схванеш, че няма как да промениш навици изграждани с години.Има една много вярна приказка, която важи за теб с пълна сила.кАто не понасяш се изнасяш.От къв зор ще я мъкнеш у вас и на каква ще се правиш, за да и покажеш каква мърла е, а ти каква си чистница.Всички го разбрахме , но не си права да знаеш.Имаш си жилище живейте си там.Не е нужно такова подмятане напред назад из апартаментите.Изобщо що за навик е да ходите да нощувате там, като че ли няма къде да спите?

# 568
Бебе няма. Има желание.

# 569
  • София
Авторката си реши всички проблеми. Вече ще има чаршаф с ластик, а пък и довечера ще й сготвят каквото тя обича! Алелуя! И важното е, че не изми ни една чиния в повече от санитарния минимум!

Общи условия

Активация на акаунт