Любители на котки 64

• 45 538
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
И Ади е така.Не обича изобщо да я галят,нито да я държат.Веднага се оглежда как да избяга и хуква.Всичките ми котки са били глезани,чак "досадни",а тя изобщо не иска да  пипат и на мен ми тежи на моменти  Sad Единствено,когато легна да спа,ляга на корема ми и заспива за около 5 мин и след това отива в краката ми.Само тогава мога да и се порадвам,но ако започна много да я галя,по-рано тръгва.Макс обича да го галят,неговото моторче постоянно работи.Дори като види,че отивам да галя Ади,идва веднага той и застава да галя него,а понякога вечер като тя легне върху мен,застава пред нея и ляга той с дупе на главата и  Mr. Green и тя трябва да напусне.Незнам дали ще се промени с годините,но сякаш е по-особена,не иска да я мачкат и държат.

# 361
И аз не мога да си представя да съм с негушлива котка. То за какво ми е тогава, за украса?  Confused Взимането на малко коте си е лотария, не знаеш какъв характер ще развие. Добре че я взехме пораснала, и ни казаха че е гушлива. Следващия път пак така ще направим, въпреки че ужасно много искам малко коте.

# 362
Момичета, пак съм аз с въпрос Simple Smile Малкият лъв расте и хубавее, но имам едно питане: дави се. Кашля се и се дави, мисля, че от космите (мъжът го беше намерил да се дави с мой дълъг косъм също, но еднократно). Не съм гледала коте досега и не знам дали е от това - изглежда все едно се опитва да повърне, изпъва врата и след 5 мин пак си играе. Така или иначе в събота сме на вет, но до тогава да ме успокоите опасно ли е и има ли нужда да правя нещо по въпроса? Случва се 2 пъти дневно някъде... Hug

Ето го, даже сега се близа и минутка по-късно пак се дави newsm78

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 18:30 от utopia

# 363
  • Между гори и планини
Здравейте котколюбителки  Hug Пропуснала съм кой знае колко теми, но се радвам, че снимката на моята глезана Кети още е в списъка  Laughing Не успях да прочета темата, но ще наваксам.
Ние сме добре, Кетуша е по-гальовна и бъбрива от всякока. Не съм виждала толкова бъбрива друга котка, все неще ми промяква, промърква, много гушлива, на моменти чак нахална  Laughing Мъжът ми казва, че цял ден ме чака - 5 мин преди да се прибера застава до вратата и ме чака, дори в тоалета и банята влиза с мен. Когато седна е до мен или върху мен, сутрин ме събужда с близане на косата (това от пролетта). При въпрос "Кети къде ти е тумбачето?", ляга и вдига краката и чака галене. Много е смешна. Когато я прибрах от улицата беше гальовна, но не даваше да я гушкат, да седне в скута ми беше невъзможно. Сега е направо разлигавена от всякъде  Laughing
Ето го моето момиче гальовно  Wink

# 364
Мора, аз също съм от Пловдив Simple Smile. Ето още една възможност за безплатна кастрация в Пловдив :
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:
Animal Hope Plovdiv и Tierhilfe Süden организира кампания за безплатни кастрации на бездомни и домашни животни в рамките на месец септември. Операциите ще се извършват след предварително записване на animalhope.bulgaria@yahoo.com или чрез лично съобщение на страницата ни. Капацитетът е ограничен и ще обхване 100 животни.
Всеки желаещ да се възползва от възможността да кастрира улична котка или куче ще трябва да отведе животното в посочената клиника и да се погрижи за следоперативния период. Необходимо е животните, особено женските, да бъдат прибрани и наблюдавани няколко дни. Там за операцията няма да се заплаща, като стойността й се покрива изцяло от Анимал хоуп Пловдив. Конците ще са резурбируеми и няма да се налага повторно посещение на клиниката по-късно за тяхното махане. Проектът ще продължи до края на месец септември.
Дидитка, явно е някакъв популярен котешки стил на танцуване, ето още един последовател  Laughing :

# 365
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В предните два поста има такива хубави коремчета и опашкииии  smile3508! Да ги схруска човек!  Heart Eyes Heart Eyes

Топъл дъжд , ами то момичето си знае, че си е за гушкане, галкане и мачкотене! Grinning Grinning Grinning

# 366
Lumikki, много ми харесва този танц  Grinning

Топъл дъжд
, добре завърнала се! Много се радвам да те "видя" пак  Grinning Кетито какво съблазнително коремче е показала, как да му устоиш!

Ето ние как си прекарваме неделята -

В предишната къща всички подове бяха с мокет, но тук са само паркет, така че при нас пързалянето става и без смазка  hahaha

# 367
Искам да се оплача. Значи това кашляне не било от косми...снощи почна да хърка, има хрипове и днес сутринта в 7.30 при лекаря и малчо май има бронхит Sad Така да го гледаме като писано яйце и ми е болничък. Та сега му биха инжекция и утре пак ще ходим + утре ще му правят и рентген. Стискайте палци да се оправя бързо. Embarassed Praynig

# 368
Мора, аз също съм от Пловдив Simple Smile. Ето още една възможност за безплатна кастрация в Пловдив :
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:
Animal Hope Plovdiv и Tierhilfe Süden организира кампания за безплатни кастрации на бездомни и домашни животни в рамките на месец септември. Операциите ще се извършват след предварително записване на animalhope.bulgaria@yahoo.com или чрез лично съобщение на страницата ни. Капацитетът е ограничен и ще обхване 100 животни.
Всеки желаещ да се възползва от възможността да кастрира улична котка или куче ще трябва да отведе животното в посочената клиника и да се погрижи за следоперативния период. Необходимо е животните, особено женските, да бъдат прибрани и наблюдавани няколко дни. Там за операцията няма да се заплаща, като стойността й се покрива изцяло от Анимал хоуп Пловдив. Конците ще са резурбируеми и няма да се налага повторно посещение на клиниката по-късно за тяхното махане. Проектът ще продължи до края на месец септември.

Lumikki, много благодаря за информацията, веднага писах на посочения адрес. Дано да вредя майката сега, пък като станат на възраст малките ще търся възможност и за тях. С лични средства също ще кастрирам някои, но за жалост не мога всички.

Стискам силно палци на малкия лъв на утопия, да се пребори по лъвски! На всички коремчета и лапички, мустачки и муцунки- много здраве желая! Heart Eyes

# 369
  • In a surreal moment!
 Grinning

# 370
ИКСИ , винаги ми усмихваш деня!

# 371
Утопия, и аз стискам палци!

Колко много сладки тумбачета, прозявки и лапички! А за десерт - кадри на прелестната Мис Богданка в действие Heart Eyes

Икси, благодаря и аз!

# 372
  • Варна
http://www.klassa.bg/News/Read/article/210824_%D0%92%D0%B0%D1%80 … D1%82%D0%BA%D0%B8
 Момичета на 25 и 26 август във Варна ще се проведе международна изжожба на котки в Двореца на
спорта и културата.
Малко снимки от събитието.  Wink

Първо място:
Скрит текст:

Второ място:
Скрит текст:

Още:
Скрит текст:

# 373
  • Между гори и планини
Ех, пропуснали сме събитието  Sad
Последната снимка обаче е трепач!

# 374
  • Варна
Дъждче, много яко се получи с последната снимка- съответната съдийка обявява защо награждава котът, а той- мяуууу!  Laughing
Няколко съдии обявиха техните класирания от 10 до 1 място, а най- накрая имаше окончателно класиране. Това беше състезание за елитни котки- "от лъв нагоре" Laughing. Голямо впечатление ми направиха дългокосместите котки- не видях да хвръкне косъм от тях, пък много ги галеха. Как ги гледат, не знам!  Thinking

Октомври месец ще има пак котешка изложба във Варна  Grinning
http://felinologybg.com/izlojbibg.html

Общи условия

Активация на акаунт