Любители на котки 64

• 45 469
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
ЧРД на Мърчо - още дълги години да мърка, за радост на всички.
А тези пясъчни котки са съвършени сладури. Уникални.

# 61
Честит  Рожден Ден на Мъро!

# 62
  • Варна
Честити годинки на любимия ми Мъро Много го обичам този красавец!  Hug
Честит имен ден на Мариите, но и на Мъровците и Мърчовците Hug
Анабела, хелоу, драго ми е!  Hug

Стейси, много топло ми стана от новия ти аватар и лентичка. Този филм съм го гледала десетки пъти и никога не ми омръзва.
Нали!  Hug Но сега съм пак с котки.  Flutter

# 63
  • Някъде в търсене ............
Честит рожден ден на Мъро!
Честит имен ден на имениците!

# 64
  • София
От името на Мъро, и от свое име, много благодаря за пожеланията!  Hug  Да ви се връщат стократно!  Grinning

Да ви почерпя с малко тасоска оранжева сладост - братчето на котето от първа страница:

# 65
  • София
Честит рожден ден на Мъро! Още дълги години да радва стопаните си с мъррркане Simple Smile

Честит имен ден и на всички стопани, които празнуват днес   bouquet

ros4enka, познаваш ли собствениците на рошльовците, които си търсят дом? От София ли са?

# 66
  • на морето
Честит ви празник на всички !  Peace
На Варненки / ако има тук / да е честит празника на града ви !    bouquet Peace Hug
На всички именнички - пишещи или само четящи тук  Laughing

От все сърце желая здраве , късмет , щастие и любов !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нека Богородица бъде Закрилница на всички ни , на семействата и близките ни !

А на рожденника - Мърчо - много ,много гушки ! И дълго ,дълго да ни радва здрав и пухкав !

# 67
  • на морето
Благодаря на всички, които са се изказали така ласкаво за 6 годишната красавица Кари. Такава е наистина и все още не мога да намеря желаещи да я осиновят и гледат. Ето тук, на 37-а стр. от 63 тема съм писал подробно за нея:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668159.540
Помагайте да й намерим стопанин!

Първият ми пост в тази тема има линк към страница във ФБ , кадето също може да пуснеш обява . За осиновявания в чужбина специално на котки .

Стейси , чудесен аватар се е получил  Peace Peace Само дето нещо не разбрах за кой филм иде реч newsm78

# 68
  • Варна
Asha, за един ден бях с тези аватар и подпис Grinning:заради аватарната игра в друга тема: чичо Манчо( Парцалев Heart Eyes и "С деца на море" Joy )

Скрит текст:

Ще понося с удоволствие майката- маца с котенцето!  Hug

Благодаря за поздрава към варненки!  Hug

# 69
  • София и Морето от време на време
Деси, какво става с Лъки?

# 70
  • Някъде в търсене ............
Ох не смея да пиша, но е добре, бори се Praynig
От вчера е на интерферон , имаме надежда.
Другите котки са добре, нямат симптоми.
 Praynig

# 71
Честито на Мъро, честито на имениците, честито на варненци! Много празници в един ден, много нещо.

Стискам палци на Лъки. БорИ, се, коте, борИ се!

Ето още няколко снимки към данъка:

Не котка, а сърце

...

Рижаво

...

Дълбини

...

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 01:00 от Фея Кръстница

# 72
Докато се наканя да пиша и вие сте изписали 5 страници Simple Smile
Честита нова темичка!Да се пълни само с хубави неща и красиви писани! Hug
Честит Рожден Ден и на Мъро! Heart Eyes
Ние в петък сме на ветеринар да прегледаме Адела,че не остана време за нея миналия месец,изскочиха други неща.Дано всичко е наред,ще пиша като се приберем! Peace
Макс яде толкова много,че чак ме плаши,като прахосмукачка е  Laughing И за него ще предстои преглед тия дни,че да видим и той как е,хем и ваксинка да поставим! Peace
Да нагушкате красотите си,особено моята слабост със сините очи на Фея Heart Eyes

# 73
  • Пловдив
Приставка за тоалетна чиния и за приучаване на котката да ходи в човешка тоалетна видях за пръв път миналата седмица в супер маркет Лекси - Пловдив. Стана ми любопитно, но не можах да я разгледам подробно, защото беше в затворена кутия, а по картинките не можах много добре да се ориентирам как точно се ползва (зарежда ли се с нещо и какво е то???). Струваше към 27-30 лв., което е съпоставимо с цените на закритите тоалетни.
Ще публикувам скоро може би снимка на Руби по гръб, за да се види, че е 1 към едно с Мърчо на Естел. Руби я взех от Пазарджик по обява за подаряване. Майка и била Руска синя, а татко и кой го знае. Имаше 3 сини бебета и едно бяло и сиво. Аз пък от 10 годишна понякога нарочно, понякога на късмет гледам женски котета, кучета, морски свинчета, дори предимно женски хамстери. Вкъщи е женско царство: сега имам Руби, женския кокер Кора (понякога ни гостува), женското морско свинче Рафи и за пръв път така се случи че взеха малката принцеса, ето защо за сега имам и мъжкото коте - малкия Шушулчо (това май не е име а???  Laughing.

# 74
  • София и Морето от време на време
Деси, много се радвам, че Лъки е по-добре и има надежда да се оправи!!! Да го нацелуваш от нас! Стискаме му палци и лапи!!!
Колко дни минаха? Докато беше болен Мърчо четох някъде, че ако преживее първите 5 дни шансовете нарастват. Струва ми се, че сте днес вече 5 или 6 ден.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт