Любители на котки 64

• 44 727
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Вчера дадох малката принцеса на една жена. Дано да се грижи добре за нея. Поразпитах я малко, но аз никога не разбирам дори и да ме лъжат.
Остана ми само сиво-белият господинчо. Дано и за него се намери някой. Ако намеря време да ги сваля ще постна актуални снимки.
Естел от къде сте взели Мърчо и на каква възраст е? Питам те защото на подледната снимка, където му се вижда коремчето виждам абсолютно същата бяла лентичка, като на моята Руби. Все едно гледам нея, но по-дебела (моята е, като макарон  Simple Smile). Казах си те са като роднини направо.

# 46
  • на брега на морето
Павлина, днес е светъл празник; дано се случи чудото оченцето на котето да е здраво и да прогледне.

Делфин, питам се защо Барак се казва Барак  Grinning Шават някакви мисли из главата ми, ама... newsm78

Стейси, много топло ми стана от новия ти аватар и лентичка. Този филм съм го гледала десетки пъти и никога не ми омръзва.

Анабела, много ми е приятно да те видя  Hug

Безброй целувки и пожелания за здраве на всички ваши котки и котенца  Hug

# 47
  • Costa Rica
Делфин, питам се защо Барак се казва Барак  Grinning Шават някакви мисли из главата ми, ама... newsm78
Не е кръщелник на Обама  Wink Приликата със съществуващи лица е абсолютно случайна.

"Барак" е еврейско име, означава "Светкавица" - заради скоростта му на придвижване като малък. Сега скоростта не е намаляла, макар че дупарата гони 6 кг - резултатът е тропот  на свръхзвуков слон Mr. Green
Обама е с арабско име, означаващо "Благословен" - има разлика в произношението, нищо че за нас звучат еднакво.

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 09:46 от Делфина фон Ю.

# 48
  • на брега на морето
Уууу, кака ти не знаеше това Grinning.  Благодаря за разясненията, че все ме човъркаха съмнения кой е кръстника на котака  Grinning.

# 49
  • На небето
poohito Мърчо ми е подарък. Наш приятел имал две котета, които е намерил като бебета. И е предложил на мъжа ми да вземе едното. И понеже аз от много време му мрънках за коте. А и той го е харесал, ми взе едното. Беше на около 3-4м., но беше толкова слаб, че не мога да определя точно. Сега е малко над 3г. Казаха ми, че котето било женско, но като го взех видях, че си е мъжки. Simple Smile))  Абе не беше това което исках по всички параграфи, но няма значение. Такъв ми бил късмета. А и от мъже не мога да се отърва, всички котки които попадат в къщи са мъжки. Simple Smile))

# 50
  • София
Честит ви МЪрийкин ден! Да са живи и здрави всички Марии и МА(Ъ)ровци в темата!    newsm51 

И тъй като наш Мъро е роден в тези дни някъде в Околско, избрахме точно този светъл празник и за рожден ден. Та така "днес" Мъро става на 14 години. Почерпете се за негово здраве:

Ще познаете ли кой е Мъро върху тортата? Разбира се, онзи полегналия върху възглавничка.  hahaha

# 51
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ах, мамин сладък МЪРморКО!  Hug Hug Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  hbday От все сърца (човешко и котешко) желаем на рожденика преди всичко здраве! Още дълги години да мърмори на майка си  Laughing и да вперва поглед в птичките и звездичките през прозореца! Цунки от нас със Силвестърчо!    bouquet  bouquet  bouquet

# 52
Честит Рожден Ден на Мъро!   bouquet

# 53
  • на брега на морето
Мамин Мърко, да е жив и здрав!

# 54
  • Costa Rica
Много, много, МНОГО здраве на прекрасен Мъро hbday
Суперска торта!

# 55
Поздрави на всички празнуващи и специално- ЧРД на Мъркооооо!  bouquet
чудесни данъцииииииии... обичам, като всички си ги плащаааат Simple Smile Party
Anabella  Hug

# 56
  • София и Морето от време на време
Поздрави на всички празнуващи!!!
Да е жив и здрав още дълги години Мъро и да си се радвате взаимно.

# 57
  • In a surreal moment!
ЧРД на Мъро! Пожелава ме му много здраве и безкрайни забавления от всякакъв вид!  Heart Eyes Hug
Към поздрава прибавяме и този интересен репортаж.

Показаха четири новородени пясъчни котета в израелски зоопарк
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=20&oid=12360&galid=82012

# 58
Честит рожден ден на  Мърчо! Да е жив и здрав още дълги години и все така красив и досадно залепен за стопанката си  Laughing

Ама сега ми е адаш по ник, та ще взема да се самопочерпя с парче тортичка (нищо че съм на диета)  Mr. Green

# 59
~Честито на рожденика и  от мен!~

Момичета, купих на котарака си CitiKitty - пластмасова приставка за тоалетна чиния, с която котето се приучва да ходи в човешката тоалетна.
Обаче май ми трябва и oтмиваем пясък за котешка тоалетна - Flushable Cat Litter . Това водоразтворим пясък ли трябва да е? 
Да знаете такова нещо да се продава в Бг? Или пак до е-bay ще опрем.

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 18:31 от white flower

Общи условия

Активация на акаунт