Проклятието на красивата жена

• 76 136
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 900
  • Бургас
Ох, Деми Мур. След Анджелина тя ми е втора по перверзия - те двете наистина са ме карали да се замисля дали не съм би. Crazy
Красивите мъже много рядко са привлекателни - много по-рядко от красивите жени. Един красив мъж понякога ми напомня момиче. Красив и мъжествен (и то в по-късна възраст сякаш) е Шон Конъри. Ричърд Гиър пък е доказателство как мъж с неправилни черти може да бъде много привлекателен. Нещо като Сара Джесика Паркър, но за жена е различно.  Wink
Ето този е едно бленувано съвършенство според мен: http://www.index.hr/images2/RaulBova1V.jpg Ах, да ми паднеее...

# 901
Изумена съм, че досега не е споменато всичко греховно, което върви към тази червена коса:

П.С. И аз не си падам по детински невинна красота,  нито при мъже, нито при жени, не ми въздейства.

# 902
Дайте нещо по-перверзно като за петък, де.  От толкоз сладост ще се поболея.
Ми...на лични искаш ли  Wink

Става. Аз не, че не мога да си търся снимки, но се фиксирам все върху един и същ, който ми е по-така, постоянна съм в любовта и сластта си  Laughing пък искам да видя съфорумките, с които така мило си обшуваме какво ще предложат.

# 903
  • Варна
Е, говорим за красиви не за секси.
Ето един адски секси, но пък не е красив:

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_Gri … Divnso&itbs=1

# 904
Дайте нещо по-перверзно като за петък, де.  От толкоз сладост ще се поболея.
Ми...на лични искаш ли  Wink

Мъж ти ли ще пускаш?

Хавиер Бардем е точно от типа секси-грозници наред с  Жан Рено.

# 905
Не. Една втора братовчедка.  Grinning
Защо , за мъже ли става въпрос  в темата, не прочетох последните страници, сега влизам.

# 906
$hantalche   Joy

За мъже! Проклети.

# 907

Красивите мъже много рядко са привлекателни - много по-рядко от красивите жени.
Ами за мен красивите мъже са по привлекателни от красивите жени, много много по често.  Mr. Green

п.п.Деми Мур дори не ми е симпатична, нито секси, дори ми е в графа неприятно излъчване, а Сара Джесика Паркър ми е грозновата. Да  не споменавам,че и Шон Конъри не ми е красив, че ще помислите, че е от злоба.  Laughing

# 908
Ей това са ми на мен съвършенствата:
Себастиан Бах

Джони

Джъд Лоу

Wink

# 909
Хавиер Бардем не ми е секси.

# 910
На този съм му фенка аз, има много перверзна муцунка.

# 911
  • В Космоса
Ей по тоз проклетник се прехласвам напоследък  Heart Eyes:

# 912
Какви различни вкусове имаме. Simple Smile Нито един не ми е нито красив, нито секси.

# 913
Споко, аз съм на-перверзна.
Бих се нагъзила на Оливер Кан, сериозно. Twisted Evil

# 914
Споко, аз съм на-перверзна.
Бих се нагъзила на Оливер Кан, сериозно. Twisted Evil

Е, нали ще си в гръб....

Аз на този отдавна съм му фен
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт