Проклятието на красивата жена

• 76 238
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 525
А за тази какво ще кажете:

И няма нужда от фотошоп, гаранция.

# 526
 Феноменална е! Фен съм на Марлене Дитрих, а Койна винаги ми е приличала на нея, а и талантлива на всичкото отгоре  Heart Eyes

biskit, не си ме разбрала, на мен ми е ясно, че е Койна, а м/у другото казвам, че ми прилича на Марлене, може би съм се изразила неясно, което не е нищо ново за мен. Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 23:53 от меркантилница

# 527
Това си Е Койна Русева, в  Гугъл излиза точно тази нейна снимка...........  Thinking

# 528
Още ли дъвчете кой известни хора са красиви и кои грозни. Вземете сменете посоката на темата, доскуча Crossing Arms

# 529
  • Сопот, Пловдив
Ами давай де, смени я.

# 530
Преди Дита (доста преди нея) е имало Бети Пейдж. Оригиналната фетиш мацка. Дита я имитира изцяло, нищо ново не е измислила, макар че има безупречен стил (според мен). Ето я Бети:

Скрит текст:

# 531
Днес в парка видях девойка с доста симетрични черти, право носле, плътни устни, беше си обула някакви тесни дънки, под които си личеше перфектно оформеното й бразилско дупе. Реално беше в гръб към потока хора, но пък мъжете си изкривиха вратовете, за да я видят в лице. Не подценявайте сексапила, който отново привлича, без да е задължително придружен от умопомрачителна красота.

# 532
Проклятието е, че е нещо ценно, а отлита за миг. Тази Моника Белучи пък е идеалният пример за жена, която е красива, но колкото и да я гледам нищо не ми трепва от нея, за разлика от Мила Йовович или Трисия Хелфър, от които ми си свива диафрагмата като ги видя.

# 533
Проклятието е, че е нещо ценно, а отлита за миг. Тази Моника Белучи пък е идеалният пример за жена, която е красива, но колкото и да я гледам нищо не ми трепва от нея, за разлика от Мила Йовович или Трисия Хелфър, от които ми си свива диафрагмата като ги видя.

Тая мацка не я знаех, ама какво тяло. Crazy

# 534
И тяло има, а пък какъв сексапил излъчва в Battlestar Galactica.

# 535
Днес в парка видях девойка с доста симетрични черти, право носле, плътни устни, беше си обула някакви тесни дънки, под които си личеше перфектно оформеното й бразилско дупе. Реално беше в гръб към потока хора, но пък мъжете си изкривиха вратовете, за да я видят в лице. Не подценявайте сексапила, който отново привлича, без да е задължително придружен от умопомрачителна красота.
Извинете вмешателството ми в темата ви, но в този късен час нещо не мога да заспя. Hug Досега само тихомълком четях, но ми стана интересно, тъй като най-добрата ми приятелката предизвиква същия ефект у мъжете ( както със сигурност и много други момичета), дали случайно не сте били в Южния парк и ако помните, какъв цвят бяха дънките на въпросното момиче? Вероятно не става дума за нея, в парка имаше много хора, но би ми било много забавно ако се окаже наистина тя!  Blush

# 536
Вероятно не става дума за нея,

Това не пречи да покажеш снимка на бразилското и дупе  Grinning

# 537
  • Бургас
За първи път виждам мъж, който да не харесва Моника Белучи. И това доживях.  Laughing За Анджелина съм чувала тук-таме безразлични коментари, но за Моника всички мъже около мен са единодушни.
Аз лично в тийн-годините бях луда по Анджелина - и сега да ми падне, няма да и простя. Страшно извратено излъчване има - уникална е. Даже някъде бях чела, че във външността и има нещо, което по еднакъв начин привлича и жени, и мъже.  Crazy Но вече и тя не е в първа младост, а и е претърпяла корекции най-вероятно. Виждала съм нейни снимки и без фотошоп - все същата омайница си е, просто не може да се сбърка. Гледайте я в "Първороден грях" и "Отвъд граници", струва си. На фона на Анджелина Анистън просто изчезва, незабележима е. Но цялата сила на красотата и се губи, когато се изруси - просто друг човек.
Чарлийз Терон е класическа красавица - винаги съм я харесвала, но освен всичко е и много талантлива. Гледайте я в "Чудовището".
От екзотичите аз харесвам Лионор Варела и Айшварая Раи - последната като я видях за първи път, направо ми спря мисълта. Едно малко съвършенство е тя, красавицааа и с тези очи...
От ретро-красавиците намирам за изключително красива Синди Крофърд.
От нашите актриси много харесвам Цветана Манева - дори на тези години е много привлекателна, от очите и струи светлина, много силно присъствие.

# 538
Прекланям се истински пред красотата на Deborah Ann Woll.
Нарочно давам линк към снимки, на които се вижда естествената й, неподправена красота, както и обработената такава.

# 539
Айшварая Раи - последната като я видях за първи път, направо ми спря мисълта. Едно малко съвършенство е тя, красавицааа и с тези очи...

Любимка ми е, намирам я за съвършена  Peace Обаче... напоследък из мрежата циркулират множество снимки и клипове, на които е просто неузнаваема (ако изобщо е тя  Confused ) - има поне едно 20-30 килограма отгоре след раждането, и честно казано е доста далече от съвършенството...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт