Проклятието на красивата жена

• 76 327
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Дами, които харесвам. Едната с трагична съдба, за съжаление.

Скрит текст:

Втората жена ли е изобщо? Прилича ми на травестит.
От блондинките ми харесват Мишел Пфайфър, Никол Кидман и полякинята. Тези от класацията, в по-голямата част, дори ги намирам за грозни. Гуинет Полтроу, примерно.

# 841
  • Бургас
Магдалена (полякинята) е полска актриса (и модел) - гледах я преди години в "Кво вадис, Домине" по Сенкевич - рядко срещана красавица, една финаааа, нежна, изключителна. Рядко жени от светлия тип ми правят такова впечатление. Снимката е слаба дори, във филма е ослепителна. Тя беше направо като жена-ангел, едно одухотворено нежно излъчване от съвършените черти и прекрасните очи.  Heart Eyes

# 842
Втората - Alessandra Ambrosio, първата - Gia Marie Carangi.

Alexandria37, разгледай я в нета, може на самата снимката така да ти изглежда.

# 843
Много девствено излъчване, беее Rolling Eyes. Не е мой тип. Не ми харесва Аз обичам мръснежи, такива, да навяват грях Laughing.
Тая ми идва да я  загърна да не изстине. Simple Smile

# 844
  • Варна
Нинчето Добрев ми е като от квартала..Че и по-хубави от нея има. Лично мнение Naughty
Точно така! Хубавка, но семпла и обикновена. Ето, Yulichka напр.,  съм сигурна, че е по- хубава от нея.

# 845
Много девствено излъчване, беее Rolling Eyes. Не е мой тип. Не ми харесва Аз обичам мръснежи, такива, да навяват грях Laughing.
Тая ми идва да я  загърна да не изстине. Simple Smile

Хехехе, Шанталче, за тебе съм сигурна  Peace
Ама вкусове различни...И аз понякога харесвам по-така излъчване, но не и само такова..., защото мръснишки може да изглежда и жена, която не е красива

# 846
Да де, това имам предвид Laughing. Мръсници харесвам, не е задължително да са красавици.
Жени тип  восъчна кукла не бих получил ерекция, ако имам пенис.

# 847
Ето една червенокоса, пускам я на арената. Вие сте - късайте до кръв  Joy

Скрит текст:

Скрит текст:

И аз се сетих за Никол Кидман - страхотна къдрава и червена коса на младини. Ще потърся снимка Peace

# 848
Често чета тук мнения, че Жизал Бюн била травестит бла - бла, за мен нейното лице е секс, мръсница, леко хард желания навява даже Wink
За тялото не говоря, така че не започвайте със снимки на краката и Laughing

# 849
Шанталче, ти си била мъж бе! Grinning

# 850
Остави градските легенди измислени от селските хора, Жав Laughing, а отворете ме какво е проклятието. Не мога да изчета 50 страници, оцъствах и не съм наясно. Да  купувам ли някакви амулети, що ли?

# 851
  • Бургас
Шанталче, така е, сексапилът е важен, но не и лишен от красота - именно тя вдъхноявава хората на изкуството и се създават гениални творби. Точно формулата, за която споменах в началото - "смесица от дете, жена и дявол" на Йовков. Ето Нана от едноименния роман на Зола - мръсница отвсякъде, но красива, толкова красива, че дори липсата на глас не и пречи да пее опера и да вълнува - хората я гледат и се наслаждават. Момичето на Лабрадор специално освен ангелското излъчване има и сексапил, но така фин, ненатрапчив, ненапразно се е харесало на мъжа. Жалко само, че не е естествено червенокоса, но определено червената коса и подхожда. Виж каква кожа има - толкова нежничка изглежда, едва ли някой ще откаже да я нацелува. Wink  
Жизел пък ми е едно недоразумение в лице - определено не е красива, тялото е един път обаче.  Rolling Eyes

# 852
Остави градските легенди измислени от селските хора, Жав Laughing, а отворете ме какво е проклятието. Не мога да изчета 50 страници, оцъствах и не съм наясно. Да  купувам ли някакви амулети, що ли?

Гердан от сушени сливи. И друг път не оцъствай, щото ще ти пишеме оцъствие!

# 853
И мен ми хареса Сюзан Кофи.''Мръснежите'' са готини най- много до 25.След това се пенсионират.

# 854
Юленце, аз обичам натрапчивите неща.  Grinning Ненаттрапчивия сексапил на "момичето на Лабрадор" (?)изобщо не ме впечатлява.
"Недоразумението" Жизел обаче - да.
Различни вкусове, различни желания Peace

Общи условия

Активация на акаунт