Проклятието на красивата жена

• 76 228
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 215
Муахахаха, Labrador  Laughing

Грация е божествена!

# 1 216
  • в 1001-та нощ
Касита, първата не е мой тип жена (не, че не е красива, но не ме жегва  Peace ), втората ми харесва повече  Peace

# 1 217
Елена е без грешка и има излъчване на истинска дама. Simple Smile

# 1 218
  • София
Хубави са, но аз съм за италиянките, вкус.

# 1 219
Labrador, нищо, ама нищо против... Кобило-колибкините вежди ги оставям на тях...

# 1 220
Скрит текст:

# 1 221
  • Бургас
Лелеее, не мога да повярвам, че и на Кучинота се намериха кусури.  Crazy  Crazy   Такова изразително лице, такава гореща италианска красота (напомня Белучи - един типаж са, но последната е някак по-съвършена) и толкова натраплив, но не и евтин сексапил... Искам и аз да крепя циците!  Crazy Ако може малко и на мен да даде - няма да откажа, че имам нужда.  Laughing

# 1 222
Още една италианка. Много е млада на тази снимка, в момента е баба. По-мека, не чак толкова южняшка красота  Simple Smile

Скрит текст:

# 1 223
И аз харесвам такива като последната на caffeine, дори повече от горещите и сочни.

# 1 224
Това не е ли Орнела Мути като млада?

# 1 225
  • Blondeville
На нея прилича, страшно много ми харесва. Много красиви и нежни черти има

# 1 226
  • София
Да, това е Орнела Мути - красавица. Но и като по- голяма, на възраст пак е красавица. То хубавото и с възраст и без , пак си хубаво.

# 1 227
  • Blondeville
Ето още една италианка - млада и невероятно красива  Heart Eyes

http://www.ilmondodipatty.it/wp-content/uploads/2009/09/michela_ … ttrociocche-1.jpg

# 1 228
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Та едно от проклятията на красивите жени е, че почти никой не помни цвета на очите им.

Според едно друго твърдение, когато в една жена няма нищо забележително обикновено й правят комплименти за "красивите" очи.  Wink
А аз си мислех, че събирам такова огромно количество комплименти за очите, понеже са наистина красиви, а то ето какво било Joy. Да си знам вече, и направо да слагам торба на главата Embarassed Или по-добре направо бурка Mr. Green

# 1 229
Та едно от проклятията на красивите жени е, че почти никой не помни цвета на очите им.

Според едно друго твърдение, когато в една жена няма нищо забележително обикновено й правят комплименти за "красивите" очи.  Wink
А аз си мислех, че събирам такова огромно количество комплименти за очите, понеже са наистина красиви, а то ето какво било Joy. Да си знам вече, и направо да слагам торба на главата Embarassed Или по-добре направо бурка Mr. Green
Joy
И аз съм в кюпа, само тях ми забелязват.

Общи условия

Активация на акаунт