Проклятието на красивата жена

• 76 063
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 290
Коя е тази жена,по точно момиче?Много ми хареса!Прилича малко на Изабел.

# 1 291
Аз харесвам северните красавици....едни такива студени...) А очите....еххх, винаги съм си мечтала за прозрачно сини, сиви очи....) ама да му се не види, нямам...а щях да съм неотразима с такива.  Laughing

# 1 292
  • София/Горна Оряховица
Аз харесвам северните красавици....едни такива студени...) А очите....еххх, винаги съм си мечтала за прозрачно сини, сиви очи....) ама да му се не види, нямам...а щях да съм неотразима с такива.  Laughing

И аз така. Обожавам ги, като стъклени почти стоят  Crazy .

А съм дарена само с прости пъстри очи, които на слънцето са зелени  Crossing Arms . Що за несправедливост?

# 1 293
Сложи си лещи, де! Simple SmileАз пък имам сивосинкави,ама нося зелени лещи,имидж на горски елф,имам и лещи като очи на зомби,викаме им ''зомбарски''. Joy Joy Joy

# 1 294
punky90, пробвала съм, не става....с много висок диоптър съм и само една марка поддържа такъв. А не останах очарована от ефекта, можеше за страх да ме гълта човек, една такава оцъклена...)

# 1 295
  • София/Горна Оряховица
А аз тъкмо установих, че вече съм си коригирала зрението (носех очила от 14 годишна) и тъкмо ги махнах. А да си вра нещо из очите в името само на красотата - ми, не. И без друго периода ми с лещи беше нещо отвратно, прекарвах по 20 минути в слагане. Плаша си се от пръста  Laughing .

# 1 296
Деспина е много анорексична.
От гъркините ми харесва Пенки Зина:

Нали за красота говорим принципно, не за кила. Предполагам лесно може да сложи 2-3-4 , че да не е толкова анорексична.

Пеги Зина също е красавица Simple Smile

Мирама, ти самата също си северен тип.

А дали не харесваме хора, които се доближават до нас като външност?

# 1 297
  • София/Горна Оряховица
А дали не харесваме хора, които се доближават до нас като външност?

Aз категорично - ДА.
Никак не харесвам кльощави жени. Гледаш го в главата - жена. Бюст си има, жена е. И изведнъж едни крака, дънките й хлопат.

Разхождах се днес из трявна, една симпатична в лице девойка, обула клин. И тоя клин, хлопа на краченцата й  ooooh! .
Ми не мога да го приема за естетично, красиво и т.н.  Thinking .

Не харесвам и русокоси жени. Харесвам червенокоси, ама аз пък съм брюнетка  Laughing . Има и хубави русокоски, но най-красивите за мен са или червенокоси или брюнетки.

Пълна скука  Whistling .

# 1 298
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз поне не. Харесвам и блондинки, и брюнетки, а макар самата аз да съм по-скоро ориенталски тип, точно жените от този тип не ме вълнуват особено.

А за очите- и аз исках светли преди, зелени. Напоследък обаче установих, че кафевият им цвят идеално допълва формата и размера им, и се примирих Laughing

# 1 299
Имам приятелка,много хубава,тя е 5 диоптъра късогледство,и тя иска сини лещи.Мисли да си напарви оная лазерна корекция.Сега точно за нея мисля,защото е там,дето е урагана,точно на кораб,близо до Маями...

# 1 300
Черна коса,сини очи,бяла кожа или като Настася-светло кестенява,лешникови очи. Simple Smile

# 1 301
  • Варна
Ами да, предпочитам блондинки, за това съм руса.Мога с един замах да стана с шоколадова коса или червена, кожата ми не е мноооого бяла, но очите ми са светло сини, би ми стояло хубаво, може би.Но не искам, русата коса ми е слабост.
Единствено рижа бих опитала, но не сега ми е момента.
Иначе мога да оценя ориенталска и екзотична красота, то хубавото като си е хубаво...
За фигурата - да харесвам си височината, висока съм.Под 165 см пък много рядко ми харесва жена, това според мен е минимум, по моя преценка..Иначе нямам голям бюст, нормален ми е, а харесвам хубави големи гърди нооо не съм надарена толкова за съжаление...Клъощави не харесвам, и аз самата не съм.

# 1 302
Всяка харесва своя тип.И аз го забелязах.

# 1 303
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Въобще не е вярно това.

# 1 304
  • Варна
Не съм съгласна. Аз съм тип Никол Кидман, обаче много харесвам Белучи, Аджани, Джоли, Айшвария, Кери Уошингтън, Наоми Кемпъл...
Колкото и да се насиля, няма как да го докарам мулатския тен и пухкавата уста Mr. Green. Обаче за фигурата съм съгласна - харесвам високи, слаби жени с малки дупета и бюст. Някак не мога да се съзхитя на пищни извивки.

Общи условия

Активация на акаунт