Проклятието на красивата жена

• 76 053
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Бургас
ам не секи може да си форматира снимката до аватарни размери, това да ти е минавало през ум Joy.
 hahahaаз например не мога

Ох, и аз - затова го прави мъжът ми. И не иска да ме научи, че да не взема изобщо да пусна цял албум тука каквато съм ексхибиционистка.  Laughing Този аватар е компромисен, имам портрет от същата сесия, но той не склони да ми го пльосне. Tired

# 1 396
^Имам една приятелка дето много прилича на теб на снимката. Сериозно.

# 1 397
  • Варна
о, Юле, покажи го аз поне знам колко си готина.
И ти мен знаеш де  Mr. Green
Ако ние не се похвалим пък... Laughing

# 1 398
  • Колибите
ам не секи може да си форматира снимката до аватарни размери, това да ти е минавало през ум Joy.
 hahahaаз например не мога

Ох, и аз - затова го прави мъжът ми. И не иска да ме научи, че да не взема изобщо да пусна цял албум тука каквато съм ексхибиционистка.  Laughing Този аватар е компромисен, имам портрет от същата сесия, но той не склони да ми го пльосне. Tired

Ми аз като нямам мъж, щото съм грозна? М? това че нямам мъж, е напълно достатъчно доказателство, че съм грозна.

# 1 399
  • Варна
От какъв зор ви се иска да се хвалите в женски форум!?  Laughing

# 1 400
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Юле, не съм мислила, че си ти на аватара Rolling Eyes. Мноого си готина Hug, а снимката- страхотно изпипана. Искам и аз такава Whistling

# 1 401
И защо веднъж да стига?
Защото както на теб ти се струва, че ако си комплексиран не се показваш постоянно, така за мен е обратното. Има нужда от няколкото учтиви "супер сте" по честичко и си търси поводи в темите да пуска снимки. Защото неминуемо ще получи. Ти видяла ли си някоя да е пуснала снимки и да не е станало така.  Laughing Нищо че после на лични може същите тези да я оплюят с всичките недостатъци.  Wink

# 1 402
Зеринтия, а на теб ти се чудя защо винаги си толкова остра, чак прекалено понякога Peace
Не съм бе, просто съм откровена, правя впечатление на острота, но не е, аз съм много добър човек принципно, но не притежавам състоянието лицемерие, затова така ти се струва.
Една случка преди 2 дни на съседна маса стоят 2 жени, едната беше доста пълничка, с панталон от който изкачат паласки, с немита и замазана коса, идва трета жена към тях с мъжа си, позната на описаната от мен дебеланка. Почва се с:"-Ей страхотно изглеждаш, ама много ти е хубаво с този панталон, с нова прическа ли си:?: и куп други комплименти.
По-късно двете жени си тръгват от заведението, остават мъжа и жената, която сипеше комплименти на килограм, още не бяха излезли предните две и същата споделя на мъжа:"-Ох тази пък Мима как се е вмъкнала в този бял панталон, прилича на прасенце пред Коледа, пък и косата и к'ва опърпана"
Обяснете ми като на най-големият лаик, що е нужно да избълваш толкова ласкателства, като го правиш от лицемерие, не го мислиш реално, кому е нужно това цялото упражнение, и тази жена съвсем не е единствената така да ласкае, после да се изказва по-друг начин. Защо го правят това жените, защо никога не са обективни, честни и прями, ако трябва и остри като мен???

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 15:21 от Зеринтия

# 1 403
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ааа, не знам, аз ако нямам какво хубаво да кажа, и си мълча Laughing. Ама пък и да откровенича не мога, грубичко някак ми се струва Rolling Eyes

# 1 404
Нино, нали вече може с фейсбук-регистрацията да форумстваш, ето ти регистрация с име Laughing

Не ги знам аз тия работи, малко съм зле в това отнишение  Blush ама като гледам не са много тия дето така форумстват или пък не ми прави впечатление. Мен наистина много малко неща от темата ме вълнуват.

# 1 405
  • Варна

хахах, без зор...да върви лафа
от зор нищо не правя аз..
Липсата на мъж/ законен или половинка/ никакаво доказателство не е кой колко е красив или грозен.
Може да имаш двама , трима, или колкото си поискаш ако си хубавица  Mr. Green .Отделно други да си умират по теб.  Laughing

# 1 406
И защо веднъж да стига?
Защото както на теб ти се струва, че ако си комплексиран не се показваш постоянно, така за мен е обратното. Има нужда от няколкото учтиви "супер сте" по честичко и си търси поводи в темите да пуска снимки. Защото неминуемо ще получи. Ти видяла ли си някоя да е пуснала снимки и да не е станало така.  Laughing Нищо че после на лични може същите тези да я оплюят с всичките недостатъци.  Wink

Ооо, моля те – не извъртай думите! Първо – не говорим за постоянно, а за никога! Второ – да покажеш за 6 години форумен живот 3-4 пъти себе си – нима ти идва в повече и го отчиташ като търсене на внимание? Нещо ги бъркаш доста нещата...Самата ти си се показвала не веднъж, поне аз съм те виждала на няколко снимки...

Зеринтия - много пъти съм питала същото из темите - но никога отговор друг - освен - субективно е бе, ти не разбираш - това, че на теб не ти харесва - не значи, че не е хубаво...и от сорта... Wink

# 1 407
  • Колибите

Липсата на мъж/ законен или половинка/ никакаво доказателство не е кой колко е красив или грозен.
Може да имаш двама , трима, или колкото си поискаш ако си хубавица  Mr. Green .Отделно други да си умират по теб.  Laughing

Понеже нямам нито един, то е ясно, че съм грозна.

# 1 408
Да се плеснем, където кажете в знак на разбирателство, защото в най-скоро време нас ще напляскат.

Розмариня, стига вече де, а?!

А инак е ужасно, когато на всяка снимка тук се започне дружно пъшкане.

# 1 409
  • Варна

Понеже нямам нито един, то е ясно, че съм грозна.
не вярвам  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт